- Konu Sahibi perikanadi
-
Canım üzülme Rabbim diğer bebeğine sana sağlık versin.Kızlar merhaba galiba bebeklerimden birini kaybettim8+4 de dün gittim kontrole kese boş dedi çok üzgünüm
İnşallah rabbim onun acısını bari göstermesinCanım üzülme Rabbim diğer bebeğine sana sağlık versin.
Bu zamandan sonra olacağını sanmıyorum kendini beklentiye sokma stres bebeğin için iyi değil.İnşallah rabbim onun acısını bari göstermesinhala Bi umut bekliyorum belki dolar içi diye
Ümitlenmek istemiyorum tabi ki ama ümidimi de kesemiyorumBu zamandan sonra olacağını sanmıyorum kendini beklentiye sokma stres bebeğin için iyi değil.
Amin canım inşallah o bari tutunmayı başarır inşallah annesineZehrazeliha canım Rabbim diğer bebeğine sana sağlık versin.
Hayırlısı ile sağlıkla tutunsun bebeklerin. Sağlıkla gelsin hepsi. İkiz olunca evham ikiye katlıyor risk ile birliktebenim de cift blastokist transferi dondurulmus kizlar. yasim 26 ikinci denemem henuz birincide 9 haftalikken kalbi durdu tek taze blastokistti o da. carsamba gnu belli olucak baklm yola ikizmi devam edyrz tekiz mi :) hepimizin hakkinda hayrlsi olsun insallah
evet kesinlikle.. o yuzden hayirlisini diliyorum cunku ikizin cokkkk zor bir hamilelik sureci oldugunu biliyorum. bide zaten kilolu basladim 84 kiloyum. ikizlrle 100 kilo olrm herhalde o da korkutuyo bniHayırlısı ile sağlıkla tutunsun bebeklerin. Sağlıkla gelsin hepsi. İkiz olunca evham ikiye katlıyor risk ile birlikte
Evet kilo gebelik için her türlü sıkıntı çoğul olunca sıkıntı büyüyor. Dikkatli besleneceksin. Şeker tansiyon bu ikisi için sürekli takip gerekirevet kesinlikle.. o yuzden hayirlisini diliyorum cunku ikizin cokkkk zor bir hamilelik sureci oldugunu biliyorum. bide zaten kilolu basladim 84 kiloyum. ikizlrle 100 kilo olrm herhalde o da korkutuyo bni
Kardeş kardeş gelmek istemişler birlikte annesi maşallah. Benim tüp Bebek.Merhabalar bir yaşın da oğlum var 9 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim bugün ikiz olduğunu öğrendim yani şok üstüne şok yaşadım. Ailemde akrabalarım da da hiç Yok ikiz gebelik
Maşallah canım benim profilim de bu da benim umut hikayem var neler neler yaşadım daha önce tüp bebekler vs vs şimdi rabbim ikiz verdiKardeş kardeş gelmek istemişler birlikte annesi maşallah. Benim tüp Bebek.
Vakti zamanıni bekliyor işte. Benimde 9 yılda dünyaya gelmiş olacaklar inşallah. Bundan sonra her şey daha güzel özel olur inşallah.Maşallah canım benim profilim de bu da benim umut hikayem var neler neler yaşadım daha önce tüp bebekler vs vs şimdi rabbim ikiz verdi
Maşallah. inşallah sağlıkla doğar bebeklerin. İlk mi.Merhaba kızlar. Bende bugün ikiz bebeklerim olacağını öğrendim. Elim ayağıma dolaştı. Bakalım beni neler bekliyor?
Evet. İnşallah seninkiler de sağlıkla doğar. Senin ilk mi?Maşallah. inşallah sağlıkla doğar bebeklerin. İlk mi.
Evet ilk olacak inşallah, bir düşüğüm var.Evet. İnşallah seninkiler de sağlıkla doğar. Senin ilk mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?