- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.081
Drunla da görüş dediğin gibi olmazsa ayrıl. İkiz gebelik zorluyor insanıvalla haftaya kesin gelmeyeceğim de çıkartabilirsem bu haftaya çıkartayım diyorum. bakalım akşam dr kontrolüm var. dr ne diyecek. hiç kalkamıyorum bugün yerimden ağrım sızım çok fazla..
evet zaten zar zor sahip olduk akşamki duruma göre bugün bile son olabilir bakalım dr ne diyecek..Canim hic zorlama kendini is icin. Zaten yasal hakkinda baslamis. Allah korusun ikizlerde hep erken dogum riski var zaten.
evet akşam uğrayacağım. zaten idrar yolu enfeksiyonu da başlamış sanırım 0-5 arasında olamsı gereken değer 35 çıkmış.Drunla da görüş dediğin gibi olmazsa ayrıl. İkiz gebelik zorluyor insanı
İnşallah hayırlı haberler alırsınevet akşam uğrayacağım. zaten idrar yolu enfeksiyonu da başlamış sanırım 0-5 arasında olamsı gereken değer 35 çıkmış.
çok teşekkürler aminn inşallahhhİnşallah hayırlı haberler alırsın
Allah kolaylık versin bu haftaya kadar çalışman bile büyük emek, ben haftalardır mecburiyet dışında evden çıkmıyorum anında kramplar kasılmalar başlıyorarkadaşlar ben çok ağırlaştım sanırım 1 hafta daha işe gelemeyeceğim. bu haftayı çıkartabilsem şükredicem. sizde durumlar nasıl?
çok şükür zaten gören maşallah yollarda doğracaksın diyordu arkadaşlarıma, işime rahat rahat gelp gidiyordum. hatta hafta sonu düğüne gittim nasıl sen hala gezebiliyor msun diyorlardı ama şu an akşam eve nasıl döneceğimi bile bilmiyorumAllah kolaylık versin bu haftaya kadar çalışman bile büyük emek, ben haftalardır mecburiyet dışında evden çıkmıyorum anında kramplar kasılmalar başlıyor
Bir anda bu kadar kötü olmanın sebebi vardır canım belki enfeksiyon belki kan değerlerinde hızlı bir düşüş olmuştur, nazar da bir ihtimal tabiçok şükür zaten gören maşallah yollarda doğracaksın diyordu arkadaşlarıma, işime rahat rahat gelp gidiyordum. hatta hafta sonu düğüne gittim nasıl sen hala gezebiliyor msun diyorlardı ama şu an akşam eve nasıl döneceğimi bile bilmiyorumnazar mıdır nedir :)
Merhaba ben de 2 gündür kendimi daha ağırlaşmış hissediyorum ama bunda cumartesi günü sildiğim camların fazlaca etkisi vararkadaşlar ben çok ağırlaştım sanırım 1 hafta daha işe gelemeyeceğim. bu haftayı çıkartabilsem şükredicem. sizde durumlar nasıl?
Maşallah kuzulara, darısı bizlere inşallah.Kızlar bugün kontrolüm vardı.29+4 olduk.Her şey yolundaymış aradaki fark kapanmış çok şükür.Kilo ve boyları 1418+1450 gram 38 cm boyu dedi.Artık 15 günde bir kontrollere gidecekmişim.Nst için de 34.haftadan itibaren bağlanacakmışım.Doğum için de tarih vermedi 36.37 haftaya kadar gelebilsen iyi dedi.Bakalım şimdiden doğum heyecanı sardı beni
bakalım dr ne diyecek akaşm ama çalışabilir raporumu iptal edip evde dinlenicemBir anda bu kadar kötü olmanın sebebi vardır canım belki enfeksiyon belki kan değerlerinde hızlı bir düşüş olmuştur, nazar da bir ihtimal tabi
Dinlen canım nst yaptırmayı da ihmal etme sancı çıkabilir.. günlerimiz çok yakınmış 35i geçersek hayırlısıyla rahatız. ben şimdilik eskisinden daha iyiyim evde işlerimi sorunsuz yapabiliyorum dinlenerek her işi hallediyorum.. açıkcası bu haftaları gözümde çok büyütmüştüm çok korkuyordum ayağa kalkamam fln diye ama öyle olmadı.. yalnız dışarıda zorlanıyorumbakalım dr ne diyecek akaşm ama çalışabilir raporumu iptal edip evde dinlenicem
sen cam silebiliyor musun ben pantolonumu zor çekiyorumMerhaba ben de 2 gündür kendimi daha ağırlaşmış hissediyorum ama bunda cumartesi günü sildiğim camların fazlaca etkisi vararamızda tam 1 ay var, senin haftanda nasıl hissederim bilmiyorum ama inşallah 35 e kadar çalışabilirim.
Maşallah kuzulara, darısı bizlere inşallah.
Canım rahim ağzı yetmezliği çıkmamış olsa bende baya rahattım ama şimdi korkuyorum uzun süre ayağa kalkmaya 35 olmadan da kalkamam sanırım. Banada hiç ikiz gebe gibi değildin diyorlardı ama işte 6 haftadır yatırıyorumçok şükür zaten gören maşallah yollarda doğracaksın diyordu arkadaşlarıma, işime rahat rahat gelp gidiyordum. hatta hafta sonu düğüne gittim nasıl sen hala gezebiliyor msun diyorlardı ama şu an akşam eve nasıl döneceğimi bile bilmiyorumnazar mıdır nedir :)
5 gün varmış aramızdaa. ben iş yapamıyorum işte oturduğum yerden çalışıyorum normalde evde azar azar çok yavaş ona da iş denirse tabii. ben hem maşallahlarla gidiyordum ama 2 günde patladım vallaDinlen canım nst yaptırmayı da ihmal etme sancı çıkabilir.. günlerimiz çok yakınmış 35i geçersek hayırlısıyla rahatız. ben şimdilik eskisinden daha iyiyim evde işlerimi sorunsuz yapabiliyorum dinlenerek her işi hallediyorum.. açıkcası bu haftaları gözümde çok büyütmüştüm çok korkuyordum ayağa kalkamam fln diye ama öyle olmadı.. yalnız dışarıda zorlanıyorum
Ben Demir serumlarını almadan önce öyleydim, ayağa kalkacak halim yoktu şikayetlerim çok çok fazlaydı kemiklerim kırılacak gibi oluyordu şimdi belki onun faydası oldu biraz daha iyiyim diyorum.. Allah günah yazmasın isyan değil ama hamilelik hem beni hem çocuklarımı çok etkiledi bu hareketsizlik hali hiç bizim yaşantımıza göre değil5 gün varmış aramızdaa. ben iş yapamıyorum işte oturduğum yerden çalışıyorum normalde evde azar azar çok yavaş ona da iş denirse tabii. ben hem maşallahlarla gidiyordum ama 2 günde patladım valla
Canım rahim ağzı yetmezliği çıkmamış olsa bende baya rahattım ama şimdi korkuyorum uzun süre ayağa kalkmaya 35 olmadan da kalkamam sanırım. Banada hiç ikiz gebe gibi değildin diyorlardı ama işte 6 haftadır yatırıyorum
Kıyamam onlara yaBen Demir serumlarını almadan önce öyleydim, ayağa kalkacak halim yoktu şikayetlerim çok çok fazlaydı kemiklerim kırılacak gibi oluyordu şimdi belki onun faydası oldu biraz daha iyiyim diyorum.. Allah günah yazmasın isyan değil ama hamilelik hem beni hem çocuklarımı çok etkiledi bu hareketsizlik hali hiç bizim yaşantımıza göre değilanne kaç gün kaldı diye soruyorlar gün sayıyoruz
Canım bir yüksek bir normal devam ediyor. Yarın kontrolüm var endokrinde bakalım ne diyecek. Ama benim canım çok acayip tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum İnan kiCanım senin şeker ne oldu diyetle yolunda gidiyor mu değerlerin
Aynı dert bende de var canım galiba sürekli diyet yapmaktan vücut karbonhidrat istiyor dayanabildikçe dayanıcaz, nefsimi durdurmak için bir lokma bir çatalcık alıyorum ben arada yoksa hiç aklımdan çıkmaz oluyor.. inş yarın olumlu sonuçlar alırsınKıyamam onlara ya
Canım bir yüksek bir normal devam ediyor. Yarın kontrolüm var endokrinde bakalım ne diyecek. Ama benim canım çok acayip tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum İnan kine olacak bilmiyorum
Hiç sorma canım. Resmen karbonhidrat aşeriyorumAynı dert bende de var canım galiba sürekli diyet yapmaktan vücut karbonhidrat istiyor dayanabildikçe dayanıcaz, nefsimi durdurmak için bir lokma bir çatalcık alıyorum ben arada yoksa hiç aklımdan çıkmaz oluyor.. inş yarın olumlu sonuçlar alırsın
Ahh bilmez miyim burnumda tütüyor, bence diyete rağmen ucundan yemelisin, ben ilk hamileliğimde sadece simit aşermiştim ve asla bulamamıştık annem konyadan kargolamıştı şimdi burda da taş fırınlar var herşeyi bulabiliyoruz ama gel gör yiyemiyorumHiç sorma canım. Resmen karbonhidrat aşeriyorumSabah kahvaltısında diyorum ki Allahım börek yeseydim olsaydı simit yeseydim annemin yaptığı ekmekler var onlar bana bakıyor ben onlara . Hele Ramazan geliyor. Burda sadece ramazanda tahinli cevizli pide yapılıyor bayılırım bu sene bana yok herşey aklımdan geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?