2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

İkisinide takip ediyorum canım çok faydalı oluyor gerçekten
İnşallah vaktinde olur ama tedbirli olmakta da fayda var. Her şeyi tam olmasa da ilk etapta gerekli şeyleri halletmiş olursun :)
İnşaşllah inşallah vaktinde gelsinlerde gerisi gelir Allah’ın izniyle
Anladim canim, insallah zamaninda dogarlar :)
Aminn inşallah canım

Bravo gerçekten :)
Selam kizlar. Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kuvezdeki kizimida yanima aldim bugun cok sukur. Yarin sabah taburcu olucaz insallah. Allah hepinize kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.
Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsünler. Çok tebrik ederim, darısı başımıza :)

Haklisn canim ben bile suan zorlaniyorm sen
Daha ilerdesin sonradn seciliyor aslnda bastn diger haklari kullaniyorlar yarim calsma disnda ne vrsa kullanirsin artik. Bnde raporluym bugun sorasi nasi olck bakalim. Hareket tekme siddeti daha artiyor dimi buyudkce suan bile hayret ediyorm bende:)

Selam kizlar. Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kuvezdeki kizimida yanima aldim bugun cok sukur. Yarin sabah taburcu olucaz insallah. Allah hepinize kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.
Masallah canim gozun aydin sukur kurtuldun darisi basimiza artik

Çok sevindim, güzel günlerde büyüt yavrularını

hadi gözün aydın. aminn darısı başımıza inşallahh.

tekme değil de böyle döndükçe oramda buramda bi sertlik hissediyorum . tekemelerle idare ediyorum ama pozisyonlar zorluyor açıkçası.. eğilip kalkınca wc de bile pantolonumu çekerken canım acıyor eğildiğim için. eğilince midemde yanıyor. sürekli mızmız haller yani :)

Günaydın,

Ya ben dün akşam işk defa bir şey hissettim; sizce erken mi? 16. haftamdayım.
Bebeklerinin cinsiyeti belli mi? Erkek çocuk erken hareketlenir diyorlar ben oğlan olanı 13. Haftadan beri net hissediyorum kızı daha geç hissettim 17 hafta civarı

Gözünaydın çok sevindim sağlıkla büyüsünler

Buyuyorlar kolay degil annesi az kaldi kavusmaya inss saglikla zmaanli

Iyi pazarlar anneler ve anne adaylari, nasilsiniz?

Bir sey sormak istiyorum, sirt ustu uzanirken karnimin alt kisminin baya sert ve sismis gibi oldugunu fark ediyorum, acaba buyudukce boyle olmasi normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…