2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Teşekkür ederim arkadaşlar, doktorum biraz garantici ben biraz pimpirikli olduğum için uygun gördü herhalde, akşama da bi doz daha olacağım. piyonist benim bi arkadaşım 39. Haftasında yaptı doğumunu ve 3.900 civarıydı kızı ama yinede küveze girdi, dediğin gibi çocukla ve o anki durumuyla alakalı olabiliyor

Benim ilk hamileliğimde yapılmıştı erken Doğum tehlikesiyle 2 gün içinde doğarsa etki eder yoksa tekrarlamak gerekir demişlerdi canım başka bilgim yok bu konuda, sağ Salim zamanında doğsunlarda ilacın etkisine bile ihtiyaç olmasın inşallah
Maşallah ne güzel büyümüşler canım sağlıkla devam etsinler

Kızlar herşey yolunda şükür. Gelişimleri, suları iyi. Serviks 33mm. Biri makat biri baş geliş. Sağlıklıyız annesi dedi. Muayeneleri 3 haftaya düşürdü. Yarın da şeker yüklemem var
Gözünaydın canım hep sağlık haberlerini alırsın inşallah

Kızlar herşey yolunda şükür. Gelişimleri, suları iyi. Serviks 33mm. Biri makat biri baş geliş. Sağlıklıyız annesi dedi. Muayeneleri 3 haftaya düşürdü. Yarın da şeker yüklemem var
hadi maşallah. gelişleri erken doğum olmadığı sürece çok önemli değil bence çünkü sürekli dönüyorlar demişti arkadaşım. benimde birinin başı aşağıda diğerinin kafa baya kaburgalarımda duruyor.

Merhaba arkadaslar bugun saglik ocagina gittim birinden cok net kalp sesi gelirken digeri cok zayif atim.var dedi kafama takmamaya calisiyorum ama boyle durum.yasayan var mi tesekkurler

Merhaba arkadaslar bugun saglik ocagina gittim birinden cok net kalp sesi gelirken digeri cok zayif atim.var dedi kafama takmamaya calisiyorum ama boyle durum.yasayan var mi tesekkurler
20. Haftamdaydı sanırım gittim bulamadı bebekleri birini çok derinden buldu diğerini hiç. Alet biraz ilkel ondan olur falan dedi ama içim içimi yedi. Druma gittim sıkıntı yoktu. Çok telaşlandırdıysa sende git için rahat etsin

Devlet hastanelerinde ve sağlık ocaklarında çok eski makinalar oluyor ondandır bencede kendi dr unuza gidin hayırlı haberlerle inşallah

Gözünaydın canım hep sağlık haberlerini alırsın inşallah
Amin canım. Hep birlikte inşallah
Evet tabi 1 ayda tam tersi dönmüşler zaten, sürekli bir atraksiyon

bana hizmet hastanesi/memorial da hüseyin bye direkt birinde kalp atışı yok demişti biz şok.. ama vardı nasıl olur vajinal mi baksak falan dedik bi daha bakayım o zaman dedi. sonrada aa varmış dedi.. yani ne diyebilirimki böyle durumlar için...

Masallah canim bebisler buyumus fark da yok denir yani super ins gidebilirsn gidebiliriz izinler sorasinda cok lazim olacak bize ama zor da oluyor acikcasi. Cogul gebeler icn frkli bisi olsa keske 30 dn sorada rapor alabilse dnlenme icin dogum izni bslamasa☺ bi arkads dogm iznine cikti gcn hfta 37 hftalk vala kiz benden iyi gorunuyodu masallah oyle calisilir tabi
Masallah canim cok iyi tabi sklasiyo tek gibi olmuyo zatn sik randevu veriyolar bizlere inss seker sonucnda iyi cikar canim
kızlar şeker yüklemem vardı bugün. açlık 72 1. saat 113 2. saat 80 çıkmış
cok iyi canim hadi gecms olsun benmde bole ckmsti asagi yikari neseki o dert olmadi o da sknti baya ve riskli

Selam kizlar bu sayfayi ihmal etmisim 1 hftadr yatiyorm evde. Yarin kontrol var ins iyi sonuclanack. Kilolari ayni veya cok yakndi en son gectgmz ctesi fark acilmsti o biraz dusunduruyo 1050 ve 900 di. Gobek kordununda bi damarimz ekskti ve gelism geriligi olabilr yakin takp denmsti detylida ins onun etkisi degldir daha zayif olan bebegimde aslnda haftasiyla uyumlu cikiyo gun ve olcu olarak digeri biraz onde ins fark daha aclmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…