- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.341
Ben de hiç belirti yoktun ne toplanma ne kasılma ne vajina da ağrı, hiç birşey yoktu
Rahim ağzı uzunluğu önemli birşey herhalde benim bugün ölçtüler 37 çıktı iyimi acaba peki hala karnınızda sertleşme falan oluyormu hiçAynıyız seninle 25+1 de hastanede yattım 5 gün. Bende de sancı çıkıyordu. Adalat serumlar iğneler tedavi aldım hafta sonu çıktım hastaneden. Bugün 26+0ız.ikizlerimle. Birde benim rahim ağzı kısalığım var 1 cm.
İnşallah yatarak bizde 30 lu haftalara geliriz
Kızlar ben de erken şekilde doğum yaptım o yüzden girip bakamadım doğum yapanlar olduysa hayırlı olsun
3.7 iyi benim 12 haziranda 3.5 ti... Ama 13 temmuz da 1 cm e düşmüş herşey yolunda gidiyor sanıyordum. Öyle değilmiş.sertleşmeleri ben zaten çok hissetmiyordum makinada çıkıyordu sancı makinasında, adalat kullanıyorum onun için işte.Rahim ağzı uzunluğu önemli birşey herhalde benim bugün ölçtüler 37 çıktı iyimi acaba peki hala karnınızda sertleşme falan oluyormu hiç
Nst ve sancı makinası bir ama isterlerse sadece sancı lastiğini bağlasınlar bu haftalarda nst ye gerek yok deyip bana sadece sancı baktılar mesela. Nst de bebek kalp atışlarıda dinleniyor sancı da sadece sancılar ağrılar. Değişiklik hissediyorsan ihmal etme, ki ben hiçbir şey hissetmiyordum ne vajinal baskı. Ne toplanma, ne ağrı,Persembe gunu isteyeyim girmeyi nst ye.Ne olur ne olmaz.Cok ayakta kaldigimda oluyor daha fazla.25.hafta icin cok erken degil mi bu agrilar acaba ya
Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün :) kacinci haftada dogum yaptiniz.Kızlar ben de erken şekilde doğum yaptım o yüzden girip bakamadım doğum yapanlar olduysa hayırlı olsun
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün :) kacinci haftada dogum yaptiniz.
Teşekkür ederim aminHayirli ugurlu olsun bebisler.Saglikla kolaylikla buyutun insallah.
Bende 19.haftadan beri var kasılmalar neredeyse 2 haftada bir yatıyorum hastaneye . Kasılmalar nstde düzenli deilse ve serviks uzunluğu kısalmıyorsa 1 -2 günde taburcu ediyorlar .sizi neden 1 hafta tuttular acaba .Merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim 25+3 bir haftadır hastanede yatıyorum arada nst de sancı çıkıyor erken doğumu önlemeye çalışıyorlar benim gibi olanlar ve 30 lu haftaları görenler var mı?
Ultrasonda baktıgında hep kontrol edıyordu doktorum Sizinde ölçüyodur belki söyleme geregi duymamıstır Ters bı durum varsa vajınal ultrasondan olcuyorlarKizlar merhaba bende 12.haftamdayım. rahim ağzı uzunluğu şuana kadar hiç ölçülmedi. Ilk kez ne zaman ölculmustu sizlerin. Çünkü dikiş atılması 13.hafta civarında oluyormuş.
Sanırım kasılmanın derecesıne sıklıgına göre degısıyor bu durum benım yarım saatte 3kere 60 a kadar cıkmıstı evde yats verdı hastanede vermedıBende 19.haftadan beri var kasılmalar neredeyse 2 haftada bir yatıyorum hastaneye . Kasılmalar nstde düzenli deilse ve serviks uzunluğu kısalmıyorsa 1 -2 günde taburcu ediyorlar .sizi neden 1 hafta tuttular acaba .
Bende merak ediyordum bizim gibi olup 30 ları gören var mı diye . Kadinlar kulubunden 2 kişi kasilmalar ve serviks kisalmasina ragmen 37 haftalarında doğurdular.
Benım 20. Haftada basladı normal sanıyordum 25 de nidicard basladık Sımdı 30 oldukMerhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim 25+3 bir haftadır hastanede yatıyorum arada nst de sancı çıkıyor erken doğumu önlemeye çalışıyorlar benim gibi olanlar ve 30 lu haftaları görenler var mı?
Sizin kacinci haftada oldu bu kasılmalar?Sanırım kasılmanın derecesıne sıklıgına göre degısıyor bu durum benım yarım saatte 3kere 60 a kadar cıkmıstı evde yats verdı hastanede vermedı
Burada cevaplamışsınız görmedimBenım 20. Haftada basladı normal sanıyordum 25 de nidicard basladık Sımdı 30 olduk
Ben de o haftada 6.5 aldimMerhaba bayanlar. 22+4 ikiz gebeyim . 7 kilo aldım normal mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?