- 26 Haziran 2019
- 95
- 65
- 38
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.781
Selam kızlar 36 . Haftada sezeryan oldum Bır haftalıklar suan 2200 biri 2700 digeri dogdu Kuveze gırmedıler cok sukur Ama emmıyolar bir tanesı arada emiyor bes dk sonra bırakıyor Kucuk oldukları ıcın biberonuda bıraz zor alıyorlar Yorucu gecıyor ama cok sukur ıyıler
Amelıyata gelınce genel anestezi oldum Depend hastane kılodu cok ışımı gordu Gecrmıyor belı acıtmıyor 5tane falan kullandım ıkı gunde Bebeklerın kıyafetını ucer takım koydum yetmedı sonradan ıkıser takım evden aldık Kustular bez alırken çiş degdı derken yetmedı Ona gore kıyafet alın Üçüncü gün sancılarım gectı Dorduncu gun arbayla diserı bıle cıktım cok şükür Hiç stres yapmayın sonrası cok guzel oluyor
Suan emzırme dısında problemımız yok ıns sızınkıler cok emer bolbol sutunuz olur ☺
Canım hayırlı uğurlu olsun tavsiyelerini paylaşman cok iyi oldu bende ona göre önlem alcam teşekkürler sağlıkla büyüt bebeklerini darısı bizlerin başına bu arada mama kullandın mıBu arada hıc bır gögüs ucu kremı kullanmadım ıkı saatte bır emzırmeye calısıp sutumu sagıyorum Avent gögüs kalkanı mutlaka edinin gercekten ise yarıyor yara olmadı Normalde ılk gunler makıneyle sagmayı onermıyolar yara olur dıye ama ben hep sagdım gögüs kalkanı sayesınde cok sukur yara olmadı
Hayırlı olsun canm maşallahSelam kızlar 36 . Haftada sezeryan oldum Bır haftalıklar suan 2200 biri 2700 digeri dogdu Kuveze gırmedıler cok sukur Ama emmıyolar bir tanesı arada emiyor bes dk sonra bırakıyor Kucuk oldukları ıcın biberonuda bıraz zor alıyorlar Yorucu gecıyor ama cok sukur ıyıler
Amelıyata gelınce genel anestezi oldum Depend hastane kılodu cok ışımı gordu Gecrmıyor belı acıtmıyor 5tane falan kullandım ıkı gunde Bebeklerın kıyafetını ucer takım koydum yetmedı sonradan ıkıser takım evden aldık Kustular bez alırken çiş degdı derken yetmedı Ona gore kıyafet alın Üçüncü gün sancılarım gectı Dorduncu gun arbayla diserı bıle cıktım cok şükür Hiç stres yapmayın sonrası cok guzel oluyor
Suan emzırme dısında problemımız yok ıns sızınkıler cok emer bolbol sutunuz olur ☺
Kizlar selam, persembe doktor kontrolum vardi, doktorum 38+0’da israrci; oglumda biraz sanci cikti nst’de dayanabilirler mi bilmiyorum ama bekleyecegim ben de doktorun dedigi gibi.
Doktora soyledim, hic ikizlerde 38’i bulani duymadim diye ama benim hastalarim hep 37’yi gecirdiler diyor :) Bakalim kismet...
Bu arada hıc bır gögüs ucu kremı kullanmadım ıkı saatte bır emzırmeye calısıp sutumu sagıyorum Avent gögüs kalkanı mutlaka edinin gercekten ise yarıyor yara olmadı Normalde ılk gunler makıneyle sagmayı onermıyolar yara olur dıye ama ben hep sagdım gögüs kalkanı sayesınde cok sukur yara olmadı
Oncelikle gecmis olsun binerin vermeyin kasik yada silinga ile besleyin uyanmazlarsa ten gemasi kyrun elinize bir kac damla sut damlatin bebegin damaklarini ovun ben bir tanesini oyle kurtardim sadece anne sutu veriyorum.ikisinedeSelam kızlar 36 . Haftada sezeryan oldum Bır haftalıklar suan 2200 biri 2700 digeri dogdu Kuveze gırmedıler cok sukur Ama emmıyolar bir tanesı arada emiyor bes dk sonra bırakıyor Kucuk oldukları ıcın biberonuda bıraz zor alıyorlar Yorucu gecıyor ama cok sukur ıyıler
Hayir ilk gunler kesinlille sagim yapilmamali cunku kolostrum (sari sut)cicugun antibiyotigidir ve sagma makinesinde ozelligini kaybeder en kotu.elle sagim.yapilmali gogus kalka ina gerek yok onemli olan dogru emzirme pozisyonudur dogru pozusyon bulunursa gogus yara olmuyorBoyle tavsiyelerinizi paylasirsaniz cok sevinirizen azindan ilk gunlerdeki saskinlikla neler yapmaliyiz neler yapmamaliyiz kulagimiza kupe olur.
Hayir ilk gunler kesinlille sagim yapilmamali cunku kolostrum (sari sut)cicugun antibiyotigidir ve sagma makinesinde ozelligini kaybeder en kotu.elle sagim.yapilmali gogus kalka ina gerek yok onemli olan dogru emzirme pozisyonudur dogru pozusyon bulunursa gogus yara olmuyor
Allah kolaylık versin son günler çok heyecanlı oluyorsormak istediğin birşey olursa buralardayım girdikçe yazarım benimkiler 2,5 aylık oldular doğduktan sonra hızlı geçiyor zaman
Seka. Arkadaşlar benim ikizlerimde 10 aylık oldular sormak istediğiniz sorular olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım
Heyecan korku ağrılar artıyor. Haklısın canım ama kolay geçer inşaallah senin ki. Biz de 2,5 aylık olduk fırsat bulduğum an ya işimi yapıyorum yada başımı koyup uyuyorum. Istedigin sorabilirsin tabi
Benimda sezeryan yerim.iyilesmiyor.egilip kalkamiyorum.bir turlu 12 gun oldu
Dogum yapmis anneler. Ben korkuyorum cok korkuyorum agliyorum.. ilk dogumum sezaryendi bu da oyle olacak nasipse.. kizimi bırakıp nasil sezaryene girecegim diye geceleri uykum kaciyor ağlıyorum korkuyorum. Bu korku beni mahvediyor. Risk var midir? Korkuyorum ameliyattan. Agzima bile almak istemiyorum korkuyorumSelam kızlar 36 . Haftada sezeryan oldum Bır haftalıklar suan 2200 biri 2700 digeri dogdu Kuveze gırmedıler cok sukur Ama emmıyolar bir tanesı arada emiyor bes dk sonra bırakıyor Kucuk oldukları ıcın biberonuda bıraz zor alıyorlar Yorucu gecıyor ama cok sukur ıyıler
Dogum yapmis anneler. Ben korkuyorum cok korkuyorum agliyorum.. ilk dogumum sezaryendi bu da oyle olacak nasipse.. kizimi bırakıp nasil sezaryene girecegim diye geceleri uykum kaciyor ağlıyorum korkuyorum. Bu korku beni mahvediyor. Risk var midir? Korkuyorum ameliyattan. Agzima bile almak istemiyorum korkuyorum
Lutfen kizmayin bana. İlk kez dogum yapacaklari da korkutmak niyetinde değilim ilkinde korkmamistim ama bunda bir evladim var ve hep onu düşünüyorum. O yuzden uykularim kaçıyor. İlkinde boyle degildim...
Korkuların normal canım ben arkamda 2 evladımı bırakıp gittim hastaneye ve 2 ay kaldım onlarsız babannesine emanet ettim, burda başka arkadaşlarımızda var daha önceden çocuğu olup ikiz doğuran, herşey gelip geçecek bugünleri hatırlamaya vaktin bile olamayacak sakin olmaya çalış dua etDogum yapmis anneler. Ben korkuyorum cok korkuyorum agliyorum.. ilk dogumum sezaryendi bu da oyle olacak nasipse.. kizimi bırakıp nasil sezaryene girecegim diye geceleri uykum kaciyor ağlıyorum korkuyorum. Bu korku beni mahvediyor. Risk var midir? Korkuyorum ameliyattan. Agzima bile almak istemiyorum korkuyorum
Lutfen kizmayin bana. İlk kez dogum yapacaklari da korkutmak niyetinde değilim ilkinde korkmamistim ama bunda bir evladim var ve hep onu düşünüyorum. O yuzden uykularim kaçıyor. İlkinde boyle degildim...
Hayir hayir hatta 2. Sezaryeni daha rahat gecenler bile var benim korkum ameliyat :/Canim,korkutan nedir ki seni ? Benim ilk olucak o yuzden nasil bir deneyim bilmiyorum ama 2.de sezeryan daha mi riskli oluyor ki ?
Siz de korktunuz dimi? İnşaallah geçecek iyi geçecek Allahin izniyle. Dua ediyorum. Cok tesekkur ederim cevabınız içinKorkuların normal canım ben arkamda 2 evladımı bırakıp gittim hastaneye ve 2 ay kaldım onlarsız babannesine emanet ettim, burda başka arkadaşlarımızda var daha önceden çocuğu olup ikiz doğuran, herşey gelip geçecek bugünleri hatırlamaya vaktin bile olamayacak sakin olmaya çalış dua et
Hayir hayir hatta 2. Sezaryeni daha rahat gecenler bile var benim korkum ameliyat :/
İlk doğumumda bu korkum yoktu. Disarda bi evladim yoktu yani bu duyguyu bilmiyordum ama simdi kızımı birakip nasil ameliyata girecegim diye korkuyorum. Ameliyat korkulacak bir ameliyat degil. Doktor senle sohbet ediyor rahat hissettiriyor ama neden bu korku icime dustu bilmiyorum siz lütfen bundan etkilenmeyin cok uzulurum
İnşaallah inşaallah cok tesekkurler hepimiz buraya guzel guzel yazariz inşaallah doğum yaptık diye saglikla sıhhatte aminnnn..Yok canim bende anksiyete var.Kontrole,doktor gittigim an tansiyonum 9-14 oluyor.Gecen gun nst de hemsire sana genel anestezi yollari gorundu boyle olursa dedi.Muhtemelen oyle olur.Bir sey anlamam sanirim.Genel anesteziyi de 2-3 minik operasyonumda almistim.Yani su anlik oyle bir korkum yok.
Sen de telkin et kendini.Her sey gececek.Nasipse bebislerini alip kizinin yanina evine gidiceksin.Bana anksiyete tuttugunda guzel anlari dusunup,hayal et dediler.Oyle yapmaya calisiyorum.Allahin izniyle guzel olucak her sey.
Rahat ol canım bende cok korkuyordum Çok aglamıstım oncelerde Ama o gun ne oldugunu anlayamadan bıtıyor amelıyat Dua et sadece Hersey yolunda gider ins Bence sonrasından korkDogum yapmis anneler. Ben korkuyorum cok korkuyorum agliyorum.. ilk dogumum sezaryendi bu da oyle olacak nasipse.. kizimi bırakıp nasil sezaryene girecegim diye geceleri uykum kaciyor ağlıyorum korkuyorum. Bu korku beni mahvediyor. Risk var midir? Korkuyorum ameliyattan. Agzima bile almak istemiyorum korkuyorum
Mecbur verdıler hastanede canım bırı hıc emmedı dıgerıde memede az duruyor kalkmıyor uyuyordu hep Bıberonla mama verdık ama kasıkla vermenı tavsıye ederım Bıberonla verınce hemen bırakıyırlar emende bıraktı sımdı bırıkı kere cekıp kavga edıyor gogsumle Sagıp veriyorum Aptmıl veriyorum süt yetmezseCanım hayırlı uğurlu olsun tavsiyelerini paylaşman cok iyi oldu bende ona göre önlem alcam teşekkürler sağlıkla büyüt bebeklerini darısı bizlerin başına bu arada mama kullandın mı
İnşaallah guzel gecer. Bu korku beni benden alıyor doktorumla da paylaşmayı düşünüyorum umarım beni yadirgamazRahat ol canım bende cok korkuyordum Çok aglamıstım oncelerde Ama o gun ne oldugunu anlayamadan bıtıyor amelıyat Dua et sadece Hersey yolunda gider ins Bence sonrasından korkBuyuk Oğlum bebeklerle ılgılenırken hep benden bırseyler ıstıyor Anneannesı ılgılenıyor ama ılla annem kalksın dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?