2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Beslenmen nasil bilmiyorum ama gebelik sekerin yoksa karbonhidrata yuklen derim.Pismanim sadece protein ve kalsiyum ve sinirli miktarda ekmek,bulgur yedigime.
Canım bol bol pekmez ye, ceviz,muz, kasar peynir ve kemik suyuna çorba anneye değil bebeğe kilo aldıran şeyler bunlar. Karbonhidratın bebeklere faydası yok diye biliyorum sadece sana kilo yapar karbonhidrat. Bende bunları yiyip içiyorum ilerleme yok ama gerilemede yok çok şükür tam haftasıyla uyumlu gidiyorlar

Kiloları da iyiymiş neden kaldılar acaba kuvezde? Bu arada maşaallah
Birisi 1 hafta solunum desteği aldı. Takip amaçlı kaldı. Diğerinde pulmoner hipertansiyon ve kalbinde normalden az daha büyük bir delik vardı. 25 gün boyunca tedavi gördü toplamda. Kalan 1-2 hafta hanımefendinin yutma refleksi keyfini bekledik Hepsi geçti çok şükür yanımızdalar

Cok şükür maşaallah. Sağlıkla buyusunler.

Aa ilgincmis, kacinci haftaniz? Neden acaba, biberon mu verdiniz? Benim sutum cok iyi masallah, evet 1 kiz 1 erkek; gercekten kizimiz daha uysal ama oglumuz da cok uslu; memnunum cok bebeklerimden :)
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin...

Kızlar benim karnımda sağlı sollu gün içinde 3 4 kez falan toplanma gibi sanki bebekler ya popolarini ya da kafalarini dayiyolarmis gibi şişlik oluyo biraz oyle kalıp duzeliyolar ama ben ayaktaysam yuruyemez hale geliyorum o kadar kasıyolar bu normal mi sizde de oldu mu 24.haftadayim

Magnezyuma baslatti mi doktorun ? Benim de o haftalarda basladi toplanmaya karnim.Magnezyum iyi geliyor.

Umut oldun vallahi bana insallah olculenden yuksek dogarlar .12 gun geriden geliyorlarmis zaten gerci ikizlerde normal ama insan uzuluyor yinede.Insallah fazla cikarlar ama karninda cok yok.Top gibi bisey.insallah almislardir kilo.

Reactions: LaL

Canim kasar peynirini kalipla.yedim,muz ona keza,et ilik kemikli su ictigimiz haddi hesabi yok ama 32 den sonra yavasladi benimkilerde.O haftaya kadar hep uyumlu gidiyordum bende.Karbonhiddat yedim bu hafta aldilar biraz da olsa.

Canim kasar peynirini kalipla.yedim,muz ona keza,et ilik kemikli su ictigimiz haddi hesabi yok ama 32 den sonra yavasladi benimkilerde.O haftaya kadar hep uyumlu gidiyordum bende.Karbonhiddat yedim bu hafta aldilar biraz da olsa.
Anladım canım, tasalanma haftan iyi masallah kiloları da düzene girer. Hem canları sağ olsun yeterki sonra illa toparlarlar stres yapma.

Canım rahim ağzını ölçtür mutlaka kısalma yoksa hiç korkma. Bebek hareketleri ve kabızlık gaz bunlarda kasılmaya , toplanıp sertleşmelere sebep oluyor. Eğer rahim ağzında kısalma varsa nidicart veya adalat veriyor dr çok iyi geliyor kasılmalara

Ya bu toplanip sertlesmeler rahim agzini mi kisaltiyo gecen hafta cuma doktordaydim ona da soyledim bi problem yok dedi bana sadece magnezyum verdi ama hala ayni

Canim o kadar moralini bozma, o olcumler cok da dogru olmuyor... Hafta hafta degisiyor da, benimkiler de zayif dogdu ama cok sagliklilar masallah; onemli olan da o, emiyorlar, yiyorlar, uyuyorlar.

Ya bu toplanip sertlesmeler rahim agzini mi kisaltiyo gecen hafta cuma doktordaydim ona da soyledim bi problem yok dedi bana sadece magnezyum verdi ama hala ayni
Kişiden kişiye değişiyor fakat bende rahim agzı kısalığı çıkmıştı. 22 haftada acil dikiş atıldı o zamandır yatıyorum ve ilaç kullanıyorum erken Doğum olmasın diye. 31+4 üm anca ama hep yatıyorum ilaçlar iyi geliyor bir ögün ilaç yutmasam hemen kasılma ve sancım oluyor.

Haftan cok iyi masallah insallah 35 36 ya kadar dayanirsin bakalim ben biraz daha bu kasılmalarımı takip ediyim 2 hafta sonra randevum var zaten evdeyim hep yatiyorum korkumdan insallah bi sey olmaz

Haftan cok iyi masallah insallah 35 36 ya kadar dayanirsin bakalim ben biraz daha bu kasılmalarımı takip ediyim 2 hafta sonra randevum var zaten evdeyim hep yatiyorum korkumdan insallah bi sey olmaz
Amin canım. Allah’a emanetler biz ne yapsak boş Allah ne derse o. Benim bebeklerime 22.haftada bugün yarın doğar yaşamazlar dedi gittiğim her dr. Ama Allah izin verdi bu zamana geldik hamdolsun. Ama bende bittim10 haftadır robot gibi yattım banyo bıle yapamadım yattığım yerden sacımı yıkadılar vücudumu sildiler yediğim iğnenin ilacın haddi hesabı kalmadı. Ama yine de bin şükür

Dedigin dogru kiminin her sey normal giderken bile bi anda anne karninda bebegin kalbi duruyo bazen ne yapsan da Allahin dedigi oldugu icin elden hicbi sey gelmiyo Rabbime emanet gidiyoruz önlemimizi alarak anne olmak cok zormuş daha anne karnindayken basladik endişeler çileler agrilar sizilar ama onlara değer yeterki saglikli dogsun bebeklerimiz

Amin canım. Allah’ın izniyle sağ saglim kucağımıza alırız inşllh

Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…