2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba
Benimde değerlerim 4 kat arttı. Babaannem iki çift ikiz doğurmuş. Bakalım pszartesi kısmetse gideceğim. İçimin bir yanı acaba ikiz mi diyor

Selam kızlar bizim de Allah izin verirse ikizimiz olacak. Hayırla sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz. Ayrıca Bayramınız mübarek olsun.

M mel33 canım senin de ikiz di yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım.ama ben çok kötüyüm.gece başımın sağ tarafı enseden ağrımaya başladı uyuyamadım.yayladan geldik gece 12 nöbetçi kadın doğ.çağırtyık.adam beni bir dövmedi.benim işin değil nörolog bakacak dedi. O da pazartesi .serum parol b12 verdi.8 haftalığım ben.eşim hiç birini yaptırması.eve geldim.2 gibi uyumuşum.sabah kalktım.yine aynı yer aynı ağrı.çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım gebelikte baş ağrısı olabilirmis uzun süreli ama tabi nöroloji bakarsa daha iyi olur. Sen tansiyon sorunu da oluyor diyordun galiba. Kan çoğalıyor vücutta basınci ayarlamaya zorlanıyorsa vücut ondan da baş ağrısı olur. Allah şifa versin. Kötüye yorma ikiz olunca herşey iki kat oluyor ondandır. Bebeklerini strese sokma sakin olmaya çalış olur mu.

Ayrıca parol b12 serumu sorun olmazdi neden yaptırmadı Esin. Sağlığını tehlikeye atmaz dr güven buna ve eşine biraz kız basın neden o kadar ağrısın yazık.

Kızlar birşey soracam.önceden erken doğunun olduğu için doktor bana sabah akşam 200mg progesten haftada 1 prolutan günde 1 ecoprin 1tane vinalac vıtamon verdi.devam ilaçlara dedi.sizce de çok değil mi.doğuma kadar böyle mi olacak

İlk trinesterde bir kısmı kesilir sonra yenileri eklenir. Progestan ilk 12 hafta kullanılır genelde ve iğnesi de aynı şekilde.

Ben 11. Hafta da bıraktım progestanı iğneyi de bir kez vuruldum ama dr unuz size en iyi gelecek şekilde vermiştir belli bir süre sonra bıraktırır büyük ihtimal

Kızlar sürekli yatıyorum nerdeyse.günde 1 saat anca ayaktayım.o da yemek wc biraz evin içinde yürüyüş.belim ağrıyo arada acaba yatmaktan mı.birde midem çok kötü.eşim şimdi yeşil fasulye pişirşyor.ama nasıl koktu.adam şimdi yaptın neden yemiyorsun diyecek.çok kötüyüm.acaba bebeklerin besleniyor mı

Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz bende 2018 ikiz annesiyim zaman çabuk geciyo benimkiler 7 aylık oldu bile bulantılar ağrılar onların minicik ayaklarıyla attığı tekmeler guzel yanlari zor yanları hepsi geciyo tadını çıkarın hamileliğin sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi

Hayırlı uğurlu olsun maşallah bebeklerinize, inşallah biz de sağlıkla kucağımiza alırız evlatlarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…