2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Rahim ağzı karından yapılan ultrasonografiyle mi ölçülüyor yoksa vajinal muayene sonucu mu merak ettim gerçi ben hemüz 6 haftalığım ama ilerde başıma gekecektir
Benim drum karından baktı kısa olduğunu görünce net ölçüm için vajinal baktı

Valla eşim ilk girdiğimiz eczanede buldu tesadüfen. Doktorum bulamazsan nidicart kullan dedi. Hatta bi hastası doğum yapmış ondan kalanı verdi bana :) İnşallah bir dahaki kontrolde normale dönmüş olur.

Valla eşim ilk girdiğimiz eczanede buldu tesadüfen. Doktorum bulamazsan nidicart kullan dedi. Hatta bi hastası doğum yapmış ondan kalanı verdi bana :) İnşallah bir dahaki kontrolde normale dönmüş olur.
Çok güzel o zaman Şifa olsun inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun

Merhaba canım,Hacettepede Doç Dr Özgür Özyüncüye gidiyorum.

Arkadaslar sorum sacma olucak mazur gorun malum anksiyete ve evhamim cok.Bayram icin esimin ailesinin yanina gidiyoruz ve 2 gun kalicaz.Alaturka tuvalet var sadece.Oturup kalkarken sorun olur mu? Zarari olur mu bebeklere.Taktim bunu kafama.Tam kabizlik problemini cozdum derken alaturka tuvalet yuzunden giremezsem tekrardan tetiklemek istemiyorum.O kadar egilmek zarar verir mi bebeklere alaturka tuvalette ?

Ya ne güzel. Ben daha sürecin başındayım, sen epey ilerlemişsin, umarım sağlıkla kavuşursun meleklerine. Ben Perşembe günü gittim üçüzden ikize düşürdük bebeklerimi ne yazık ki
Allah kalan kuzularınla, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çok güvendiğim bir doktor. 11. Haftadan biri gidiyorum. Çarşamba günleri gidiyorum ben. Bir sonrakü randevum 12 haziran. Ama bayramda doğumhaneye gideceğim, hoca gel de baksın asistanlar dedi.
Zor ama güzel bir süreç seni bekliyor

Ben hep alaturka kullanıyorum. Bilmiyorum kaçıncı haftandasın ama gebeliğin sağlıklıysa bir şey olmaz tabi ki. Sen benim yaptığım işleri duysan çıldırırsın o zaman

Ben hep alaturka kullanıyorum. Bilmiyorum kaçıncı haftandasın ama gebeliğin sağlıklıysa bir şey olmaz tabi ki. Sen benim yaptığım işleri duysan çıldırırsın o zaman

Icim rahatladi yemin ederim 19.haftadayim.Cok sukur bir sorunum yok simdilik.
Ya bu evham yok mu gorsen sanki 36 haftalik gibi sanki dogru duzgun bisey yapmiyorum.Dun biraz kisliklari kaldirdim yazliklari cikardim diye sonra hep yattim Hep aklim ya bisey olursa da.Annem su hamileliginin tadina varamiyosun bu vesveselerin yuzunden diyor hep.Hakli da.Ama icimden atamiyorum ki bu dusunceleri.

Amin inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebeklerimizi. Benim randevum 17 sinde.
Sezaryen olacak herhalde Doğum değil mi, hoca ikizde normal istemiyor diye biliyorum. Bir de kendisi giriyor mu sezaryene ?

Amin inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebeklerimizi. Benim randevum 17 sinde.
Sezaryen olacak herhalde Doğum değil mi, hoca ikizde normal istemiyor diye biliyorum. Bir de kendisi giriyor mu sezaryene ?
Amiiiinnnn. Biz doğumu hiç konuşmadık. Benim ilk doğumum sezaryen, bu da öyle olur diye düşünüyorum. 12 haziranda doğumu konuşacağım artık Evet kendisi giriyor bu arada, ancak fark ödüyorsun yine muayene gibi

Canım bir şey olmaz benim evimde klozet yok sadece alaturka kullandım bu güne kadar

Klozettense alaturka kabizlik icin daha onerilir aslinda ancak hamilyken zor. Ben klozet kullandm hep evde 2side vrdi. Kynvalidemn sadece alatrkaydi hic oturp kalkamiyordm. Herkesn hamilelk sureci farkli seni rahatsiz etmiyorsa sorun olmaz bnce vucudu insana dogtu sinyali gonderiyor

Bayramınız mübarek olsun Kızlar Allah sevdiklerinizle ailenizle tekrarına eriştirsin inşallah
Sen de erkencilerdensin gec yattm 3 4 kere kalktm direndm bukadr uyuyabildm agridan kurban bayraminda kuzualrimizla olucaz canim inss smdiden onun heyecanini yasiyorum onlarsiz son bayramimiz sukurler olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…