2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Erken dogum riski varsa 24 te bile yapilanlar var. Erken doğum riski yoksa 28 de yaptiran doktor da var yaptırmayıp bekleyenler de

Erken dogum riski varsa 24 te bile yapilanlar var. Erken doğum riski yoksa 28 de yaptiran doktor da var yaptırmayıp bekleyenler de
Kendi aracımızla 3 saatlik mesafeye gidicez en fazla yatarım diye düşünüyorum ama korkuyorum da bi taraftan istiyorum çünkü seneye kadar durmaksızın iş hayatı devam edecek çocuklarla birlikte Dr um kapıdan çıktığın andan itibaren herşey olabilir diyor git gitme demedi ama ben üsteleyince iğne yaptırmamı söyledi ciğer geliştirici iğneyi

Allah razı olsun inşallah..
Benim ailemde yok canım..
Eşimin amca oğullarında var bi tane.
Bi ay sadece klomen kullandım ben ona yoruyorum herkeste aynı etkiyi yapmıyor ama bana nasip oldu çok şükür demek ki..
Hayırlı olsun.:)Polikistik over hastası mısınız?
Ben de buna benzer bir tedavi görücem yakında acaba bende çoğul gebelik yaşar mıyım.?

Hayırlı olsun.:)Polikistik over hastası mısınız?
Ben de buna benzer bir tedavi görücem yakında acaba bende çoğul gebelik yaşar mıyım.?
Konu sahibinin üyeliği kapalı görünmüyor şuan. Ben de onun gibi bi kutu klomen kullandm ailede de var. Allah'ın takdiri. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor tabi

Ayy inşallah canım hakkıyla bakıp büyütüp güzel yerlere getirelim kazancımız olsunlar, ikizleri büyüt birde oğlun olsun inşallah ben tek çocukta kalacaktım hangi ara 4e geçtim bilemiyorum İnan
Aman ben o kadar geçmem inşallah kız tek çocuk diyordum Allah iki tane verdi tek seferden

Aman ben o kadar geçmem inşallah kız tek çocuk diyordum Allah iki tane verdi tek seferden
Büyük konuşma canım ben büyük konuştum anneme ilk çocuğumdan sonra demiştim ki hayatta kızımın üstüne başka çocuk sevemem kabullenemem birdaha doğuramam, “ben abinden sonra seni nasıl doğurdum sevdim yavrum” demişti mantıklı geldi evet ve kardeşsiz kalmasın kızım dedim sonra da dedim ki hamileliklerim zor geçiyor 30dan sonra doğuramam Allah verirse birdaha olsun 3 kardeş olsunlar birbirlerine destek olurlar, 30 yaş tuttu da 3 değil 4 oldu işte nasip Allah isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar aramizda dogum yapmış olanlar var mi? Devlet dogum parasi olarak ne veriyor acaba?
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri doğum yapan bütün kadınlara, gelir tespiti aranmaksızın; ilk çocuğa 300 TL, 2. çocuğa 400 TL,3. ve daha sonrası çocuklara 600 TL yardım veriyor.
Bağlı bulunduğunuz il veya ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları da ikiz ve daha fazla sayıda çoklu doğuma, hanede kişi başına düşen gelir muhtaçlık sınırının altında ise (609 TL olması lazım), 2 yıl her ay 150 TL ödeme yapıyor.

Evet canim, oyle diyorlar da ben bu haftasonu bile buyudum sanki; uykusuz kaliyorum uyuyacak pozisyon bulamamaktan ve tuvalete kalkmaktan...

Ilk cocuga 300, ikinciye 400 ise ikizlere 600 mu 700 mu

Benim bir evladim var bu yaramazlarla 3 olacagiz hem 2. Hem 3. Cocuk parasi verseler ne iyi olurdu :))

Iyi geceler kizlar,

Yine yeni bir sorumla hazirim; ozellikle benden ondeki anne adaylarina :) Bu KK'nin dogum takviminde kilo ve boy yaziyor ya; sizin bebekler daha mi onde daha mi geride oluyor genelde yazandan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…