- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.541
Tamamen aynı haftada aynı mm ileBende de ray var. 23. Haftada 2.2 ile ortaya çıktı. Ama ikiz gebelikte serklaj kesinlikle önerilmiyor. Hem perinatalog hem kadın Doğum takibindeyim ikisi de kesinlikle Doğumu tetikler serklaj tehlikeli diyor
Celestone Kaçıncı haftanda yapıldı sayeEvet canım 28 haftayı görürmüyüm derken 33 olduk şükür. Yattım genel olarak her işimi eşim ve annem yaptı şurda iki haftadır kendime kahvaltıfaşan hazırlıyorum. İlaç olarak adalat 2*1 kullandım bu hafta bıraktım onu. Proluton haftada bir, magnezyum günde iki, progestan 200 mg vajinal günde üç kullanıyorum
Çok şükür iyi geldin canım.. uzun ve telaşlı bir yol Allah hepimizi korktuklarımızdan korusunEvet canım 28 haftayı görürmüyüm derken 33 olduk şükür. Yattım genel olarak her işimi eşim ve annem yaptı şurda iki haftadır kendime kahvaltıfaşan hazırlıyorum. İlaç olarak adalat 2*1 kullandım bu hafta bıraktım onu. Proluton haftada bir, magnezyum günde iki, progestan 200 mg vajinal günde üç kullanıyorum
Ben de şuan 28i görme telaşındayım. Yazdığın ilaçlardan adalat yok bende. Nidicart aldım evde bekletiyorum ama onay vermiyor. Herkes günde 4 defa içiyor. İkna edip başlamam lazım ne riski varsa sankiEvet canım 28 haftayı görürmüyüm derken 33 olduk şükür. Yattım genel olarak her işimi eşim ve annem yaptı şurda iki haftadır kendime kahvaltıfaşan hazırlıyorum. İlaç olarak adalat 2*1 kullandım bu hafta bıraktım onu. Proluton haftada bir, magnezyum günde iki, progestan 200 mg vajinal günde üç kullanıyorum
Toplanma ara ara yaşıyorum ama sancı yaşamadım ben. Uzun süreli aprı toplanma olursa gel dedi benimki de canım bu şekilde taşı edebilirsinTamamen aynı haftada aynı mm ile
Sancı ve kasılmayı ben mi anlamıyorum acaba, net bir şey yok. Günde 4 defa falan toplanma olur gibi oluyor ama hareket gibide. Sancıyı hiç anlamıyorum zaten. Sadece çatı kemiği ağrım var uzuuun zamandır. Doktor ağrın olunca hemen gel serum takalım diyor.
23. Haftada öğrenir öğrenmez yapıldı canım. Drum 30 haftayı görebilirsek çok iyi diyordu çünkü pek umudu yoktu işin açığı erken Doğum kaçınılmaz diye bakıyorduCelestone Kaçıncı haftanda yapıldı saye
Allah’a şükür canım aminn inşallah rabbim hepimizin yardımcısı oldun sağlıkla gelsinler meleklerimizÇok şükür iyi geldin canım.. uzun ve telaşlı bir yol Allah hepimizi korktuklarımızdan korusun
Herkesin tedavi şekli farklı oluyor canım drunun bir bildiği vardır. Bana sadece iki gün için endol fitil de verdi mesela. Günde iki iki gün kullanıp bıraktımBende şuan 28i görürmü
Ben de şuan 28i görme telaşındayım. Yazdığın ilaçlardan adalat yok bende. Nidicart aldım evde bekletiyorum ama onay vermiyor. Herkes günde 4 defa içiyor. İkna edip başlamam lazım ne riski varsa sanki
Öyle ama sinir oluyorum azıcıkHerkesin tedavi şekli farklı oluyor canım drunun bir bildiği vardır. Bana sadece iki gün için endol fitil de verdi mesela. Günde iki iki gün kullanıp bıraktım
Bu durumda En önemli şey 3.basamak yenidogan yoğun bakım ünitesinin olduğu yerde takipli olmak bence. Dogru yapmışsınBu bi andaki hızlı kısalıştan sonra özelde devlette baya bir doktor gezdim. Ortak görüşleri tek bebek olsaydı 24. Haftada dikiş atalım ama ikiz için 24.hafta geç dediler. Bebekler altlı üstlü bide. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan hastane tercihinde bulunmuştum ama zaman zaman sorguluyorum. Yada şikayetlerimi daha net ve sert anlatmam gerekiyor.
Sağol canım keşke hiç birimiz gerek duymasak ama ihtimal dahilinde işte. Hepimiz için daha az çetrefilli yollar diliyorum. Güzel günlere inşallah.Bu durumda En önemli şey 3.basamak yenidogan yoğun bakım ünitesinin olduğu yerde takipli olmak bence. Dogru yapmışsın
Aminn inşallah hepimiz bu süreci sağlıkla hayırla tamamlayalım. 23. Haftada bugünler hayal gibiydi çok şükürÖyle ama sinir oluyorum azıcık
Çok güzel sabrının mükafatını bu haftalara gelerek almışsın. İnşallah kucagınada alır en büyük mutluluğu yaşarsın.
Maşaallah. İnşaallah ben de kurtulurum :))Cok haklisin cok zor yani hersey iki kati yasaniyo ikizde cok siddetli oluyo bulantisibnde 3 4 ay hic yapamamistim sora guzel gunler gelck merak etme smdi ramazanda yemegimi kendim yapiyorum ise gidip geldgim halde cok sukur
Oh maşallah kuzulara. Benim de kızlardan biri 1 hafta geriden geliyor. Beni de 2 hafyaya 1 çağırdı. Demek ki bayramdan sonra beni de nst ye alacak.Sukur iyiler canim sulari iyimis. 1700 2100 olms grlari. Gecn hfta 31 de basladm canim nst ye. 29 dan beri her hfta aliyo beni kontrole karacigeri takp ediyo bide bi bebegmde damar ekskti gelisimi yavsladi 1 hfta oyuzdensenin kuzular nasil
Evet bende çık tereddütlüyğm doktor seçiminin nasıl yaptınız kızlar neye dikkat etmemiz lazımMaşaallah. İnşaallah ben de kurtulurum :))
Arkadaslar bir de ikiz gebelikte cok profesyonel bir doktor aramak sart midir yoksa tecrubeli her kadindogumcu bu konuda iyi midir? Ben ilk doktoruma gidiyorum sizlerin fikri nedir?
Ikiz gebelik takibini çok yapmış bir kadin doğumcu ya da perinatalog tarafindan takipte olmak lazım bence. Ama en önemlisi yenidogan yogunbakimin olduğu bir hastane olmalı .Maşaallah. İnşaallah ben de kurtulurum :))
Arkadaslar bir de ikiz gebelikte cok profesyonel bir doktor aramak sart midir yoksa tecrubeli her kadindogumcu bu konuda iyi midir? Ben ilk doktoruma gidiyorum sizlerin fikri nedir?
Aaa bunu ben de bilmiyordum cok tesekkur ederim.Ikiz gebelik takibini çok yapmış bir kadin doğumcu ya da perinatalog tarafindan takipte olmak lazım bence. Ama en önemlisi yenidogan yogunbakimin olduğu bir hastane olmalı .
Ben doktorumdan çok memnun olmama rağmen ikiz gebelikte çok tecrübesi olmasına rağmen yenidogan yoğunbakım nedeniyle üniversite hastanesinde başka hocaya geçtim canım yakın zamanda .Allah korusun hepimizin yavrularını ama Bizde doğumun ne zaman olacağı belli olmaz . Bazı özellerin yogunbakim 32.hafta öncesini kabul etmiyormuş mesela yeni öğrendim.
Bu arada tek yumurta dedim ama kimi doktor da çift yumurta dedi.Bakalım doğumda belli olacak.Ben de 30 yaşındayım.4 yaşında kızım var.2 tek yumurta kız ikizi bekliyorum.
Evet benim dr um 32 den önce kabul edemiyceğini söyledi malesef bende o yüzden çok tedirginim nts ye de daha bağlamadı .Ciğer geliştirici iğne yaptıran varmı aranızda ben haftaya yaptırıcam çünkü bayramda tatile gitmeyi düşünüyoruz çok uzak bir yere değil ama insan yine de tedirgin oluyor tatile gidecek olan yol yapacak olanlarınız var mı acaba ?Ikiz gebelik takibini çok yapmış bir kadin doğumcu ya da perinatalog tarafindan takipte olmak lazım bence. Ama en önemlisi yenidogan yogunbakimin olduğu bir hastane olmalı .
Ben doktorumdan çok memnun olmama rağmen ikiz gebelikte çok tecrübesi olmasına rağmen yenidogan yoğunbakım nedeniyle üniversite hastanesinde başka hocaya geçtim canım yakın zamanda .Allah korusun hepimizin yavrularını ama Bizde doğumun ne zaman olacağı belli olmaz . Bazı özellerin yogunbakim 32.hafta öncesini kabul etmiyormuş mesela yeni öğrendim.
Bu grupta yazılanlardan anladığım sanki kadınOh maşallah kuzulara. Benim de kızlardan biri 1 hafta geriden geliyor. Beni de 2 hafyaya 1 çağırdı. Demek ki bayramdan sonra beni de nst ye alacak.
Kuzuların baya büyümüş darısı bizlere inşallah.
Ben tatil yapmaktan vazgeçtim . Daha bu haftada 2 gündür karnimda sertlesme toplanma oluyor. Bisey olacak korkusu ile tatili iptal ettimEvet benim dr um 32 den önce kabul edemiyceğini söyledi malesef bende o yüzden çok tedirginim nts ye de daha bağlamadı .Ciğer geliştirici iğne yaptıran varmı aranızda ben haftaya yaptırıcam çünkü bayramda tatile gitmeyi düşünüyoruz çok uzak bir yere değil ama insan yine de tedirgin oluyor tatile gidecek olan yol yapacak olanlarınız var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?