2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Rahim ağzı uzunluğu önemli birşey herhalde benim bugün ölçtüler 37 çıktı iyimi acaba peki hala karnınızda sertleşme falan oluyormu hiç

Rahim ağzı uzunluğu önemli birşey herhalde benim bugün ölçtüler 37 çıktı iyimi acaba peki hala karnınızda sertleşme falan oluyormu hiç
3.7 iyi benim 12 haziranda 3.5 ti... Ama 13 temmuz da 1 cm e düşmüş herşey yolunda gidiyor sanıyordum. Öyle değilmiş.sertleşmeleri ben zaten çok hissetmiyordum makinada çıkıyordu sancı makinasında, adalat kullanıyorum onun için işte.

Persembe gunu isteyeyim girmeyi nst ye.Ne olur ne olmaz.Cok ayakta kaldigimda oluyor daha fazla.25.hafta icin cok erken degil mi bu agrilar acaba ya
Nst ve sancı makinası bir ama isterlerse sadece sancı lastiğini bağlasınlar bu haftalarda nst ye gerek yok deyip bana sadece sancı baktılar mesela. Nst de bebek kalp atışlarıda dinleniyor sancı da sadece sancılar ağrılar. Değişiklik hissediyorsan ihmal etme, ki ben hiçbir şey hissetmiyordum ne vajinal baskı. Ne toplanma, ne ağrı,

Merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim 25+3 bir haftadır hastanede yatıyorum arada nst de sancı çıkıyor erken doğumu önlemeye çalışıyorlar benim gibi olanlar ve 30 lu haftaları görenler var mı?
Bende 19.haftadan beri var kasılmalar neredeyse 2 haftada bir yatıyorum hastaneye . Kasılmalar nstde düzenli deilse ve serviks uzunluğu kısalmıyorsa 1 -2 günde taburcu ediyorlar .sizi neden 1 hafta tuttular acaba .
Bende merak ediyordum bizim gibi olup 30 ları gören var mı diye . Kadinlar kulubunden 2 kişi kasilmalar ve serviks kisalmasina ragmen 37 haftalarında doğurdular.

Kizlar 50 lik seker yuklemesi 1 kez kan alindi.Sonuc 90 cikti.Bu cok dusuk degil mi ? Yani tahlilde bir sorun olabilir mi sizce ?

Kizlar merhaba bende 12.haftamdayım. rahim ağzı uzunluğu şuana kadar hiç ölçülmedi. Ilk kez ne zaman ölculmustu sizlerin. Çünkü dikiş atılması 13.hafta civarında oluyormuş.

Kizlar merhaba bende 12.haftamdayım. rahim ağzı uzunluğu şuana kadar hiç ölçülmedi. Ilk kez ne zaman ölculmustu sizlerin. Çünkü dikiş atılması 13.hafta civarında oluyormuş.
Ultrasonda baktıgında hep kontrol edıyordu doktorum Sizinde ölçüyodur belki söyleme geregi duymamıstır Ters bı durum varsa vajınal ultrasondan olcuyorlar

Sanırım kasılmanın derecesıne sıklıgına göre degısıyor bu durum benım yarım saatte 3kere 60 a kadar cıkmıstı evde yats verdı hastanede vermedı

Merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim 25+3 bir haftadır hastanede yatıyorum arada nst de sancı çıkıyor erken doğumu önlemeye çalışıyorlar benim gibi olanlar ve 30 lu haftaları görenler var mı?
Benım 20. Haftada basladı normal sanıyordum 25 de nidicard basladık Sımdı 30 olduk

Sanırım kasılmanın derecesıne sıklıgına göre degısıyor bu durum benım yarım saatte 3kere 60 a kadar cıkmıstı evde yats verdı hastanede vermedı
Sizin kacinci haftada oldu bu kasılmalar?
Adalat mi nidicard mi kullanıyorsunuz
Birde 30 lü haftalarda sol yan yatılabiliyor mu ya? Ben simdiden kabirga agrisindan yatamıyorum.soluma.

Doğuranlar olduğu kadar hamileler de çoğalmış maşallah biz 28 günlük olduk darısı sizlere sağlıkla
Kilo konusu geçmiş, doğumdan 4 gün önce ultrasonda 2600 ve 2900 demişlerdi 36+4 te 3195 ve 2755 doğdular kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…