- 16 Şubat 2014
- 179
- 59
- 98
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.661
Hayirli olsn canim allah kalanlara saglk versn sglikla kucagina alirsn inssSelam anneler. Ben de ikiz annesi olacağım inşallah. 13 haftalığız tam olarak. Üçüzken redüksiyonla birini sonlandırmak zorunda kaldık geçen hafta. Umarım kalanlarım sağlıkla gelirler.
İyiler maşallah. İkiz karnı biraz daha belirgin oluyor. Hangi hastaneye gidiyorsun.Evet, genelde aliniyor bildigim kadariyla cunku sonucta daha fazla sure ve daha fazla dikkat gerektiriyor.
Ben de :)
Bana da bugun hastanede kan alan hemsire dogum yakin mi diye sordu; karnim o kadar buyuk ki... :) Bebeklerden biri 460, biri 510 gram iyi di mi kizlar? Kizim az daha zayif, kilosuna dikkat ediyor kendisi herhalde :)
Hayırlı olsun. Kalanlar sağlıkla büyüsün doğsun inşallah. Ankaradasın sen de galiba. Hangi hastaneye takibe gidiyorsun.Selam anneler. Ben de ikiz annesi olacağım inşallah. 13 haftalığız tam olarak. Üçüzken redüksiyonla birini sonlandırmak zorunda kaldık geçen hafta. Umarım kalanlarım sağlıkla gelirler.
Günaydın canım. Güzel haberlerle gel inşallah. Hrmen yaz bizeGunaydin guzel ikiz annisleribugun kontrolumz var yine sona yaklastkca heyecan artiyor
İyiler maşallah. İkiz karnı biraz daha belirgin oluyor. Hangi hastaneye gidiyorsun.
Hayırlı olsun. Kalanlar sağlıkla büyüsün doğsun inşallah. Ankaradasın sen de galiba. Hangi hastaneye takibe gidiyorsun.
Günaydın canım. Güzel haberlerle gel inşallah. Hrmen yaz bize
Hayırlı olsun canm sağlıkla al kucağınaSelam anneler. Ben de ikiz annesi olacağım inşallah. 13 haftalığız tam olarak. Üçüzken redüksiyonla birini sonlandırmak zorunda kaldık geçen hafta. Umarım kalanlarım sağlıkla gelirler.
Kuzum duam seninle hiç moralini bozma yeter ki sağlıklı doğsunlar toparlanır minik kardeşte. Tıpkı benim ki gibi 36. Hafta görünüyor doğum. Allah büyük biraz daha sabır dua gerek bize başka elden ne gelir kiKizlar selam nst falan iyi cikiyor sukir sular da iyi yolunda gidiyorfark aciliyor sadece bir bebegim gelisim geriligi oldu haftasndan 1 hfta gerydi smdi 2 hfta geri cikiyo. 33 doldurdk tam 31 ckti hic kilo almamis bu hfta 1700 de kalms. Damari eksik olan bebegimiz bu iste Obur kizim da 2 hfta ilerde gorunuyo gelisimi kendini kurtarms kilosu fzlayms 2400 lrde ckti. Kucuk kiza gore harekt edileck sanirm bayrmdn sora dogumu konuscakmisiz 35 36 anca dendi saglkla gelsnler yetr ki artk tek duambu ❤
Canım sağlıkla gelsinler inşallah üzülme haftaları iyi inşallah hayırlısıyla olup bitecek. Bende bayramdan sonraya doğuracağım gibi geliyor banaKizlar selam nst falan iyi cikiyor sukir sular da iyi yolunda gidiyorfark aciliyor sadece bir bebegim gelisim geriligi oldu haftasndan 1 hfta gerydi smdi 2 hfta geri cikiyo. 33 doldurdk tam 31 ckti hic kilo almamis bu hfta 1700 de kalms. Damari eksik olan bebegimiz bu iste Obur kizim da 2 hfta ilerde gorunuyo gelisimi kendini kurtarms kilosu fzlayms 2400 lrde ckti. Kucuk kiza gore harekt edileck sanirm bayrmdn sora dogumu konuscakmisiz 35 36 anca dendi saglkla gelsnler yetr ki artk tek duambu ❤
Sagol kuzum benmde hepinzle saglkli olsn yetr ki. Tabi eskisi gibi degl ne bebekler yasiyor sukur halimize bu hftayada geldikKuzum duam seninle hiç moralini bozma yeter ki sağlıklı doğsunlar toparlanır minik kardeşte. Tıpkı benim ki gibi 36. Hafta görünüyor doğum. Allah büyük biraz daha sabır dua gerek bize başka elden ne gelir ki
Iyi ki ciger gelstrici igneyi olmusum dedimCanım sağlıkla gelsinler inşallah üzülme haftaları iyi inşallah hayırlısıyla olup bitecek. Bende bayramdan sonraya doğuracağım gibi geliyor bana
Ben de hacettepeye gidiyorum :)Baskent Uni. Sertac Esin’e gidiyorum :)
Canım benim çok normal merak etme, o da kurtarmış kendini. 35 36 iyi haftalar ikizler için. Aynı durumdayız senle. Benim hocam beni hiç korkutmadı. Şimdi bile doğsalar sağlıkla büyürler merak etme demişti. Sakın içini karartma, yalnız değilsin bunu bil. Hetşey güzel olacak. Sağlıkla zamanında gelsin kuzularımız.Kizlar selam nst falan iyi cikiyor sukir sular da iyi yolunda gidiyorfark aciliyor sadece bir bebegim gelisim geriligi oldu haftasndan 1 hfta gerydi smdi 2 hfta geri cikiyo. 33 doldurdk tam 31 ckti hic kilo almamis bu hfta 1700 de kalms. Damari eksik olan bebegimiz bu iste Obur kizim da 2 hfta ilerde gorunuyo gelisimi kendini kurtarms kilosu fzlayms 2400 lrde ckti. Kucuk kiza gore harekt edileck sanirm bayrmdn sora dogumu konuscakmisiz 35 36 anca dendi saglkla gelsnler yetr ki artk tek duambu ❤
Eşimde diyor ben babalar gününde baba olacağımIyi ki ciger gelstrici igneyi olmusum dedimsenin babalar gunune gelicek sanki ogluslarin tatlim ❤ bende secimle dogurcam sanirim oy kullanabilcem mi cok mechul
Sizlerdende duyunca rahatliyorm sagoln kizlar. Bizim dr da ole diyo canm artik korkma bisi olmaz diyo minikler daha cabk toparliyorms diyolarBen de hacettepeye gidiyorum :)
Canım benim çok normal merak etme, o da kurtarmış kendini. 35 36 iyi haftalar ikizler için. Aynı durumdayız senle. Benim hocam beni hiç korkutmadı. Şimdi bile doğsalar sağlıkla büyürler merak etme demişti. Sakın içini karartma, yalnız değilsin bunu bil. Hetşey güzel olacak. Sağlıkla zamanında gelsin kuzularımız.
Masallah kizlarina canim ay yesnlerMerhaba kızlar, bugun kontrolümüz vardı. Kızlarımızı gördük. 26+5teyiz. İkisi de maşallah çok iyi. Biri 1135 diğeri 1010 gram. Biri uzun bacaklı diğeri ince belli olacakmışBu arada rahim boyu 2,99 seviyesine düşmüş. Doktor yatak istirahati verdi. Bayramda kıpırdamak yok dedi. Bir de Adalat verdi. Bir yerde bulduk ama 10 günlük. Nasıl bulabiliriz tekrar?
Masallah kizlarina canim ay yesnleraman dinlen canim bolca 30 a kadr cok onemli. Ilac konusnda bilgm yok. Cok gecms olsn dikat et
Evet canm çok şükür. Dinlen dinlen bol bolSagol kuzum benmde hepinzle saglkli olsn yetr ki. Tabi eskisi gibi degl ne bebekler yasiyor sukur halimize bu hftayada geldik❤ evde smdi bolca dinlencem
Adalatı ben 23. Haftadan beri kulandım bulmak zor. Başka illerden de getirttim.Druna bulamadığını söyle yerine nidicart yazsın. Şu an bende onu kullanıyorum. Rahim ağzın içinde istirahat önemli. Benimki 2.2 ydi 23. Haftada o zamandan beri yatıyorum yeni yeni ayaklandımTeşekkür ederim canım. İnşallah Temmuz ayına sağ salim girelim de sonrası için korkumuz yok. Tek kötü tarafı bayram gezmeleri iptal oldu
Rahim ağzı karından yapılan ultrasonografiyle mi ölçülüyor yoksa vajinal muayene sonucu mu merak ettim gerçi ben hemüz 6 haftalığım ama ilerde başıma gekecektirAdalatı ben 23. Haftadan beri kulandım bulmak zor. Başka illerden de getirttim.Druna bulamadığını söyle yerine nidicart yazsın. Şu an bende onu kullanıyorum. Rahim ağzın içinde istirahat önemli. Benimki 2.2 ydi 23. Haftada o zamandan beri yatıyorum yeni yeni ayaklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?