2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ne güzel dua ettin canım. İnşallah her birimiz sağlıkla zamanında doğum yaparız.
Maşallah kuzulara :) Darısı bizim başımıza

Ne güzel dua ettin canım. İnşallah her birimiz sağlıkla zamanında doğum yaparız.

Maşallah kuzulara :) Darısı bizim başımıza
İnşallah canım hayırlısıyla burada o günleri de paylaşırız.
Inşaallah ablam ya. Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim sağlıcakla kolay bi şekilde yavrularımızı vakti saati tamamlandığında kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah canım

Zaten gidemezsn ki canim nasi gidecen bayramda anne babalarimiz bize gelecek

Arkadaslar dogum icin ikiz bebekte farkli ucretlendirme oluyor mu? Yoksa tek bebek fiyati mi aliniyor ?
Dogum farki olmuyo bebek farki aliniyor sadece canim gittfm hastanede. Genelide oyle 2 kati gibi bi ucret dusnme makul farklar
Perinatolog siz kendiniz mi gidiyorsunuz yoksa kadin dogumcunuzmu sevk ediyor ve ona gitmek icin belli bir hafta varmi acaba
Gerekli zamanlarda doktorlar yonlendiriyo canim

Havalar çok ısındı istanbul da hararet basiyo gece uyuyamiyorum hem ağırlık hem şişlik, sıcaklık. Siz nerelerdesiniz havalar nasıl siz de arkadaşlar , ablalar :)
Yorum cikmamis yinemasallah kuzularina canim bole iyi devam etsn inss dayanicaz hepimiz
Al benden de o kadar canim istanbuldaym bu hafta cok zorlandim birde ise git gel eziytti ayaklar davul

Yorum cikmamis yinemasallah kuzularina canim bole iyi devam etsn inss dayanicaz hepimiz
Al benden de o kadar canim istanbuldaym bu hafta cok zorlandim birde ise git gel eziytti ayaklar davul
Insaallah kuzum ya Allah yardımcın olsun çok zor artık 30dan sonra ya ne zmn izne ayrılıyorsun☺

Arkadaslar,dogumda ikiz gebelikten farkli ucret mi aliniyor yoksa tek gebelik ucreti mi ?
Evet, genelde aliniyor bildigim kadariyla cunku sonucta daha fazla sure ve daha fazla dikkat gerektiriyor.
Ben ankaraadayım biz de yanıyoruz
Ben de :)

Bana da bugun hastanede kan alan hemsire dogum yakin mi diye sordu; karnim o kadar buyuk ki... :) Bebeklerden biri 460, biri 510 gram iyi di mi kizlar? Kizim az daha zayif, kilosuna dikkat ediyor kendisi herhalde :)

Arkadaslar,dogumda ikiz gebelikten farkli ucret mi aliniyor yoksa tek gebelik ucreti mi ?
Canim hastaneye gore degisiyor ama cogu hastane aliyor cunku yeni dogan testleri asisi falan yapiliyir sanirim onun icin aliyorlar. Benim dogum yaptigim hastane 500 tl aliyor ikiz farki. Kontrole gittigin hastanenin muhasebe bolumuyle gorus fiyatlar hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…