- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.641
Inşaallah ablam ya. Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim sağlıcakla kolay bi şekilde yavrularımızı vakti saati tamamlandığında kucağımıza almayı nasip etsinMaşallah canım inşallah görürüz o haftaları
Ne güzel dua ettin canım. İnşallah her birimiz sağlıkla zamanında doğum yaparız.Oyy Allah razı olsun canım. Direneceğim artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür. Rabbim inşallah hepimizi bir avazda sağlıkla kavuştursun. Öylesine heyecanlıyım ki bayramdan sonra her an gelebilirler düşüncesi bile güzel. Drumda da Allah razı olsun hep motive etti, daha ilk muayeneden ikiz diye sezeryan olur demem dedi gönlümü aldı. Bir çok da hastası var çoğul gebelik normal Doğum. Üçüz bile var içlerinde. Rabbim hayırlısıyla bizlere de nasip etsin
Maşallah kuzulara :) Darısı bizim başımızaBugün benim de kontrolüm vardı. Bebekler geçen hafta aşağıya doğruydu yani normal doğum olasılığı vardı. Bu hafta bi tanesi tekrar dönmüş. Erken gelebilirler 36yi görelim dedi. Tabi kanama, düzenli sancı vs olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Hep 38 diyordu ama bakalım inşaallah dayanırlar 37 38e. Kilolar da biri 2060 biri de 2160.. 33+5
İnşallah canım hayırlısıyla burada o günleri de paylaşırız.Ne güzel dua ettin canım. İnşallah her birimiz sağlıkla zamanında doğum yaparız.
Maşallah kuzulara :) Darısı bizim başımıza
Amin inşallah canımInşaallah ablam ya. Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim sağlıcakla kolay bi şekilde yavrularımızı vakti saati tamamlandığında kucağımıza almayı nasip etsin☺
Amin inşaallah.Ne güzel dua ettin canım. İnşallah her birimiz sağlıkla zamanında doğum yaparız.
Maşallah kuzulara :) Darısı bizim başımıza
tek gebelik 3500 ikiz 4000 dediler canımArkadaslar,dogumda ikiz gebelikten farkli ucret mi aliniyor yoksa tek gebelik ucreti mi ?
Benim hastane ikiz farkı almıyor aynı ücret 1500 dediArkadaslar,dogumda ikiz gebelikten farkli ucret mi aliniyor yoksa tek gebelik ucreti mi ?
Zaten gidemezsn ki canim nasi gidecenSağol,inşallah canımher ihtimale karşı bayramda evde oturucam hiçbir yere gitmeyeceğim.Ne olur ne olmaz havalar da sıcak oldu.5 dk ayakta kalınca yoruluyorum.Çok ağırlaştım.Göbeğim almış başını gidiyor
Dogum farki olmuyo bebek farki aliniyor sadece canim gittfm hastanede. Genelide oyle 2 kati gibi bi ucret dusnme makul farklarArkadaslar dogum icin ikiz bebekte farkli ucretlendirme oluyor mu? Yoksa tek bebek fiyati mi aliniyor ?
Gerekli zamanlarda doktorlar yonlendiriyo canimPerinatolog siz kendiniz mi gidiyorsunuz yoksa kadin dogumcunuzmu sevk ediyor ve ona gitmek icin belli bir hafta varmi acaba
Bugün benim de kontrolüm vardı. Bebekler geçen hafta aşağıya doğruydu yani normal doğum olasılığı vardı. Bu hafta bi tanesi tekrar dönmüş. Erken gelebilirler 36yi görelim dedi. Tabi kanama, düzenli sancı vs olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Hep 38 diyordu ama bakalım inşaallah dayanırlar 37 38e. Kilolar da biri 2060 biri de 2160.. 33+5
Yorum cikmamis yineHavalar çok ısındı istanbul da hararet basiyo gece uyuyamiyorum hem ağırlık hem şişlik, sıcaklık. Siz nerelerdesiniz havalar nasıl siz de arkadaşlar , ablalar :)
Ben konyadayım gündüz sıcak ama gece gayet serin neysekiHavalar çok ısındı istanbul da hararet basiyo gece uyuyamiyorum hem ağırlık hem şişlik, sıcaklık. Siz nerelerdesiniz havalar nasıl siz de arkadaşlar , ablalar :)
Gece serin olmasi iyimis canimBen konyadayım gündüz sıcak ama gece gayet serin neyseki
Ben ankaraadayım biz de yanıyoruzHavalar çok ısındı istanbul da hararet basiyo gece uyuyamiyorum hem ağırlık hem şişlik, sıcaklık. Siz nerelerdesiniz havalar nasıl siz de arkadaşlar , ablalar :)
Insaallah kuzum yaYorum cikmamis yinemasallah kuzularina canim bole iyi devam etsn inss dayanicaz hepimiz
Al benden de o kadar canim istanbuldaym bu hafta cok zorlandim birde ise git gel eziytti ayaklar davul
Bugun kuzum sonundaInsaallah kuzum yaAllah yardımcın olsun çok zor artık 30dan sonra ya ne zmn izne ayrılıyorsun☺
Çok iyiymiş şimdi dinlenme ve kızçeleri bekleme zamanııBugun kuzum sonunda
Evet, genelde aliniyor bildigim kadariyla cunku sonucta daha fazla sure ve daha fazla dikkat gerektiriyor.Arkadaslar,dogumda ikiz gebelikten farkli ucret mi aliniyor yoksa tek gebelik ucreti mi ?
Ben de :)Ben ankaraadayım biz de yanıyoruz
Canim hastaneye gore degisiyor ama cogu hastane aliyor cunku yeni dogan testleri asisi falan yapiliyir sanirim onun icin aliyorlar. Benim dogum yaptigim hastane 500 tl aliyor ikiz farki. Kontrole gittigin hastanenin muhasebe bolumuyle gorus fiyatlar hakkindaArkadaslar,dogumda ikiz gebelikten farkli ucret mi aliniyor yoksa tek gebelik ucreti mi ?
Aynen canim darisi calisan tum arkadaslarn basinaÇok iyiymiş şimdi dinlenme ve kızçeleri bekleme zamanıı
Inşaallah canm ☺Aynen canim darisi calisan tum arkadaslarn basinaevde daha iyi olacagim ve bebislern de daha iyi olack ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?