2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

çok teşekkür ederim bu sarı ile çizili olanların bir anlamı var mı?
Canım saatlere dikkat et manasında çizdi. Birde bana önerdiği meyveler var. Elma, kivi, çağla,erik, çilek gibi. Muz, kavun, karpuz kuru meyveler dikkatli yenecek ve porsiyonu az tutulacakmış aklında bulunsun

Saye- çok teşekkür ederimm bende uygulamaya başlayayım yavaş yavaş. ve meyveler en sevdiklerimmm ama dikkatli tüketiyorum. hele çilek bu aralar vazgeçilmezim. tadı da yok bide ama yiyesim geliyor işte elimde değil. bu aralar menemen ve çileğe taktım :)

Banada sabahtan akşama meyve verseler başka bir şey istemem ama işte dayanayacağım mecbur. Birde canım acayip dondurma istiyor ya şaka gibi 25 haftafır hiç bir şey istemedi canım. Hep bunlar psikolojik

Banada sabahtan akşama meyve verseler başka bir şey istemem ama işte dayanayacağım mecbur. Birde canım acayip dondurma istiyor ya şaka gibi 25 haftafır hiç bir şey istemedi canım. Hep bunlar psikolojik
bende pazar günü yedim 3 topçuk :) serin serin nasıl iyi geliyor. ama şeker,i hemen yükselten şeyler tabi. dün bile markete gidip dondurma reyonuna bakıp çıktım

bende pazar günü yedim 3 topçuk :) serin serin nasıl iyi geliyor. ama şeker,i hemen yükselten şeyler tabi. dün bile markete gidip dondurma reyonuna bakıp çıktım
Artık üç ay dayanacağız. Doğurur doğurmaz dondurma yiyeyim bari
Ne güzel işte oğluşların sana torpil yapıyor dinlen diye, bir daha bu kadar dinlenebileceğin zaman olmayacak :):):)
Evet canım dediğin gibi pek mümkün olmayacak yatmak Güzel ve uykusuz günler bizi bekliyor

Artık üç ay dayanacağız. Doğurur doğurmaz dondurma yiyeyim bari

Evet canım dediğin gibi pek mümkün olmayacak yatmak Güzel ve uykusuz günler bizi bekliyor
Doğurur doğurmaz yedirmezler canım anneler kızar sütün üşür bebekler buzlu süt mü içsin, saklı gizli yiyebilirsen ne ala

Doğurur doğurmaz yedirmezler canım anneler kızar sütün üşür bebekler buzlu süt mü içsin, saklı gizli yiyebilirsen ne ala
psikolojik baskı olur illa yolu yok. Ama kaçamak yaparım ben

Reactions: LaL
psikolojik baskı olur illa yolu yok. Ama kaçamak yaparım ben
Yaparsın canım inş bunca zorlu yoldan sonra o dondurmayı hakediyorsun :)
Daha bi de onlar var demi ::):) Yok gaz olur, yok sütün üşür, yok sütün yok , yok sütün yağsız :):)
En masumu süt hakkında yorumlar canım daha bu kulaklar neler duydu lohusayı kırk gün ecel beklermiş fln da dediler tam aklını oynatmalık duyup duymazdan gelicez artık

lohusalığımdan korkuyorum işim açığı inşallah cinnet geçirmem

Kızlar bu şeker neden oluyor ki ikiz hamileyiz diye mi ? Hamilelikte çok mu kilo aldınız ? Kaçıcı haftada bakılıyor ben şimdi 13. Haftadayım . O yüzden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…