- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.561
Maşallah sizeBen de 30 yaşındayım.4 yaşında kızım var.2 tek yumurta kız ikizi bekliyorum.
Erken dogum riski varsa 24 te bile yapilanlar var. Erken doğum riski yoksa 28 de yaptiran doktor da var yaptırmayıp bekleyenler deEvet benim dr um 32 den önce kabul edemiyceğini söyledi malesef bende o yüzden çok tedirginim nts ye de daha bağlamadı .Ciğer geliştirici iğne yaptıran varmı aranızda ben haftaya yaptırıcam çünkü bayramda tatile gitmeyi düşünüyoruz çok uzak bir yere değil ama insan yine de tedirgin oluyor tatile gidecek olan yol yapacak olanlarınız var mı acaba ?
Kendi aracımızla 3 saatlik mesafeye gidicez en fazla yatarım diye düşünüyorum ama korkuyorum da bi taraftan istiyorum çünkü seneye kadar durmaksızın iş hayatı devam edecek çocuklarla birlikteErken dogum riski varsa 24 te bile yapilanlar var. Erken doğum riski yoksa 28 de yaptiran doktor da var yaptırmayıp bekleyenler de
Hayırlı olsun.:)Polikistik over hastası mısınız?Allah razı olsun inşallah..
Benim ailemde yok canım..
Eşimin amca oğullarında var bi tane.
Bi ay sadece klomen kullandım ben ona yoruyorum herkeste aynı etkiyi yapmıyor ama bana nasip oldu çok şükür demek ki..
Keseleri gördük çok şükür şimdi kalp atışlarında sıraArtışın bencede iyi. Telaş etmeden bekle bencede her anı sabır gerektiriyor
Konu sahibinin üyeliği kapalı görünmüyor şuan. Ben de onun gibi bi kutu klomen kullandm ailede de var. Allah'ın takdiri. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor tabiHayırlı olsun.:)Polikistik over hastası mısınız?
Ben de buna benzer bir tedavi görücem yakında acaba bende çoğul gebelik yaşar mıyım.?
Aman ben o kadar geçmem inşallah kızAyy inşallah canım hakkıyla bakıp büyütüp güzel yerlere getirelim kazancımız olsunlar, ikizleri büyüt birde oğlun olsun inşallahben tek çocukta kalacaktım hangi ara 4e geçtim bilemiyorum İnan
Büyük konuşma canım ben büyük konuştum anneme ilk çocuğumdan sonra demiştim ki hayatta kızımın üstüne başka çocuk sevemem kabullenemem birdaha doğuramam, “ben abinden sonra seni nasıl doğurdum sevdim yavrum” demişti mantıklı geldi evet ve kardeşsiz kalmasın kızım dedimAman ben o kadar geçmem inşallah kıztek çocuk diyordum Allah iki tane verdi tek seferden
Doktorum gerekli görmüyor canım hiçbir risk tespit edilmediği içinHanimlar celestone ampul rahîm agzi yetmezliği ya da nstde sancı yoksa bile 28.haftada rutin yapılıyor mu. Doktoruna soran ya da tecrube eden var mı aramızda?
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri doğum yapan bütün kadınlara, gelir tespiti aranmaksızın; ilk çocuğa 300 TL, 2. çocuğa 400 TL,3. ve daha sonrası çocuklara 600 TL yardım veriyor.Arkadaşlar aramizda dogum yapmış olanlar var mi? Devlet dogum parasi olarak ne veriyor acaba?
Evet canim, oyle diyorlar da ben bu haftasonu bile buyudum sanki; uykusuz kaliyorum uyuyacak pozisyon bulamamaktan ve tuvalete kalkmaktan...Masallah sevindm canim bnde bugun kontroldeydm herhfta geliyorm nst iyi ckti benmde goturucez bu isi diyo dr bakalimtansiyon benmde dusuk. Karacigr sknti iste kanla surkli bakiyolr bugub yine verdm ins dusmstr 10 gundur sabah aksam hap iciyorm etki etmstir ins
2nin tadini cikar en guzel donem bncede canim3 zorlu geciyo
Sanada masallah canim hepimiz ins 37 38 lere erisiriz❤ benim de son 1 haftam kaldi 33 de dogum izbine ayriliyorm isye
Canim bende ilk 4 ay bulantidan bisi yiyp icemedm desem yeri 3 kilo vermstm sora gecince toparliyor insn merk etme duzelince hergun 1 yumurta yemeye cals mutlaka iste sut urunleri et vs yarayacak seler hem kan degrlerinide iyi seviyede tutar ikiz oldgndan cok cabuk dusuyo kan demir
Ilk cocuga 300, ikinciye 400 ise ikizlere 600 mu 700 muAile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri doğum yapan bütün kadınlara, gelir tespiti aranmaksızın; ilk çocuğa 300 TL, 2. çocuğa 400 TL,3. ve daha sonrası çocuklara 600 TL yardım veriyor.
Bağlı bulunduğunuz il veya ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları da ikiz ve daha fazla sayıda çoklu doğuma, hanede kişi başına düşen gelir muhtaçlık sınırının altında ise (609 TL olması lazım), 2 yıl her ay 150 TL ödeme yapıyor.
700 tl alacaksınIlk cocuga 300, ikinciye 400 ise ikizlere 600 mu 700 mu
Benim bir evladim var bu yaramazlarla 3 olacagiz hem 2. Hem 3. Cocuk parasi verseler ne iyi olurdu :))Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri doğum yapan bütün kadınlara, gelir tespiti aranmaksızın; ilk çocuğa 300 TL, 2. çocuğa 400 TL,3. ve daha sonrası çocuklara 600 TL yardım veriyor.
Bağlı bulunduğunuz il veya ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları da ikiz ve daha fazla sayıda çoklu doğuma, hanede kişi başına düşen gelir muhtaçlık sınırının altında ise (609 TL olması lazım), 2 yıl her ay 150 TL ödeme yapıyor.
Teşekkür ederimMaşallah sizeumarım bizade sizin haftalarınızı görebiliriz
İkizde 700 tl ben aldımArkadaşlar aramizda dogum yapmış olanlar var mi? Devlet dogum parasi olarak ne veriyor acaba?
Sen zaten 100 tl alacaksın. Benim de aynı. 400 ve 600 tl alacakson totalde 1000 tlBenim bir evladim var bu yaramazlarla 3 olacagiz hem 2. Hem 3. Cocuk parasi verseler ne iyi olurdu :))
İkizde 700 tl ben aldım
Tesekkur ederim arkadaslarSen zaten 100 tl alacaksın. Benim de aynı. 400 ve 600 tl alacakson totalde 1000 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?