2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kizlar ,bende dun sabah dogum yaptim.
Bebeklerinden biri kuvozde.Solunum sikintisi yok ,cigerleri gelismis ama kilosu az.Ona kilo aldiricaklar.1870 dogdu.
Digeri 2270.O yanimizda.O da kucuk oldugundan cekemiyor memeyi tam.Mama takviyesi yapiliyor.
Ne zaman cikar kuvozden bir aciklama yapmadi doktor.Saglikli olsun da varsin luvozde dursun toparlanana kadar .

Gözün aydın chelzy senindemi ikizlerin oldu benimde var 15 aylık oldular. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Aklım hep sizdeydi hep dua ettim. Sizin yazmanızı bekledim o kadar sevindim ki gözünüz aydın
bebislerin kilosu da fena değil maşaallah. Her gün hastaneye mi gideceksiniz kuvozde diye. sezaryenn nasil geçti. Çok sevindim çok.

Oyy sağlıkla büyüsünler bakalıım Hemen buyuyorlar hic dert etme benimkiler de 2250 ye 2350 idi simdi yuvarlacik oldular
Hala mama veriyoruz biz ekstradan, olsun ikiz bunlar mama meme fark etmez buyusunler de...
Canim iki erkek miydi senin?

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda çıkarlar inşlllh kıloları gayet iyi
Cuma günü bende Doğum yaptım normal doğum sancım tutunca acil sezeryana aldılar. 31+5 de doğum oldu kızım 1700 oğlum 1740 gram doğdu ikiside ağladı Doğumda solunum sıkıntıları yok çok şükür ama yinede küvezdeler. Doğum şişliğini verince baya kılolarıda azalmaya başladı ana canları sağ olsunda bugünlerde geçer inşllh

Maşaallah size de geçmiş olsun gözünüz aydin. Allah'ım bana da ve tüm bekleyenlere nasip etsin inşaallah sağlıkla kavusalim

Arkadaşlar dogurmamis sirasini bekleyen var mı yoksa bi ben mi kaldım . Beni yalnız bırakmayın

Canım Chelzy'm Allah analı babalı büyütsün bebişlerini. Bir ömür ailenle mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçirin inşallah

Dun kuvoze girdigim gibi ciktim.Cok minikti ve cok kotu oldum.Bugun daha iyidim ama gittim gordum oksadim ayaklarini.Insallah kilo alma surecine tez vakitte girerler.

Mamasiz olmuyor malesef.Makinayla 1 gunde yara oldu bile.Zaten tam gelmiyor henuz 2 gundur.O yuzden mama veriyorlar.Aynen canim ikisi de oglan.

Kızlar yazacaklarım size moral olsun, 30+6 da tek yumurta ikizlerim doğdu. Biri 1300gr diğeri 900 grdı hiç yüzlerini bile görmeden acilen küveze alındılar, çok sıkıntılı 35 gün geçirdiler bi kaç kez solunumları durdu, dolaşımları zayıftı, komple kanları değişti, mama destekli beslendiler hep, ( ozaman 20 aylık olan diğer oğlumdan fırsat bulamadığım için emziremedim) 5 aylıkken ek gıdaya geçtim şuan 15 aylıklar tosun oldular küvezden çıkarken doktor gelişimlerini takip edicez nörolojik olarak geriden gelebilirler demişti şimdi yürüyorlar hatta duvarlara tırmanıyorlar herhangi bir geri durum yok, kiloları da gayet iyi, bunları anlattım ki erken doğdu, kilosu az diye üzülmeyin daha çabuk büyüyorlar

Maşaallah zor süreç olmuş sizin için ama çok şükür ki gecmis gitmis. Sağlıkla buyusunler

Mamasiz olmuyor malesef.Makinayla 1 gunde yara oldu bile.Zaten tam gelmiyor henuz 2 gundur.O yuzden mama veriyorlar.Aynen canim ikisi de oglan.
Hadi ya... Hastane tipiyle mi? Dusuk devirde deneyin, lansinoh krem alin onu surun; bende hic yara olmadi boylelikle merak etmeyin sutunuz gelir; benim de oyleydi 1 cc bile cikaramamisyim ilk 2 gun birkac gun sonrasinda bir oturusta 50 cc cikarmistim aimdi 170-180; sagmaya devam edin gelmese de uyariliyor cunku gogusler.

Allah'ım şafi ismiyle şifa versin meleğine rabbim yardımcısı olsun canım benim moralini yüksek tut

Hayırlı olsun

Cok teşekkürler Allah razı olsun Böyle msjlar umut oluyor bizlere Allahım hepimizin evlatlarına şaglık afiyet nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…