- 9 Şubat 2011
- 30
- 36
- 288
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.961
Benim ilk hamileliğimde yapılmıştı erken Doğum tehlikesiyle 2 gün içinde doğarsa etki eder yoksa tekrarlamak gerekir demişlerdi canım başka bilgim yok bu konuda, sağ Salim zamanında doğsunlarda ilacın etkisine bile ihtiyaç olmasın inşallahBelki arkadaşın doktoru garanticidir canım risk olmasa da bazen çoğul gebelik diye yapan doktorlar oluyormus. İğnenin etkisi 2 gün değil tamamen kalıcı fakat bebeğe az da faydası olmasi için yapıldıktan sonra geçmesi gereken en az süre 2 gün. O yüzden erken doğumu onleyemedikkerinde en azından 2-3 gün ertelemeye uğraşıyorlar iğne etki etsin doğsun diye
Maşallah ne güzel büyümüşler canım sağlıkla devam etsinlerarkadaşlar merhaba bende dün akşam gttim kontrole. biri 1600 gr, diğeri 1560 gr olmuş. herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi iğne vermedi ilaçlara devam. haftaya ptesi çalışabilir raporu alıcam 2 hafta daha gelicem kısmetse.
Güzel haberler al inş canım :)Günaydın, bugün kontrol var :):) Kuzularla buluşacağım
Ay ne guzel benim de cuma :)Günaydın, bugün kontrol var :):) Kuzularla buluşacağım
Gözünaydın canım hep sağlık haberlerini alırsın inşallahKızlar herşey yolunda şükür. Gelişimleri, suları iyi. Serviks 33mm. Biri makat biri baş geliş. Sağlıklıyız annesi dedi. Muayeneleri 3 haftaya düşürdü. Yarın da şeker yüklemem var
hadi maşallah. gelişleri erken doğum olmadığı sürece çok önemli değil bence çünkü sürekli dönüyorlar demişti arkadaşım. benimde birinin başı aşağıda diğerinin kafa baya kaburgalarımda duruyor.Kızlar herşey yolunda şükür. Gelişimleri, suları iyi. Serviks 33mm. Biri makat biri baş geliş. Sağlıklıyız annesi dedi. Muayeneleri 3 haftaya düşürdü. Yarın da şeker yüklemem var
20. Haftamdaydı sanırım gittim bulamadı bebekleri birini çok derinden buldu diğerini hiç. Alet biraz ilkel ondan olur falan dedi ama içim içimi yedi. Druma gittim sıkıntı yoktu. Çok telaşlandırdıysa sende git için rahat etsinMerhaba arkadaslar bugun saglik ocagina gittim birinden cok net kalp sesi gelirken digeri cok zayif atim.var dedi kafama takmamaya calisiyorum ama boyle durum.yasayan var mi tesekkurler
Amin canım. Hep birlikte inşallahGözünaydın canım hep sağlık haberlerini alırsın inşallah
Evet tabi 1 ayda tam tersi dönmüşler zaten, sürekli bir atraksiyonhadi maşallah. gelişleri erken doğum olmadığı sürece çok önemli değil bence çünkü sürekli dönüyorlar demişti arkadaşım. benimde birinin başı aşağıda diğerinin kafa baya kaburgalarımda duruyor.
bana hizmet hastanesi/memorial da hüseyin bye direkt birinde kalp atışı yok demişti biz şok.. ama vardı nasıl olur vajinal mi baksak falan dedik bi daha bakayım o zaman dedi. sonrada aa varmış dedi.. yani ne diyebilirimki böyle durumlar için...Merhaba arkadaslar bugun saglik ocagina gittim birinden cok net kalp sesi gelirken digeri cok zayif atim.var dedi kafama takmamaya calisiyorum ama boyle durum.yasayan var mi tesekkurler
Maşallah canım gözün aydın, bizim yerimize de yekızlar şeker yüklemem vardı bugün. açlık 72 1. saat 113 2. saat 80 çıkmış
Zaten öyle çok sevmem tatlıyı :):) ondan düşük bence.Maşallah canım gözün aydın, bizim yerimize de yeben tüm tatlı hevesimi lohusalığa saklıyorum artık
Masallah canim bebisler buyumus fark da yok denir yani superarkadaşlar merhaba bende dün akşam gttim kontrole. biri 1600 gr, diğeri 1560 gr olmuş. herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi iğne vermedi ilaçlara devam. haftaya ptesi çalışabilir raporu alıcam 2 hafta daha gelicem kısmetse.
Masallah canim cok iyiKızlar herşey yolunda şükür. Gelişimleri, suları iyi. Serviks 33mm. Biri makat biri baş geliş. Sağlıklıyız annesi dedi. Muayeneleri 3 haftaya düşürdü. Yarın da şeker yüklemem var
cok iyi canim hadi gecms olsunkızlar şeker yüklemem vardı bugün. açlık 72 1. saat 113 2. saat 80 çıkmış
Ohh maşallah canım süperkızlar şeker yüklemem vardı bugün. açlık 72 1. saat 113 2. saat 80 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?