- 20 Ocak 2008
- 15.272
- 32.201
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.821
33+4 te ikizlerim doğdu şuan küvezdeler solunum yönünden sıkıntıları yok 10 gün kdar kilo tamamlamak için kalacaklar hepinizden dua bekliyorum
İlk basta acemilik oluyor ama sonradan alışıyorsunuz. Benimki yara olmuştu ama bu biraz da hassasiyetten kaynakli bence. Bebegin ilk emmeye calistigi an muazzam bir sey. Tutamiyor siz degisik duygular icinde oluyorsunuz ama sonra alışıyorlar tabi.
Tesekkur ederim hani ikizler ya karar veremedim.. ayni giydirenler de var da hastane çıkışı nasil olur karar veremedim :)
BiZde de gen varmis sanirim ama yasayaKac dr gittimmkadin dogum.perinatolog endokrin ilk sorduklari soru ailede var miydi diye
Benim de öyleydi. Simdi ne agri ne aci var yumusak. Bence süt kanallari acilsin diye vucut bastan kendini ayarladi. Simdi hazir bekliyor :)Ilk hamilelik ilk bebekler,neyi nasil yapicam hic bilmiyorumyukarida arkadasimiz tavsiye vermis hastabe tipi sagma nakinasi diye dogum olur olmaz hemen kiralicam nasipse.Yalniz bisey sorucam,bu goguslerim benim 1-1 bucuk ay oncesine kadar tasiyamucagim kadar agri ilurdu.O agridan eser yok,yumusacik.Nedendir bu ?
Teşekkür ederim sanırım ben de öyle alacağım :) siz kaçıncı haftadasınız ben 25 oldum bugün sanırım aranızdaki en geç benim :)Benim ayni hicbirseyleri yok gelen birkac hediye disinda.Hepsi farkli.Hastane cikislari biri yesil biri sari.Tum kiyafetleri biri gri digeri mavi mesela ayni modelin.Farkli darkli daha hosuma gidiyor benim ayni cinsiyette ikizlerde.
BiZde de gen varmis sanirim ama yasaya
Benim de öyleydi. Simdi ne agri ne aci var yumusak. Bence süt kanallari acilsin diye vucut bastan kendini ayarladi. Simdi hazir bekliyor :)
Teşekkür ederim sanırım ben de öyle alacağım :) siz kaçıncı haftadasınız ben 25 oldum bugün sanırım aranızdaki en geç benim :)
İnşaallah alakasi vardir ve bol sutunuz olur. İnşaallah bizim de :) sadece sık sık emzirin. Yani ben ilkinde yara olmuştu gogsum 3 saate bir emziriyordum oyle acıyordu ki 3 saat bile benim icin yetmiyordu ara olarak. Pismanim simdi 2 saate bir emziririm diye düşünüyorum cunku ilk basta sütüm coktu sonradan azalmisti. Meme ona gore uretiyor. Meme terbiyesi deniyordu sanirim buna. O yuzden sık emzirin ve yaninda da gidalarla bol takviye tabi. Size hemsirelerde bilgi verirler elbet.Ay Allahimm insallah ondandir.Ben 20li yaslarin basindan beri prolaktin hormonundan cok cektim.Sut hormonuymus.Hep yuksekti,adet olmami engellerdi.Hamile kalmadan 3 ay oncesine kadar hala dusurmeye ugrastik Simdi bir ise yarasjn bu prolaktin hormonu.Tabi alakasi var mi bilmiyorum ,kafamdan teori uyduruyo da olabilirim.
İnşaallah dururlar az daha büyüsünler bebisler saglikla gelsinler uygun vakitte :)Bencede oyle yap.Ayni model farkli renk.Cok tatli gorunuyolar oyle. 33. Haftadayim ben ama koca kafalarim iyice dayanmis rahim duvarina incelmis,serklaj tutuyormus.Hep yatiyorum,her an gelebilirler dedi doktorum.Biraz daha dururlar insallah iceride
İnşaallah dururlar az daha büyüsünler bebisler saglikla gelsinler uygun vakitte :)
Olurlar. Hic orasini dusunmeyin. Hemsireler iyi yardimci oluyor yürütüyorlar emzirme konusunda bebegi alip size gösteriyorlar nasil tutup emsireceginizi. Onemli olan bebisin agzina alabilmesi o ilk an cok sapsik oluyorlarAmin canim insallahemzirme konusunda da illaki bilgi verirler,doktorlari,ekibi,yogun bakim unitesi iyi bir hastane sectim diye dusunuyorum,oyle diyorlar yani umarim yardimci olurlar.
Ben 4 takım hastane cıkısı almıştım hepside birbirinden farklı :)Tesekkur ederim hani ikizler ya karar veremedim.. ayni giydirenler de var da hastane çıkışı nasil olur karar veremedim :)
Ay ben 2 tane alacagim cok pahalanmis bu hastane çıkışları. Onceden de bolca var zaten idare edecegiz artik inşaallah. Cevabiniz icin teşekkür ederimBen 4 takım hastane cıkısı almıştım hepside birbirinden farklı :)
Önceden de varsa idare edersin sana tavsiyem battaniye cok kullanılıyor ve kirleniyor en az 4 tane olsun. Birde istanbulda yaşıyorsan eğer eminönü havuzluhandan alışverişini yapabilirsin ben oradan aldım herşeyiAy ben 2 tane alacagim cok pahalanmis bu hastane çıkışları. Onceden de bolca var zaten idare edecegiz artik inşaallah. Cevabiniz icin teşekkür ederim
Abilerinin hastane çıkışlarıni ve kıyafetlerini giyindirecegim hiç iki tane aynı eşyadan yokMerhaba arkadaslar ayni cinsiyetteki ikizlerinize hastane cikisi ayni renk ve ayni desen mi aldiniz yoksa renkleri farkli mi aldiniz? Yani nasil alinmali :))
Sağ salim kucağına almak nasip etsin yavrularını kaç kilo doğdular ne kadar kalacakları bellimiGozunaydin.Kac kilo dogdular bebisler ? Valla hergun dua ediyorum.Simdi de senin icin edecegim
Evet apayni olmasi gereksiz olacak. Sadece karar vermem lazim hangisini giydirecegim diye :) cantami hazırlasam iyi olacakAbilerinin hastane çıkışlarıni ve kıyafetlerini giyindirecegim hiç iki tane aynı eşyadan yok
Evet hazırla söz konusu ikiz olunca ne zaman gelecekleri belli olmuyor bende ilk heves ettim yeni alım baktım tanesi 150 den başlıyor herşeyi 2 ile çarpınca masraf çok oluyor onun yerine başka eksiklerini aldimEvet apayni olmasi gereksiz olacak. Sadece karar vermem lazim hangisini giydirecegim diye :) cantami hazırlasam iyi olacak
Evet 150 leri gorunce ben de korktum.. en ucuz ve guzel olanindan almaya calisacagim..Evet hazırla söz konusu ikiz olunca ne zaman gelecekleri belli olmuyor bende ilk heves ettim yeni alım baktım tanesi 150 den başlıyor herşeyi 2 ile çarpınca masraf çok oluyor onun yerine başka eksiklerini aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?