- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.941
Merhabalar bnde ikiz hamileyim Kurtköy adatıp hastanesi Yücel bey var onu tavsiye ederm size. Aynı zamanda saynur hanımda çok iyi. Hamile kalmadan öncede gidiyordum şimdi takibimi Yücel bey yapıyor çok pozitif biriSelamlar arkadaşlar istanbul anadolu yakasında ikiz gebelik takıbı için önerebileceğiniz doktor/hastane var mı ?
Bn kan testi yaptırmadm ama adetten 2 gün önce gittiğimde ultrasonla baktı doktor tek kese vardı 8 gün sonra tekrar gittiğimde 2. Keseyi gördükMerhaba ikiz anneleri benim bat günüm 30 marttı o gün kan testi yaptırdım 1571 çıktı değerim günümün geçmemesine rağmen değerim yüksel sizin kan değeriniz kaçtı şuan bende tek kese var ikiz ihtimali var mi bana bilgi verebilir misinizAllah yavrularınız sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤
Benim 7.hafta oldu yarın gitcem kalp atışı için artık ikinci kese olmaz heralde.. tek yumurta ikizi olursa belki.. çok istiyoruz ikiz ama sağlıklı olsun tek olsunBn kan testi yaptırmadm ama adetten 2 gün önce gittiğimde ultrasonla baktı doktor tek kese vardı 8 gün sonra tekrar gittiğimde 2. Keseyi gördük
Belli olmaz 8. Haftada 2. Keseyi gören olmuşBenim 7.hafta oldu yarın gitcem kalp atışı için artık ikinci kese olmaz heralde.. tek yumurta ikizi olursa belki.. çok istiyoruz ikiz ama sağlıklı olsun tek olsun
. Allah isteyen herkese versin inşallah..
Canım sende inşallah sağlıkli şekilde alırsın kucağına bebeklerini
Ben 6 haftalıkken iki kese iki kalp atışı duydum ve gördüm canım.. betam 10.Gün (transfer sonrası) 170.5 12. Gün 354.5 14. Gün 861.63 idi geçen salı günü ikinci kontrolde de aynı şekilde kese ve kalp atışları vardı. Gelişimleri önde gidiyor dedi. Allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunlar da gerisi boşBenim 7.hafta oldu yarın gitcem kalp atışı için artık ikinci kese olmaz heralde.. tek yumurta ikizi olursa belki.. çok istiyoruz ikiz ama sağlıklı olsun tek olsun
. Allah isteyen herkese versin inşallah..
Canım sende inşallah sağlıkli şekilde alırsın kucağına bebeklerini
Hayırlısı olsun Canım Allah yardımcınız olsun ikiz annesi olmak zor ama güzel bi duygu bence... Tüm Anneler sağlıklı şekilde kavuşsun bebeklerineBelli olmaz 8. Haftada 2. Keseyi gören olmuşAllah gönlüne göre versin canm sağlıklı olsn da önmli olan o. Amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 13+3 oldk bakalm zaman geçmiyor
Benim ki doğal yoldan hamilelik canım o yüzden büyük ihtimalle tek hayırlı sağlıklı gelsinler bugün gitcem kalp atışını duymaya hayırlısı olsunBen 6 haftalıkken iki kese iki kalp atışı duydum ve gördüm canım.. betam 10.Gün (transfer sonrası) 170.5 12. Gün 354.5 14. Gün 861.63 idi geçen salı günü ikinci kontrolde de aynı şekilde kese ve kalp atışları vardı. Gelişimleri önde gidiyor dedi. Allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunlar da gerisi boş
Merhaba, biz ikili testi yaptırmadık. Sonra doktoru değiştirdik. Doktorumuz 3lü testi yapalım dedi. Doğruluk oranı ne diye sorduk. 65-70 ama zaten olumsuz da çıksa bişey yapamayız dedi. O zaman boşu boşuna yapmayalım, o aradaki 30-35 oranlık yanılma payıyla içimizi karartmayalım dedik açıkçası.Merhaba arkadaşlar, bu ikili test için %70 doğruluk payı var diyorlar ya
Yani riskli çıkması kesin risk olduğunu göstermez diye. Peki sonucun normal çıkması da mı o zaman %70 doğruluk? Yani Allah korusun normal test sonucunda down olma ihtimali var mı? Bu durumda mesela devlet hastanesinde sırf bu gerekçeyle nifty yaparlar mı acaba?
Merhaba ben 28+3üm iğne konusu hiç geçmedi. Açılma sancı vs var mı? İğnenin geçerliliği 2 gün diye biliyorumMerhaba arkadaşlar, ciğer geliştirici iğne olan var mı? 28+6 yım bugün kontrolümde doktorum ciğer geliştirici iğne verdi ilk dozu oldum diğer dozuda 12 saat sonra olacağım bir hafta sonra da aynı şekilde tek doz olacağım, sanki bana biraz erken gibi geldi, aramızda yaptıran var mı
Ben muayeneye yarın gideceğim, hiç bilemiyorum, neden yaptı ki iğneMerhaba arkadaşlar, ciğer geliştirici iğne olan var mı? 28+6 yım bugün kontrolümde doktorum ciğer geliştirici iğne verdi ilk dozu oldum diğer dozuda 12 saat sonra olacağım bir hafta sonra da aynı şekilde tek doz olacağım, sanki bana biraz erken gibi geldi, aramızda yaptıran var mı
Belki arkadaşın doktoru garanticidir canım risk olmasa da bazen çoğul gebelik diye yapan doktorlar oluyormus. İğnenin etkisi 2 gün değil tamamen kalıcı fakat bebeğe az da faydası olmasi için yapıldıktan sonra geçmesi gereken en az süre 2 gün. O yüzden erken doğumu onleyemedikkerinde en azından 2-3 gün ertelemeye uğraşıyorlar iğne etki etsin doğsun diyeMerhaba ben 28+3üm iğne konusu hiç geçmedi. Açılma sancı vs var mı? İğnenin geçerliliği 2 gün diye biliyorum
Merhaba, oh maşallah kuzulara ya. çok sevindim. çalışabildiğin kadar çalış, sonrasına kalsın kullanmadığın izinler, darısı bizlere inşallahh.arkadaşlar merhaba bende dün akşam gttim kontrole. biri 1600 gr, diğeri 1560 gr olmuş. herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi iğne vermedi ilaçlara devam. haftaya ptesi çalışabilir raporu alıcam 2 hafta daha gelicem kısmetse.
çok aminn. inşallah sizler de bi an önce bugünlere gelirsiniz. dün küvez meselesini sordum kiloyla alakası yok dedi. bzen 2500 olan girmiyor ama 4 kilo doğanı alıyoruz çocukla ilgili bişey dedi. ama 32. haftadan sonra küvez kalıcı hasar bırakmaz öncesi için riskler var tabi dedi. inşallah hep iyi haberlerimizi paylaşırız tabi bizler.Merhaba, oh maşallah kuzulara ya. çok sevindim. çalışabildiğin kadar çalış, sonrasına kalsın kullanmadığın izinler, darısı bizlere inşallahh.
Bana 23. Haftada yapıldı gerekirse 30-32 arası tekrarlanacak. Erken Doğum riskim var. Erken değil bence drun uygun görmüşse yaptırMerhaba arkadaşlar, ciğer geliştirici iğne olan var mı? 28+6 yım bugün kontrolümde doktorum ciğer geliştirici iğne verdi ilk dozu oldum diğer dozuda 12 saat sonra olacağım bir hafta sonra da aynı şekilde tek doz olacağım, sanki bana biraz erken gibi geldi, aramızda yaptıran var mı
Evet canim %70 ancak; dna testi %99 dogrulugunda en iyisi o fakat ucreti biraz pahali diye cok tercih edilmeyebiliyor.Merhaba arkadaşlar, bu ikili test için %70 doğruluk payı var diyorlar ya
Yani riskli çıkması kesin risk olduğunu göstermez diye. Peki sonucun normal çıkması da mı o zaman %70 doğruluk? Yani Allah korusun normal test sonucunda down olma ihtimali var mı? Bu durumda mesela devlet hastanesinde sırf bu gerekçeyle nifty yaparlar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?