2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Şükürler olsun. Boyle okudukca icim nasil rahatliyor.Diyorum nasipse bizimkiler de nasipse boyle buyucek.

Aynen hastane tipiyle mahvoldu.kestik zaten su an icim sagmayi.Lansinoh bir ise yaramadi bende.Garmasan+ e vitamini kapsulu karistirip suruyorum emzirdikten sonra.Bugun 3. Gun.Benim de insallah baslar artik sutum cikmaya.2 -3 saatte bir mama takviyesi de yapildigindan ac kalmiyor en azindan ama sanki bugun biraz sarardi gibi.Doktor kontrole gelicek bilgi vericek.Insallah olmaz ya da az sarilikla atlatiriz.

İnşaallah. merak etmeyin mama yedikçe geçer sarılığı. Allah kolaylık versin

Canim bol kaka yapiyorsa sarilik olmaz, mama siz 2 saatte bir 30 cc verin 3 saat beklemeyin tavsiyem ne kadar cok mama o kadar kaka, boylece sarilik olmaz. Bizimkiler olmadi mesela sarilik... hep 2 saatte bir 30 cc mama verdik

Bugun 5.gunumuz.kuvozdeki bebe cok sukur iyi.Aramiza katilmasina az kaldi.Evdeki ise napicagimizi bilniyoruz.Meme ve mama icin uyandiriyoruz sonra tekrardan uyumasi 4saati buluyor.2 gecedir durum bu.Meme keyfi yapiyor.Simdilik yapsin da haftaya obur bebegim gelince nolucak

İnşaallah zamanla düzene girer

Arkadaşlar kuvozde nasıl besleniyor bebekler? Anne mi emziriyor yoksa mama mi veriyorlar.

Arkadaşlar kuvozde nasıl besleniyor bebekler? Anne mi emziriyor yoksa mama mi veriyorlar.
Günde 2 kere emziriyordum ben saat 13.00 ceç15:00 de onun doşındada evde sütleri sağıp veriyordum hastaneye. Ama her ihtimale karşı mamada almıştım verilmedi hiç

Günde 2 kere emziriyordum ben saat 13.00 ceç15:00 de onun doşındada evde sütleri sağıp veriyordum hastaneye. Ama her ihtimale karşı mamada almıştım verilmedi hiç
Çok Teşekkür ederim biraz az gibi geldi çocuk acikmaz mi sağılan süt ne kadar gider gözümde büyüyor Allah'ım kolaylık versin hepimize

Bebegin durumuyla alakali bence.Bizim bebek kilo olarak zayif oldugu icin serum veriyolar sali gunu dogdugundan beri.Su son 2 gundur de mama denemesi yapiyorlarmis.Mamaya tepkisi nedir,aliyor mu diye.Beni emzirmeye cagirmadilar ve cagirmadan da taburcu edicekler sanirim haftaya.

Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrunuza

Arkadaşlar yine bir soruyla karşınızdayım

Ben üniversite hastanesine gidiyorum özel muayeneye. Ve ayarlanabilirse özel oda tutmayı düşünüyoruz. 1 kızım var ona annem baksın istiyorum ben hastanedeyken. İkiz olduğu için eşimden başka tecrübeli biri gerekir mi kayinvalide görümce gibi. Eşim çok becerikli değil malesef. Şimdi zaten belli değil belki ikisi de kuvoze girecek belki biri belki hiç girmeyecekler. Kızıma annem bakarsa içim daha rahat edecek sizce eşim ve ben ikisi de kuvoze girmezse altından kalkabilir miyiz ?

Tabiki kalkarsınız canım hemşirelerde olacak süreki sonuçta

Arkadaşlar aranızda gebeyken antibiyotik kullanan var mı benim doktorum ikidir antibiyotik veriyor vajeni temizleyelim diyor valla ikisinde de kullanmadım bir türlü aklıma yatmadı siz kullandınıx mı

Arkadaşlar aranızda gebeyken antibiyotik kullanan var mı benim doktorum ikidir antibiyotik veriyor vajeni temizleyelim diyor valla ikisinde de kullanmadım bir türlü aklıma yatmadı siz kullandınıx mı
Ben 9 haftalıkken kullanmak zorunda kaldım.
Enfeksiyon, antibiyotik kullanmaktan daha tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…