- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.192
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.901
Ayy maşaallah çok heyecanlı. 36 güzel bir hafta ikizler için. Çok sevindim lütfen duygularınızı bizimle paylaşın nasıl oldugunu falan♥♥
Rabbim yardımcınız olsun ameliyattayken bizler için de dua edin32 den beri yerimden kalkmadan yatiyorum bebekler rahimagzina dayandiklari icin.Doktor her an gelebilirler demisti.Sukur dayandilar bugune kadar.Nasipse paylasicam herseyi.Su anda bir rahatlama var 36 yi gorduk diye cunku 1 aydir yuregim agzimdaydi.Sabah 6 da hastanede olucaz.Uyuyamam zaten.Gece heyecan baslar iyice.
Suyun geldi miYok ne kusuru canim bugun 36+1 im.Yarin sabahta alicak nasipse bebekleri doktorum.
Rabbim yardımcınız olsun ameliyattayken bizler için de dua edin ♥
Suyun geldi mi
Belli değil mi yani yarın mi karar vereceklermisAmin insallah.Sayet genel anestezi olmazsam herkes icin dua edicem
Belli değil mi yani yarın mi karar vereceklermis
Anladım ben de de korku heyecan var belki anksiyetedir bilemiyorum belli etmemeye çalışacağım çünkü genel anestezi den daha çok korkuyorumAslinda belli spinal yapicak ama bende anksiyete var hafiften panikatak var.O anda heyecan yapip tansiyonum cikarsa anestezi uzmanlari karar verip uyutabilirmis.O yuzden belli degil yani.
Anladım ben de de korku heyecan var belki anksiyetedir bilemiyorum belli etmemeye çalışacağım çünkü genel anestezi den daha çok korkuyorum
Anladım inşaallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. Sizi de çok tuttum kusura bakmayın ,Ben su 3 senede birkac operasyon icin genel anestezi aldigimdan alistim.Hic korkulacak biseyi yok.En son serklajda yapildi.Hicbirseyi farketmiyosun zaten.Uyuman 3 saniyeyi buluyor.Uyandiginda hicbirsey olmamis gibi.Korkmana hic gerek yok.Anksiyete daha farkli oluyor heyecandan.Hani daha agir bir durum.
Ay hadi saglikla gelsinler insallahBen su 3 senede birkac operasyon icin genel anestezi aldigimdan alistim.Hic korkulacak biseyi yok.En son serklajda yapildi.Hicbirseyi farketmiyosun zaten.Uyuman 3 saniyeyi buluyor.Uyandiginda hicbirsey olmamis gibi.Korkmana hic gerek yok.Anksiyete daha farkli oluyor heyecandan.Hani daha agir bir durum.
Ben avent aldim 0-6 ay tutuyorlsr ama biraz buyuk; nuk’un 0-2 ay olanindan tavsiye ederimKizlar , emzik kullanan var mi aramizda ? Phillips avent biberon setinden 1 tane cikti klasik emzik diyor.Ozellikle kullandiginiz bir emzik var mi acaba ?
Ben avent aldim 0-6 ay tutuyorlsr ama biraz buyuk; nuk’un 0-2 ay olanindan tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun32+3 bu gün Bol su içtiğim için erken Doğum riskim gözükmüyor fakat hangi pozisyon da dursam göğüs altına sanırım baskı yapıyorlar çok canım acıyor oturamıyorum yatamıyorum acıdan duramıyorum. Öneriniz varmı
Malesef cozum yok ona ben oglumla konusuyordum oglum azcik asagi insen diye32+3 bu gün Bol su içtiğim için erken Doğum riskim gözükmüyor fakat hangi pozisyon da dursam göğüs altına sanırım baskı yapıyorlar çok canım acıyor oturamıyorum yatamıyorum acıdan duramıyorum. Öneriniz varmı
Hayırlı olsun öncelikle. Malesef benim bir fikrim yok evet keseye benziyor ama olmayada bilir. Doktorunuz size söylerdi öyle bir ihtimal olsa.İkiz annelerine sorum olacak. 4+5 hamileyim. Hafif şekelenmelerim olsu korktum doktora gittik baktı kesede bozukluk yok ama progestana başlattı. Ultrason da eve gelince fark ettim sol tarafta da sanki kese var gibi. Korku ve acele ile gidince bişey soramadım. İkiz anneleri yardımcı olabilir mi ? Bu bi kese mi yoksa başka bişey mi tüplerde tıkalı kalmış bişey mi?
Cok teşekkürler canım, sağolasın. Sütüm az az geliyor artık çok şükür ama bebeklerimin biri Doğum esnasında pislik yutmuş bu yüzden doğalı 4 gün oldu ama hiç anne sütü verileniyormuş cok zayıfladı, diğer bebeğim anne sütü alıyormuş. Rabbim ikisine de şifa versin inşllhCanım bence bebekler iyiyse sütünü hiç tasa etme millet keyfi mama yediriyor seninki mecburiyetten . Hiç üzülme iyileşmeye bak . Bence biraz da strestendir ağrıların çünkü stres her şeyi etkiliyor bebeklerin iyi olmasına çok sevindim Allah yar ve yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?