- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.192
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.681
Rahim ağzı karından yapılan ultrasonografiyle mi ölçülüyor yoksa vajinal muayene sonucu mu merak ettim gerçi ben hemüz 6 haftalığım ama ilerde başıma gekecektir
Benim drum karından baktı kısa olduğunu görünce net ölçüm için vajinal baktıRahim ağzı karından yapılan ultrasonografiyle mi ölçülüyor yoksa vajinal muayene sonucu mu merak ettim gerçi ben hemüz 6 haftalığım ama ilerde başıma gekecektir
Valla eşim ilk girdiğimiz eczanede buldu tesadüfen. Doktorum bulamazsan nidicart kullan dedi. Hatta bi hastası doğum yapmış ondan kalanı verdi bana :) İnşallah bir dahaki kontrolde normale dönmüş olur.Adalatı ben 23. Haftadan beri kulandım bulmak zor. Başka illerden de getirttim.Druna bulamadığını söyle yerine nidicart yazsın. Şu an bende onu kullanıyorum. Rahim ağzın içinde istirahat önemli. Benimki 2.2 ydi 23. Haftada o zamandan beri yatıyorum yeni yeni ayaklandım
Çok güzel o zamanValla eşim ilk girdiğimiz eczanede buldu tesadüfen. Doktorum bulamazsan nidicart kullan dedi. Hatta bi hastası doğum yapmış ondan kalanı verdi bana :) İnşallah bir dahaki kontrolde normale dönmüş olur.
AminÇok güzel o zaman ☺ Şifa olsun inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun
İnşallah geleceksin. 20 li haftalar geçmiyor gibi geliyor insana ama geçiyorAminŞöyle sizin haftalara gelsek en kötü mis gibi olur
Merhaba canım,Hacettepede Doç Dr Özgür Özyüncüye gidiyorum.İyiler maşallah. İkiz karnı biraz daha belirgin oluyor. Hangi hastaneye gidiyorsun.
Hayırlı olsun. Kalanlar sağlıkla büyüsün doğsun inşallah. Ankaradasın sen de galiba. Hangi hastaneye takibe gidiyorsun.
Günaydın canım. Güzel haberlerle gel inşallah. Hrmen yaz bize
Ben de Özgür hocaya gidiyorum. Karşılaşmış bile olabilirizMerhaba canım,Hacettepede Doç Dr Özgür Özyüncüye gidiyorum.
Ya ne güzel. Ben daha sürecin başındayım, sen epey ilerlemişsin, umarım sağlıkla kavuşursun meleklerine. Ben Perşembe günü gittim üçüzden ikize düşürdük bebeklerimi ne yazık kiBen de Özgür hocaya gidiyorum. Karşılaşmış bile olabiliriz
Allah kalan kuzularınla, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çok güvendiğim bir doktor. 11. Haftadan biri gidiyorum. Çarşamba günleri gidiyorum ben. Bir sonrakü randevum 12 haziran. Ama bayramda doğumhaneye gideceğim, hoca gel de baksın asistanlar dedi.Ya ne güzel. Ben daha sürecin başındayım, sen epey ilerlemişsin, umarım sağlıkla kavuşursun meleklerine. Ben Perşembe günü gittim üçüzden ikize düşürdük bebeklerimi ne yazık ki
Ben hep alaturka kullanıyorum. Bilmiyorum kaçıncı haftandasın ama gebeliğin sağlıklıysa bir şey olmaz tabi ki. Sen benim yaptığım işleri duysan çıldırırsın o zamanArkadaslar sorum sacma olucak mazur gorun malum anksiyete ve evhamim cok.Bayram icin esimin ailesinin yanina gidiyoruz ve 2 gun kalicaz.Alaturka tuvalet var sadece.Oturup kalkarken sorun olur mu? Zarari olur mu bebeklere.Taktim bunu kafama.Tam kabizlik problemini cozdum derken alaturka tuvalet yuzunden giremezsem tekrardan tetiklemek istemiyorum.O kadar egilmek zarar verir mi bebeklere alaturka tuvalette ?
Ben hep alaturka kullanıyorum. Bilmiyorum kaçıncı haftandasın ama gebeliğin sağlıklıysa bir şey olmaz tabi ki. Sen benim yaptığım işleri duysan çıldırırsın o zaman
Amin inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebeklerimizi. Benim randevum 17 sinde.Allah kalan kuzularınla, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çok güvendiğim bir doktor. 11. Haftadan biri gidiyorum. Çarşamba günleri gidiyorum ben. Bir sonrakü randevum 12 haziran. Ama bayramda doğumhaneye gideceğim, hoca gel de baksın asistanlar dedi.
Zor ama güzel bir süreç seni bekliyor
Amiiiinnnn. Biz doğumu hiç konuşmadık. Benim ilk doğumum sezaryen, bu da öyle olur diye düşünüyorum. 12 haziranda doğumu konuşacağım artıkAmin inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebeklerimizi. Benim randevum 17 sinde.
Sezaryen olacak herhalde Doğum değil mi, hoca ikizde normal istemiyor diye biliyorum. Bir de kendisi giriyor mu sezaryene ?
Canım bir şey olmaz benim evimde klozet yok sadece alaturka kullandım bu güne kadarArkadaslar sorum sacma olucak mazur gorun malum anksiyete ve evhamim cok.Bayram icin esimin ailesinin yanina gidiyoruz ve 2 gun kalicaz.Alaturka tuvalet var sadece.Oturup kalkarken sorun olur mu? Zarari olur mu bebeklere.Taktim bunu kafama.Tam kabizlik problemini cozdum derken alaturka tuvalet yuzunden giremezsem tekrardan tetiklemek istemiyorum.O kadar egilmek zarar verir mi bebeklere alaturka tuvalette ?
Klozettense alaturka kabizlik icin daha onerilir aslindaArkadaslar sorum sacma olucak mazur gorun malum anksiyete ve evhamim cok.Bayram icin esimin ailesinin yanina gidiyoruz ve 2 gun kalicaz.Alaturka tuvalet var sadece.Oturup kalkarken sorun olur mu? Zarari olur mu bebeklere.Taktim bunu kafama.Tam kabizlik problemini cozdum derken alaturka tuvalet yuzunden giremezsem tekrardan tetiklemek istemiyorum.O kadar egilmek zarar verir mi bebeklere alaturka tuvalette ?
Sen de erkencilerdensin gec yattm 3 4 kere kalktm direndm bukadr uyuyabildm agridanBayramınız mübarek olsun Kızlar Allah sevdiklerinizle ailenizle tekrarına eriştirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?