- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.921
İkisinide takip ediyorum canım çok faydalı oluyor gerçektenarkadaşlar size mühendisinoğlu ve hesabınıbilenanneyi tavsiye ederim o halde instagramda. mühendisin oğlu içerik inceleyip paylaşıyor ve çok bilinçlendiriyor, hesabını bilen anne ise güncel indirimleri paylaşıyor. ben o şekilde aldım bazı şeyleri.
İnşaşllah inşallah vaktinde gelsinlerde gerisi gelir Allah’ın izniyleİnşallah vaktinde olur ama tedbirli olmakta da fayda var. Her şeyi tam olmasa da ilk etapta gerekli şeyleri halletmiş olursun :)
Aminn inşallah canımAnladim canim, insallah zamaninda dogarlar :)
Bravo gerçekten :)14. Haftadayım su an -5 ile devam ediyorum . Bebekler iyiymiş dün gittik doktora . Az kilo olunca insan panik oluyor bebek nerde kilo alıyor mu diye doktor gayet iyiler dedi 74/76 gr larmış su an . Ben çalışıyorum okulda sürekli ayaktayım belki o sebepten almıyorumdur.
masallah çok sevindim . İkisi de sağlıklı tombul bebekler olsunlar inşallah
Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsünler. Çok tebrik ederim, darısı başımıza :)Selam kizlar. Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kuvezdeki kizimida yanima aldim bugun cok sukur. Yarin sabah taburcu olucaz insallah. Allah hepinize kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.
Haklisn canim ben bile suan zorlaniyorm senben bu aralar zorlanıyorum çok kıpır kıpır açıkçası içim. canım acıyor kasılıyorumkanuna göre 72 ay boyunca yarım çalışma yarım maaş seçenler ücretsiz izin ve süt izni kullanamıyorlar maalesef yoksa işyerim sorun çıkartmaz ama kanun bana uymuyor. bana kalsa hem doğum izni, hem ücretsiz izin, hem süt izni, hem yarım çalışma yapayım
Masallah canim gozun aydin sukur kurtuldunSelam kizlar. Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kuvezdeki kizimida yanima aldim bugun cok sukur. Yarin sabah taburcu olucaz insallah. Allah hepinize kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.
Çok sevindim, güzel günlerde büyüt yavrularınıSelam kizlar. Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kuvezdeki kizimida yanima aldim bugun cok sukur. Yarin sabah taburcu olucaz insallah. Allah hepinize kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.
hadi gözün aydın. aminn darısı başımıza inşallahh.Selam kizlar. Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kuvezdeki kizimida yanima aldim bugun cok sukur. Yarin sabah taburcu olucaz insallah. Allah hepinize kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.
tekme değil de böyle döndükçe oramda buramda bi sertlik hissediyorum . tekemelerle idare ediyorum ama pozisyonlar zorluyor açıkçası.. eğilip kalkınca wc de bile pantolonumu çekerken canım acıyor eğildiğim için. eğilince midemde yanıyor. sürekli mızmız haller yani :)Haklisn canim ben bile suan zorlaniyorm sen
Daha ilerdesinsonradn seciliyor aslnda bastn diger haklari kullaniyorlar yarim calsma disnda ne vrsa kullanirsin artik. Bnde raporluym bugun sorasi nasi olck bakalim. Hareket tekme siddeti daha artiyor dimi buyudkce suan bile hayret ediyorm bende:)
Bebeklerinin cinsiyeti belli mi? Erkek çocuk erken hareketlenir diyorlar ben oğlan olanı 13. Haftadan beri net hissediyorum kızı daha geç hissettim 17 hafta civarıGünaydın,
Ya ben dün akşam işk defa bir şey hissettim; sizce erken mi? 16. haftamdayım.
Gözünaydın çok sevindim sağlıkla büyüsünlerSelam kizlar. Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kuvezdeki kizimida yanima aldim bugun cok sukur. Yarin sabah taburcu olucaz insallah. Allah hepinize kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.
Olabilir, ben de çok erken hissetmiştim :)Günaydın,
Ya ben dün akşam işk defa bir şey hissettim; sizce erken mi? 16. haftamdayım.
15. Haftada öğrendim benBayanlar cinsiyeti kaçıncı haftalar öğrendiniz ?
Buyuyorlar kolay degil annesi az kaldi kavusmaya inss saglikla zmaanlihadi gözün aydın. aminn darısı başımıza inşallahh.
tekme değil de böyle döndükçe oramda buramda bi sertlik hissediyorum . tekemelerle idare ediyorum ama pozisyonlar zorluyor açıkçası.. eğilip kalkınca wc de bile pantolonumu çekerken canım acıyor eğildiğim için. eğilince midemde yanıyor. sürekli mızmız haller yani :)
13.haftada öğrendimBayanlar cinsiyeti kaçıncı haftalar öğrendiniz ?
13.haftadaBayanlar cinsiyeti kaçıncı haftalar öğrendiniz ?
Ben 12’de birini ogrendim, erkek dedi.Bayanlar cinsiyeti kaçıncı haftalar öğrendiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?