2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Selam anneler. Ben de ikiz annesi olacağım inşallah. 13 haftalığız tam olarak. Üçüzken redüksiyonla birini sonlandırmak zorunda kaldık geçen hafta. Umarım kalanlarım sağlıkla gelirler.
Hayirli olsn canim allah kalanlara saglk versn sglikla kucagina alirsn inss

İyiler maşallah. İkiz karnı biraz daha belirgin oluyor. Hangi hastaneye gidiyorsun.
Selam anneler. Ben de ikiz annesi olacağım inşallah. 13 haftalığız tam olarak. Üçüzken redüksiyonla birini sonlandırmak zorunda kaldık geçen hafta. Umarım kalanlarım sağlıkla gelirler.
Hayırlı olsun. Kalanlar sağlıkla büyüsün doğsun inşallah. Ankaradasın sen de galiba. Hangi hastaneye takibe gidiyorsun.
Gunaydin guzel ikiz annisleri bugun kontrolumz var yine sona yaklastkca heyecan artiyor
Günaydın canım. Güzel haberlerle gel inşallah. Hrmen yaz bize

Baskent Uni. Sertac Esin’e gidiyorum :)

Kizlar selam nst falan iyi cikiyor sukir sular da iyi yolunda gidiyor fark aciliyor sadece bir bebegim gelisim geriligi oldu haftasndan 1 hfta gerydi smdi 2 hfta geri cikiyo. 33 doldurdk tam 31 ckti hic kilo almamis bu hfta 1700 de kalms. Damari eksik olan bebegimiz bu iste Obur kizim da 2 hfta ilerde gorunuyo gelisimi kendini kurtarms kilosu fzlayms 2400 lrde ckti. Kucuk kiza gore harekt edileck sanirm bayrmdn sora dogumu konuscakmisiz 35 36 anca dendi saglkla gelsnler yetr ki artk tek duambu

Kuzum duam seninle hiç moralini bozma yeter ki sağlıklı doğsunlar toparlanır minik kardeşte. Tıpkı benim ki gibi 36. Hafta görünüyor doğum. Allah büyük biraz daha sabır dua gerek bize başka elden ne gelir ki

Canım sağlıkla gelsinler inşallah üzülme haftaları iyi inşallah hayırlısıyla olup bitecek. Bende bayramdan sonraya doğuracağım gibi geliyor bana

Sagol kuzum benmde hepinzle saglkli olsn yetr ki. Tabi eskisi gibi degl ne bebekler yasiyor sukur halimize bu hftayada geldik ❤ evde smdi bolca dinlencem

Canım sağlıkla gelsinler inşallah üzülme haftaları iyi inşallah hayırlısıyla olup bitecek. Bende bayramdan sonraya doğuracağım gibi geliyor bana
Iyi ki ciger gelstrici igneyi olmusum dedim senin babalar gunune gelicek sanki ogluslarin tatlim❤ bende secimle dogurcam sanirim oy kullanabilcem mi cok mechul

Baskent Uni. Sertac Esin’e gidiyorum :)
Ben de hacettepeye gidiyorum :)
Canım benim çok normal merak etme, o da kurtarmış kendini. 35 36 iyi haftalar ikizler için. Aynı durumdayız senle. Benim hocam beni hiç korkutmadı. Şimdi bile doğsalar sağlıkla büyürler merak etme demişti. Sakın içini karartma, yalnız değilsin bunu bil. Hetşey güzel olacak. Sağlıkla zamanında gelsin kuzularımız.

Merhaba kızlar, bugun kontrolümüz vardı. Kızlarımızı gördük. 26+5teyiz. İkisi de maşallah çok iyi. Biri 1135 diğeri 1010 gram. Biri uzun bacaklı diğeri ince belli olacakmış Bu arada rahim boyu 2,99 seviyesine düşmüş. Doktor yatak istirahati verdi. Bayramda kıpırdamak yok dedi. Bir de Adalat verdi. Bir yerde bulduk ama 10 günlük. Nasıl bulabiliriz tekrar?

Sizlerdende duyunca rahatliyorm sagoln kizlar. Bizim dr da ole diyo canm artik korkma bisi olmaz diyo minikler daha cabk toparliyorms diyolar haftaya zamana artk taklmiyorm hangisi iyi olacksa saglkli olacksa o olsn hakkimizda. Bugunlere ulastk sukur canim hepimz kuzularimizi saglkla alalim

Masallah kizlarina canim ay yesnler aman dinlen canim bolca 30 a kadr cok onemli. Ilac konusnda bilgm yok. Cok gecms olsn dikat et

Teşekkür ederim canım. İnşallah Temmuz ayına sağ salim girelim de sonrası için korkumuz yok. Tek kötü tarafı bayram gezmeleri iptal oldu
Adalatı ben 23. Haftadan beri kulandım bulmak zor. Başka illerden de getirttim.Druna bulamadığını söyle yerine nidicart yazsın. Şu an bende onu kullanıyorum. Rahim ağzın içinde istirahat önemli. Benimki 2.2 ydi 23. Haftada o zamandan beri yatıyorum yeni yeni ayaklandım

Rahim ağzı karından yapılan ultrasonografiyle mi ölçülüyor yoksa vajinal muayene sonucu mu merak ettim gerçi ben hemüz 6 haftalığım ama ilerde başıma gekecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…