2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bebeklerinize ikili uclu 4 lu hangi taramayi yaptirdiniz.benim iki dojtorim var bir yaptir dedi devlete olan doktorim 2 onermiyoruz 4 lu oneriyoruz dedi. 2li kacirdik 4 kac haftalikken yapilior ve nasi bisey yapilor 2liden farki ne

Arkadaslar dogum icin ikiz bebekte farkli ucretlendirme oluyor mu? Yoksa tek bebek fiyati mi aliniyor ?

Bebeklerinize ikili uclu 4 lu hangi taramayi yaptirdiniz.benim iki dojtorim var bir yaptir dedi devlete olan doktorim 2 onermiyoruz 4 lu oneriyoruz dedi. 2li kacirdik 4 kac haftalikken yapilior ve nasi bisey yapilor 2liden farki ne
canim yanlis birsey anlatmayayim ama ikili sanirim 20. haftadaydi. Bence yaptirmalisin. Onda birsey cikmazsa 3lu 4lu ye gerek yok.

Ne perinatolog nede kadın Doğum drum hiç birini önermedi. İkiz bebeklerde zaten bu testler risk grubunda çıkıyor ve kafa karıştırıyor dediler. Eğer yaptırmak istiyorsanız en garantisi fetal DNA testi ücretli bir test. Yada amniyosentez dedi ikisi de. Ben hiç birini yaptırmadım.
Arkadaslar dogum icin ikiz bebekte farkli ucretlendirme oluyor mu? Yoksa tek bebek fiyati mi aliniyor ?
Benim hastanemde 400 lira gibi bir fark var

Perinatolog siz kendiniz mi gidiyorsunuz yoksa kadin dogumcunuzmu sevk ediyor ve ona gitmek icin belli bir hafta varmi acaba

Perinatolog siz kendiniz mi gidiyorsunuz yoksa kadin dogumcunuzmu sevk ediyor ve ona gitmek icin belli bir hafta varmi acaba
Perinatalog için ben 5. Haftada başladım drum yönlendirdi. Takibi birlikte yapmamız lazım dedi çoğul gebelik olduğu için.

Him bende. Ikiz gebeyim ama beni boyle biyere yonlendiren henuz olmadi.bakalim simdi 14. Haftadayim ilerleyen zamn ne gosterecek

Him bende. Ikiz gebeyim ama beni boyle biyere yonlendiren henuz olmadi.bakalim simdi 14. Haftadayim ilerleyen zamn ne gosterecek
Her drun yöntemi farklı oluyor. Benim daha önce kaybım da var risk almak istemiyor. Mutlaka ikinci bir göz görsün istiyor. Detaylı usg için gidersiniz sanırım

Hiçbiri yapılmadı bende de :) Perinatoloğa da ben kendim başladım, ikiz gebelik olduğu için, direkt kendin başvuru yapabilirsin.

2 li testi yanlis yüksek çıkıyor diye bende yaptırmadım.ama 13.haftada ayrintili ultrason ve anne kanindan fetal dna testi yaptırdım o testte down ve diğer trizomilere bakiyolar . 4 luyu ise hiç bilmiyorum sormadım da doktoruma. Kontrolde sorayim.

Canım çok şükür herşey yolunda. Sağdaki bebeğimde dönmüş. Normal Doğum şansın var dedi. Birisi 1970, diğeri 2300 arlarında biraz fark var. Nst çekildi o da normal. Drum bayramda izinliymiş bayramda da dayan gözünü seveyim diyor

Oyyyyy kuzularım benimmm, çok sevindim Sayecimm. Benim minnoşlar arası da öyle biliyorsun, o çok sorun değil.
Diren Sareeeee, bayramı da atlat. Kuzular anneniz çok emek verdi size teyzem, siz 38+5'lere kadar gelmeyin ha :) Normal doğum ihtimali de süper olmuş canım. Allah sağlıkla zamanında doğurmayı nasip etsin.

Oyy Allah razı olsun canım. Direneceğim artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür. Rabbim inşallah hepimizi bir avazda sağlıkla kavuştursun. Öylesine heyecanlıyım ki bayramdan sonra her an gelebilirler düşüncesi bile güzel. Drumda da Allah razı olsun hep motive etti, daha ilk muayeneden ikiz diye sezeryan olur demem dedi gönlümü aldı. Bir çok da hastası var çoğul gebelik normal Doğum. Üçüz bile var içlerinde. Rabbim hayırlısıyla bizlere de nasip etsin

Arkadaslar,dogumda ikiz gebelikten farkli ucret mi aliniyor yoksa tek gebelik ucreti mi ?

Bugün benim de kontrolüm vardı. Bebekler geçen hafta aşağıya doğruydu yani normal doğum olasılığı vardı. Bu hafta bi tanesi tekrar dönmüş. Erken gelebilirler 36yi görelim dedi. Tabi kanama, düzenli sancı vs olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Hep 38 diyordu ama bakalım inşaallah dayanırlar 37 38e. Kilolar da biri 2060 biri de 2160.. 33+5

Maşallah canım inşallah görürüz o haftaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…