- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.701
Selam canım çok şükür sen nasılsınSelam kızlar, umarım her şey yolundadır
çok teşekkür ederim bu sarı ile çizili olanların bir anlamı var mı?Canım bende çok dikkat ediyorum inanki. Evde kullandığım deterjanlara bile dikkat ediyorum dediğin gibi. Ben listemi atıyorum sana bir bak
Eki Görüntüle 2253317
Eki Görüntüle 2253318
Canım saatlere dikkat et manasında çizdi. Birde bana önerdiği meyveler var. Elma, kivi, çağla,erik, çilek gibi. Muz, kavun, karpuz kuru meyveler dikkatli yenecek ve porsiyonu az tutulacakmış aklında bulunsunçok teşekkür ederim bu sarı ile çizili olanların bir anlamı var mı?
İyi canım ben de. İş ev, ev iş :):)Selam canım çok şükür sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım:) bende yatış.16 yıllık meslek hayatımda hiç bu kadar yatmamıştımİyi canım ben de. İş ev, ev iş :):)
Banada sabahtan akşama meyve verseler başka bir şey istememSaye- çok teşekkür ederimm bende uygulamaya başlayayım yavaş yavaş. ve meyveler en sevdiklerimmm ama dikkatli tüketiyorum. hele çilek bu aralar vazgeçilmezim. tadı da yok bide ama yiyesim geliyor işte elimde değil. bu aralar menemen ve çileğe taktım :)
bende pazar günü yedim 3 topçuk :) serin serin nasıl iyi geliyor. ama şeker,i hemen yükselten şeyler tabi. dün bile markete gidip dondurma reyonuna bakıp çıktımBanada sabahtan akşama meyve verseler başka bir şey istememama işte dayanayacağım mecbur. Birde canım acayip dondurma istiyor ya şaka gibi 25 haftafır hiç bir şey istemedi canım. Hep bunlar psikolojik
Ne güzel işte oğluşların sana torpil yapıyor dinlen diye, bir daha bu kadar dinlenebileceğin zaman olmayacak :):):)Allah kolaylık versin canım:) bende yatış.16 yıllık meslek hayatımda hiç bu kadar yatmamıştım
Artık üç ay dayanacağız. Doğurur doğurmaz dondurma yiyeyim baribende pazar günü yedim 3 topçuk :) serin serin nasıl iyi geliyor. ama şeker,i hemen yükselten şeyler tabi. dün bile markete gidip dondurma reyonuna bakıp çıktım
Evet canım dediğin gibi pek mümkün olmayacak yatmakNe güzel işte oğluşların sana torpil yapıyor dinlen diye, bir daha bu kadar dinlenebileceğin zaman olmayacak :):):)
Doğurur doğurmaz yedirmezler canım anneler kızar sütün üşür bebekler buzlu süt mü içsin, saklı gizli yiyebilirsen ne alaArtık üç ay dayanacağız. Doğurur doğurmaz dondurma yiyeyim bari
Evet canım dediğin gibi pek mümkün olmayacak yatmakGüzel ve uykusuz günler bizi bekliyor
Hoşgeldin Allah kolaylık versinMerhabalar . Ben daha çok yeniyim ama tecrübelerinize ihtiyacım olacak . Hayırlısıyla atlatalım inşallah bu süreci
Doğurur doğurmaz yedirmezler canım anneler kızar sütün üşür bebekler buzlu süt mü içsin, saklı gizli yiyebilirsen ne ala
Daha bi de onlar var demi ::):) Yok gaz olur, yok sütün üşür, yok sütün yok , yok sütün yağsız :):)Doğurur doğurmaz yedirmezler canım anneler kızar sütün üşür bebekler buzlu süt mü içsin, saklı gizli yiyebilirsen ne ala
Yaparsın canım inş bunca zorlu yoldan sonra o dondurmayı hakediyorsun :)psikolojik baskı olur illa yolu yok. Ama kaçamak yaparım ben
En masumu süt hakkında yorumlar canım daha bu kulaklar neler duydu lohusayı kırk gün ecel beklermiş fln da dediler tam aklını oynatmalık duyup duymazdan gelicez artıkDaha bi de onlar var demi ::):) Yok gaz olur, yok sütün üşür, yok sütün yok , yok sütün yağsız :):)
Yaparsın canım inş bunca zorlu yoldan sonra o dondurmayı hakediyorsun :)
En masumu süt hakkında yorumlar canım daha bu kulaklar neler duydu lohusayı kırk gün ecel beklermiş fln da dediler tam aklını oynatmalık duyup duymazdan gelicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?