- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.192
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.581
+-100 benim :):) Boy aynı gidiyor.Iyi geceler kizlar,
Yine yeni bir sorumla hazirim; ozellikle benden ondeki anne adaylarina :) Bu KK'nin dogum takviminde kilo ve boy yaziyor ya; sizin bebekler daha mi onde daha mi geride oluyor genelde yazandan?
Ben her gün yumurta yemiyorum, yediğim günlerde de 1 tane yiyorum. Proteini başka besinlerden de alıyorum zaten, kalsiyum da keza öyle.Kizlar gunaydin.Gunde 1 tane mi yoksa 2 tane mi yumurta yiyorsunuz.Cok sacma gelebilir soru ama merak ettim.Kahvaltida koca dilim peynir de yiyorum.1 bardak sutte iciyorum gun icinde.Yogurt ta oyle ama yumurta daha onemli diyorlar.Sizler nasil yapiyorsunuz ?
+-100 benim :):) Boy aynı gidiyor.
Ben her gün yumurta yemiyorum, yediğim günlerde de 1 tane yiyorum. Proteini başka besinlerden de alıyorum zaten, kalsiyum da keza öyle.
Arkadaslar cok soru sordum ama aklim hala sormadiklarimda :))
Simdi 16 haftalıkken falan 3 saatlik yolculuga cikilabilir mi? Tatile gidilebilir halde olunur mu? Elbette doktoruma soracagim ama siz bu haftalardan gectiniz. Yapılabilir bir sey mi acabavucut cok hantal oluyor mu ?
Kendimi en iyi hissettigim hftalardi 16 20 arasıArkadaslar cok soru sordum ama aklim hala sormadiklarimda :))
Simdi 16 haftalıkken falan 3 saatlik yolculuga cikilabilir mi? Tatile gidilebilir halde olunur mu? Elbette doktoruma soracagim ama siz bu haftalardan gectiniz. Yapılabilir bir sey mi acabavucut cok hantal oluyor mu ?
Ben haftaya gidicem 3bucuk saatlik yola.
19 olucam nasipse haftaya.Doktorum hic bir sikinti yok gidebilirsin dedi bana.Sık sık mola verirsiniz olur biter.
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Kizima sozum vardı.. umarım iyi olurum doktorum da izin verir. Simdi 10 haftaligim. O zamanlar yaklasik 16 falan olacağım nasipse. İnşaallah karnim asiri buyumemis olur da rahat edebilirim.Kendimi en iyi hissettigim hftalardi 16 20 arası
Doktoruna sor canım benim ki 24 e kadar yolculuk yapabilirsin demişti
Ben 8. ayımdayım, maşallah geçen hafta 3 saatlik yoldan geldim mesela, bu sana ve o anki bebeklerin durumuna bağlı biraz.Arkadaslar cok soru sordum ama aklim hala sormadiklarimda :))
Maşaallah. Rabbim sağlıkla kavustursun.Ben 8. ayımdayım, maşallah geçen hafta 3 saatlik yoldan geldim mesela, bu sana ve o anki bebeklerin durumuna bağlı biraz.
Benimde aklima gelmsti canim ve gecenlerde denedim yenmiyo icim kalkti bidaha denemedimKizlar gunaydin.Gunde 1 tane mi yoksa 2 tane mi yumurta yiyorsunuz.Cok sacma gelebilir soru ama merak ettim.Kahvaltida koca dilim peynir de yiyorum.1 bardak sutte iciyorum gun icinde.Yogurt ta oyle ama yumurta daha onemli diyorlar.Sizler nasil yapiyorsunuz ?
Sagol canim hepimizin kuzularina masallah❤ benimde kizlarin biri bi hafta geride oburu 1 hfta onde diyoOh maşallah kuzulara. Benim de kızlardan biri 1 hafta geriden geliyor. Beni de 2 hafyaya 1 çağırdı. Demek ki bayramdan sonra beni de nst ye alacak.
Kuzuların baya büyümüş darısı bizlere inşallah.
vala ben 3 tane yiyorumKizlar gunaydin.Gunde 1 tane mi yoksa 2 tane mi yumurta yiyorsunuz.Cok sacma gelebilir soru ama merak ettim.Kahvaltida koca dilim peynir de yiyorum.1 bardak sutte iciyorum gun icinde.Yogurt ta oyle ama yumurta daha onemli diyorlar.Sizler nasil yapiyorsunuz ?
vala ben 3 tane yiyorumyanına mutlaka bir kupa süt, gün içinde de en az bir kase yoğurt. Peynir yiyemiyorum pek. Daha çok mozarella filan koyuyorum bazen ekmek üstüne ya ds yumurta içine.
Ben bi de hiç ne et ne tavuk.. Midem kaldırmıyor onu nasıl hallediyosun?
Kızlar tuvalete gittiğimde sık sık beyazımsı sarımsı bir akıntım oluyor. Böyle sümük gibi birşey. Koku filan yok ama bu ara daha sık olmaya başladı. Sizde de oldu mu? Bilgisi olan var mı?
Sen cok daha iyisini yapiyosun cunku okuduguma gore peynir ne kadar sert olursa kalsiyumu okadar artarmis.En fazla da yedigin peynirde vrmis.Afiyet olsun :)
Tavuk asla yemiyorum.Malum hepsi antibiyotikli.Koy tavugu olsa da yiyemem cubku sevmiyorum.Eti de kiymayla hllediyorum cogu zaman.Yemekleri,corbalari kiymasiz yapmiyorum.Arada da bonfile ya da antrikot..Ben de agzima henuz balik koymadim.Koymayacak gibiyim de.Takviyeyle idare ediyorumdur insallah.
Aynisi var malesef.Bazen beyazimsi bazen de sarimsi.Doktoruma yazdim ama donmedi.Kokusuz benim de.Dua ediyorum onemli bisey degildir insallah diye.
aaa peynirle ilgili durumuu bilmiyordum sevindim. Benimki tamamen mecburiyetti çünkü. Balık yiyorum ben fırına atıyorum. Bırada çeşit çeşit okyanus balıkları var interntten bakıyorum dip balığı olmayanlarından alıp pişiiryorum.
hay allah. Benim de randevum daha salı günü. Önce kim haber alırsa birbirine haber versin o zaman. Azıcık tedirgin oldum çünkü ben. Belki normal bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum görünce.
Senin kaçıncı hafta bu arada?
ben de senin gibiyim sürekli akıntım var. O haftalarda benim de olmuştu akıntım geçmişti. Şimdiki biraz daha farklı. Daha koyu kıvamlı böyle neredeyse parça gibiBenim 18. Hafta.Gerci bende akinti sorunu neredeyse hep vardi ve hala da.devam ediyor.Hep tetikte hep tedirginim ben.Lokosit yuksek cikiyor.Doktor, yanma,sizi yoksa sorun yok dedi birkac kez.Oyle bir durum yok sukur.
ben de senin gibiyim sürekli akıntım var. O haftalarda benim de olmuştu akıntım geçmişti. Şimdiki biraz daha farklı. Daha koyu kıvamlı böyle neredeyse parça gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?