- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.901
Canm bebeklerden birinin suyu azalmış büyümesi yavaşlamış diğerinin suyu artmış kan transfüzyonu başlamış dedi Dr haftaya kadar bekleyeceğiz olmazsa aradaki zarı keser suları eşitleriz 2 3 hafta daha idare eder 28de sezaryanla alırım dedi inş normale döner sizden dua bekliyrm normale dönsün erken doğmasın inş sıkıntısız atlatırız
ben bu aralar zorlanıyorum çok kıpır kıpır açıkçası içim. canım acıyor kasılıyorumSelam canim bnde senin gibi dusunuyorum. Zatn rapor getirme tarihi 30. Hfta sora devm ediyo calsma suresi ki. Tek bebekte 37 olduguna gore 35tir sanirm ikizdede son tarih tabi doktor raporuna bgli. O tarihlerde ins gidip gelebiliriz calisabiliriz iznimi bebeklerle gecrmek istiyorm bnde allah yardmcimz olsn18 haftaya yillk iznin vrsa eklersn. Birde sut iznini toplu kullandirabiliyorlar bizde 1 buck aya denk geliyor izin gunune ekleniyor bu sureler zarfnca maas yatiyor. Ucretsiz izni ek olark kullaniliyor istege bagli 6 ay die biliyorum suresini. Bunu kullanmak isterseniz diretebilirsnz yasal hakkiniz cnku isci karar verir isveren onayina bgli degildir yaziyor iskanununda
ben bilmiyordum daha önce rapor alırken rapor veren kız çoğul gebelikte 30. haftada rapor almanız gerektiğini unutmayın dedi öyle araştırdım öğrendm. dr un hiç çoğul gebelikle karşılaşmamıştır belki bilemedimmEvet iznimiz çok kısıtlı malesef, sıkıntınız olmamasına sevindim :) İnşallah sağlıkla kucağınıza alın. Sonradan iki hafta iki haftadır bebeklerle. Ben 30. Haftada direk ayrıldım. Ama bazı doktorlar bilmiyor 30. Hafta olduğunu ondan sordum size de. Benim doktorum il sağlık müdürlüğünden teyit etti ancak öyle ikna oldu
ay çok sevindim hadi hayırlı olsun. sağlıkla kucağına almışsınya en önemlisi o. inşallah tez zamnda diğerine de kavuşursun.. darısı başımıza inşallah..Kizlar ben bugun 11de sezeryana girecemtim fakat benim kizlar 10 saat once geldi :) dogal olarak karnim toktu ve acil sezeryan olunca bir takim sikintilar yasadim. Suan iyiyim cok sukur sadece gaz cikaramadim henuz. Kizimin birisi kuvozde digeri yanimda.
Benim erken doğum riskim var. Ne olur ne olmaz elimde bulundurmak istiyorum
Maşallah sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Diğer bebeğinde tez zamanda aranıza katlır inşallah
Geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşallah
Inşaallah gelmezler suyun azalması yönünde tıbbi yönden çareler var prof dr ibrahim saraçoğlu. Bak bi . Havuç suyu iç canm. Bi araştır inşaallah işe yarar gelmezler erken
Amin inş bakalım bekiiyeceğiz yapacak hiç bişey yok dedi Dr genel su azalma olmadığı için havuç suyu fayda etmez dedi suyu diğer bebeğe gidiyormuş biri artıp biri azalıyor sadece dinlen dediAllah yardımcın olsun daha iyi haberler alırsın inş ilerleyen haftalarda normale döner suları
çok geçmiş olsun. inşallah düzelir de bari 30u görürsünüzAmin inş bakalım bekiiyeceğiz yapacak hiç bişey yok dedi Dr genel su azalma olmadığı için havuç suyu fayda etmez dedi suyu diğer bebeğe gidiyormuş biri artıp biri azalıyor sadece dinlen dedi
Daha çok riskli gebeliklerle, çoğul gebelikle ilgileniyor ama bilmiyorum ki prosedürle pek ilgilenmiyor olabilir :)ben bilmiyordum daha önce rapor alırken rapor veren kız çoğul gebelikte 30. haftada rapor almanız gerektiğini unutmayın dedi öyle araştırdım öğrendm. dr un hiç çoğul gebelikle karşılaşmamıştır belki bilemedimm
mantıklı :) ama neyse halletmişsiniz ya önemli olan o. şu 35 lere gelsekte doğursak artık sabıesızlanıyorum miniklerimi görmek içinnnDaha çok riskli gebeliklerle, çoğul gebelikle ilgileniyor ama bilmiyorum ki prosedürle pek ilgilenmiyor olabilir :)
Aynen heyecan, korku, merak, sevinçle geçiyor günler. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım :)mantıklı :) ama neyse halletmişsiniz ya önemli olan o. şu 35 lere gelsekte doğursak artık sabıesızlanıyorum miniklerimi görmek içinnn
Erken olur mu hiç günler hızlı geçiyor biz daha da ağırlaşıyoruz canım sonuçta 10uncu haftada değiliz, 40 haftayı da göremeyeceğimizi biliyoruz.. hepsi bir günde alınmıyor eksiklerde bitmiyorKızlar şimdi ben 27. Haftadayım ufak tefek alıyorum eksikleri erken mi sizce. Herkes dur bakalım gözüyle bakıyor sanki
bende o zmanlar almıştım şimzdi az buz kaldı. Allahtanda almışım şimdi belim ağıyo yoruluveriyorum hemen hareket ettikçe sıkışıyor biyerlerim, midem ekşiyo, çişim gliyo afedersin hemen.. al gitsin herşey olacağına varır :) bu haftasonu Allah kısmete derse son eksiklikleri alıcam biberon pişik kremi havlusu falan. sonra çanta hazırlama işine geçicem.. bez aldım beşik aldım takımalrını aldım herşeyim tam şükür. lkafamda rahat. en rahat doğum çantasından sonra olucam ama sanırım.Kızlar şimdi ben 27. Haftadayım ufak tefek alıyorum eksikleri erken mi sizce. Herkes dur bakalım gözüyle bakıyor sanki
Ben 30. Haftaya kadar alacaklarımın çoğunu aldım. 28. Hafta başladım. Sonra da hastane çantasını hazırladım. Erken doğum olursa diye korktuğum için temel şeyleri hazırladım geçen hafta. 32. Haftadayız şuan. Hala almadığım ufak tefek şeyler var. Onları da zamanla alırım diye düşünüyorum. Acil olmayanlarıKızlar şimdi ben 27. Haftadayım ufak tefek alıyorum eksikleri erken mi sizce. Herkes dur bakalım gözüyle bakıyor sanki
Sağol canım. Ben zaten internetten alıyorum mecburen gezmek gibi bir durumum olmadığından. İndirimde buldukça alıyorum sanırım doğru yoldayımbende o zmanlar almıştım şimzdi az buz kaldı. Allahtanda almışım şimdi belim ağıyo yoruluveriyorum hemen hareket ettikçe sıkışıyor biyerlerim, midem ekşiyo, çişim gliyo afedersin hemen.. al gitsin herşey olacağına varır :) bu haftasonu Allah kısmete derse son eksiklikleri alıcam biberon pişik kremi havlusu falan. sonra çanta hazırlama işine geçicem.. bez aldım beşik aldım takımalrını aldım herşeyim tam şükür. lkafamda rahat. en rahat doğum çantasından sonra olucam ama sanırım.
Bende 30 da çantamı falan hazır ederim diyorum erken doğum riskim var zaten dediğin gibi.o zam erken değil benim içindeBen 30. Haftaya kadar alacaklarımın çoğunu aldım. 28. Hafta başladım. Sonra da hastane çantasını hazırladım. Erken doğum olursa diye korktuğum için temel şeyleri hazırladım geçen hafta. 32. Haftadayız şuan. Hala almadığım ufak tefek şeyler var. Onları da zamanla alırım diye düşünüyorum. Acil olmayanları
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin çok şükür sağ salim kurtarmışsın kuvezdeki bebiste en kısa zmn da yanına gelir ins darısı başımızaKizlar ben bugun 11de sezeryana girecemtim fakat benim kizlar 10 saat once geldi :) dogal olarak karnim toktu ve acil sezeryan olunca bir takim sikintilar yasadim. Suan iyiyim cok sukur sadece gaz cikaramadim henuz. Kizimin birisi kuvozde digeri yanimda.
arkadaşlar size mühendisinoğlu ve hesabınıbilenanneyi tavsiye ederim o halde instagramda. mühendisin oğlu içerik inceleyip paylaşıyor ve çok bilinçlendiriyor, hesabını bilen anne ise güncel indirimleri paylaşıyor. ben o şekilde aldım bazı şeyleri.Sağol canım. Ben zaten internetten alıyorum mecburen gezmek gibi bir durumum olmadığından. İndirimde buldukça alıyorum sanırım doğru yoldayım
Bende 30 da çantamı falan hazır ederim diyorum erken doğum riskim var zaten dediğin gibi.o zam erken değil benim içinde
İnşallah vaktinde olur ama tedbirli olmakta da fayda var. Her şeyi tam olmasa da ilk etapta gerekli şeyleri halletmiş olursun :)Sağol canım. Ben zaten internetten alıyorum mecburen gezmek gibi bir durumum olmadığından. İndirimde buldukça alıyorum sanırım doğru yoldayım
Bende 30 da çantamı falan hazır ederim diyorum erken doğum riskim var zaten dediğin gibi.o zam erken değil benim içinde
Anladim canim, insallah zamaninda dogarlar :)Benim erken doğum riskim var. Ne olur ne olmaz elimde bulundurmak istiyorum
Maşallah sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Diğer bebeğinde tez zamanda aranıza katlır inşallah
Geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşallah
AA ne güzel hayırlı olsun, diğer yavrunla da bir an önce kavuşun inşallah. sen de bir an önce sağlığına kavuş, darısı bize diyelim.Kizlar ben bugun 11de sezeryana girecemtim fakat benim kizlar 10 saat once geldi :) dogal olarak karnim toktu ve acil sezeryan olunca bir takim sikintilar yasadim. Suan iyiyim cok sukur sadece gaz cikaramadim henuz. Kizimin birisi kuvozde digeri yanimda.
İnşallah bir an önce düzene girer. zamanında sağlıkla doğarlar inaşallah. çok mu fark var aralarında?Canm bebeklerden birinin suyu azalmış büyümesi yavaşlamış diğerinin suyu artmış kan transfüzyonu başlamış dedi Dr haftaya kadar bekleyeceğiz olmazsa aradaki zarı keser suları eşitleriz 2 3 hafta daha idare eder 28de sezaryanla alırım dedi inş normale döner sizden dua bekliyrm normale dönsün erken doğmasın inş sıkıntısız atlatırız ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?