2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Allah yardımcın olsun daha iyi haberler alırsın inş ilerleyen haftalarda normale döner suları

ben bu aralar zorlanıyorum çok kıpır kıpır açıkçası içim. canım acıyor kasılıyorum kanuna göre 72 ay boyunca yarım çalışma yarım maaş seçenler ücretsiz izin ve süt izni kullanamıyorlar maalesef yoksa işyerim sorun çıkartmaz ama kanun bana uymuyor. bana kalsa hem doğum izni, hem ücretsiz izin, hem süt izni, hem yarım çalışma yapayım

ben bilmiyordum daha önce rapor alırken rapor veren kız çoğul gebelikte 30. haftada rapor almanız gerektiğini unutmayın dedi öyle araştırdım öğrendm. dr un hiç çoğul gebelikle karşılaşmamıştır belki bilemedimm

ay çok sevindim hadi hayırlı olsun. sağlıkla kucağına almışsınya en önemlisi o. inşallah tez zamnda diğerine de kavuşursun.. darısı başımıza inşallah..

Inşaallah gelmezler suyun azalması yönünde tıbbi yönden çareler var prof dr ibrahim saraçoğlu. Bak bi . Havuç suyu iç canm. Bi araştır inşaallah işe yarar gelmezler erken
Allah yardımcın olsun daha iyi haberler alırsın inş ilerleyen haftalarda normale döner suları
Amin inş bakalım bekiiyeceğiz yapacak hiç bişey yok dedi Dr genel su azalma olmadığı için havuç suyu fayda etmez dedi suyu diğer bebeğe gidiyormuş biri artıp biri azalıyor sadece dinlen dedi

Amin inş bakalım bekiiyeceğiz yapacak hiç bişey yok dedi Dr genel su azalma olmadığı için havuç suyu fayda etmez dedi suyu diğer bebeğe gidiyormuş biri artıp biri azalıyor sadece dinlen dedi
çok geçmiş olsun. inşallah düzelir de bari 30u görürsünüz

Daha çok riskli gebeliklerle, çoğul gebelikle ilgileniyor ama bilmiyorum ki prosedürle pek ilgilenmiyor olabilir :)

Kızlar şimdi ben 27. Haftadayım ufak tefek alıyorum eksikleri erken mi sizce. Herkes dur bakalım gözüyle bakıyor sanki

Kızlar şimdi ben 27. Haftadayım ufak tefek alıyorum eksikleri erken mi sizce. Herkes dur bakalım gözüyle bakıyor sanki
Erken olur mu hiç günler hızlı geçiyor biz daha da ağırlaşıyoruz canım sonuçta 10uncu haftada değiliz, 40 haftayı da göremeyeceğimizi biliyoruz.. hepsi bir günde alınmıyor eksiklerde bitmiyor

bende o zmanlar almıştım şimzdi az buz kaldı. Allahtanda almışım şimdi belim ağıyo yoruluveriyorum hemen hareket ettikçe sıkışıyor biyerlerim, midem ekşiyo, çişim gliyo afedersin hemen.. al gitsin herşey olacağına varır :) bu haftasonu Allah kısmete derse son eksiklikleri alıcam biberon pişik kremi havlusu falan. sonra çanta hazırlama işine geçicem.. bez aldım beşik aldım takımalrını aldım herşeyim tam şükür. lkafamda rahat. en rahat doğum çantasından sonra olucam ama sanırım.

Ben 30. Haftaya kadar alacaklarımın çoğunu aldım. 28. Hafta başladım. Sonra da hastane çantasını hazırladım. Erken doğum olursa diye korktuğum için temel şeyleri hazırladım geçen hafta. 32. Haftadayız şuan. Hala almadığım ufak tefek şeyler var. Onları da zamanla alırım diye düşünüyorum. Acil olmayanları

Sağol canım. Ben zaten internetten alıyorum mecburen gezmek gibi bir durumum olmadığından. İndirimde buldukça alıyorum sanırım doğru yoldayım
Bende 30 da çantamı falan hazır ederim diyorum erken doğum riskim var zaten dediğin gibi.o zam erken değil benim içinde

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin çok şükür sağ salim kurtarmışsın kuvezdeki bebiste en kısa zmn da yanına gelir ins darısı başımıza

arkadaşlar size mühendisinoğlu ve hesabınıbilenanneyi tavsiye ederim o halde instagramda. mühendisin oğlu içerik inceleyip paylaşıyor ve çok bilinçlendiriyor, hesabını bilen anne ise güncel indirimleri paylaşıyor. ben o şekilde aldım bazı şeyleri.

İnşallah vaktinde olur ama tedbirli olmakta da fayda var. Her şeyi tam olmasa da ilk etapta gerekli şeyleri halletmiş olursun :)

Anladim canim, insallah zamaninda dogarlar :)

Selamlar arkadaşlar istanbul anadolu yakasında ikiz gebelik takıbı için önerebileceğiniz doktor/hastane var mı ?

AA ne güzel hayırlı olsun, diğer yavrunla da bir an önce kavuşun inşallah. sen de bir an önce sağlığına kavuş, darısı bize diyelim.
İnşallah bir an önce düzene girer. zamanında sağlıkla doğarlar inaşallah. çok mu fark var aralarında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…