- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.561
Günaydın canım, bizden iyiyk sen ve oğluşlar nasılsınızGünaydın herkese iyisinizdir inşallah
Çok şükür canım biraz önce açık kahve bir leke geldi moralim bozuldu bilemedim ne yapsamGünaydın canım, bizden iyiyk sen ve oğluşlar nasılsınız
Alla alla ne kadardı boyutu, ağrın var mı kuzu? Başka geldi mi? Hepsini değerlendir bi duruma bak içine sinmezse git istersen.Çok şükür canım biraz önce açık kahve bir leke geldi moralim bozuldu bilemedim ne yapsam
Çok küçüktü canım böyle afedersin sümüksü bir şey ama rengi çok açıktı. Ağrım yok şükür bebekler hareketli. Ped koydum gene tuvalte gidince kontrol edeyim gelirse gideyimAlla alla ne kadardı boyutu, ağrın var mı kuzu? Başka geldi mi? Hepsini değerlendir bi duruma bak içine sinmezse git istersen.
İnşallah bir sorun yoktur canım sulu akıntı da varsa ihmal etme acile gitÇok şükür canım biraz önce açık kahve bir leke geldi moralim bozuldu bilemedim ne yapsam
Akıntım yok canım. Tekrar gittim gelen giden yok bakalımİnşallah bir sorun yoktur canım sulu akıntı da varsa ihmal etme acile git
Saye ne yaptın canım?Çok küçüktü canım böyle afedersin sümüksü bir şey ama rengi çok açıktı. Ağrım yok şükür bebekler hareketli. Ped koydum gene tuvalte gidince kontrol edeyim gelirse gideyim
Bnde zeynep koyabilrm canim en kotu digerineBizim ailede yok ama anlamından dolayı eşim istiyor. -Babasının çiçeği,süsü,mücevheri-gibi anlamları varmış. Şevval de güzel isim. Diğeri de kız mı
Sagolasn canim seninde gonlune fore olsn❤ bironi erkek hissediyordm bnde kismet kiz oldu:) 11 12 haftalarda ikili kontrolnde 2 kiza bnziyo olmstu dr tahmni 16. Hftada netlesmstihep iki kiz mi goruyorum buralarda, hayirlisi olsun :)
kacinci haftalarda ogrendiniz, benim biri erkek digerini cok merak ediyorum bence kiz ama :)
Aman gelmesn canim anlk bisi olsun yat sen yine allah korusnAkıntım yok canım. Tekrar gittim gelen giden yok bakalım
Canım iyiyim tekrarı olmadı bende gitmedim ağrım falan yok bebeklerde hareketli inşallah bir daha olmazSaye ne yaptın canım?
İyi tamam süper. Bebeklerin iyi olması güzel sen yine de biraz azalt hareketlerini bugünCanım iyiyim tekrarı olmadı bende gitmedim ağrım falan yok bebeklerde hareketli inşallah bir daha olmaz
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle sağlıkla büyüt maşallah sana da bebislerine de2500 gr dogdular canim. Kuveze girmediler sukur. Birinin kani fazlaymis o yuzden surekli kan takibi yapiliyor ve sık sık besliyoruz. Sutum yok henüz malesef o yuzden mama veriyoruz. Inşallah seninkiler de saglikli gelir.
Tabii ki ederim; bana iki secenek sunuldu, biri 4 tane kromozoma bakiyor; digeri tamamina. Tamamina olani yaptirdim; ama anladigim kadariyla ayri ayri degil de yalnizca Y kromozomu varligina bakabiliyor; yani erkek var mi yok mu diye. 1’i erkek veya 2’si birden erkek diyemiyor ama en az 1 tane erkek var diyebiliyor.Benimkinin adı prenatest’ti.
Tek bebeğin cinsiyeti belirleniyormuş ama ikiz belirlenemiyormuş. Sizinki sonuçlanınca haber edersiniz olur mu?
Ne guzel, masallah :)Sagolasn canim seninde gonlune fore olsn❤ bironi erkek hissediyordm bnde kismet kiz oldu:) 11 12 haftalarda ikili kontrolnde 2 kiza bnziyo olmstu dr tahmni 16. Hftada netlesmstidetyli usg dede ayni donuc ckti
Bence değişik ve güzel bir isim kulağa hoş geliyorKızlar isim konusunda yardımcı olabilecek var mı? ikiside erkek, Kuzey, Renk, Atlas düşünüyorum en çok renk içime sindi sizce nasıl?
Ben de Atlas’ı severim; bir de Bulut da güzel :)Kızlar isim konusunda yardımcı olabilecek var mı? ikiside erkek, Kuzey, Renk, Atlas düşünüyorum en çok renk içime sindi sizce nasıl?
Zaten hareketlerim minimum canım. Sağolasın inşallah geçecek bu günlerİyi tamam süper. Bebeklerin iyi olması güzel sen yine de biraz azalt hareketlerini bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?