2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kızlar idrar topluyorum ya ben .24 saat boyunca toplayacaktım.şimdi baktım da idrarım içinde beyaz tortular var.neden acaba ki

benim de cift blastokist transferi dondurulmus kizlar. yasim 26 ikinci denemem henuz birincide 9 haftalikken kalbi durdu tek taze blastokistti o da. carsamba gnu belli olucak baklm yola ikizmi devam edyrz tekiz mi :) hepimizin hakkinda hayrlsi olsun insallah

Hayırlısı ile sağlıkla tutunsun bebeklerin. Sağlıkla gelsin hepsi. İkiz olunca evham ikiye katlıyor risk ile birlikte

Hayırlısı ile sağlıkla tutunsun bebeklerin. Sağlıkla gelsin hepsi. İkiz olunca evham ikiye katlıyor risk ile birlikte
evet kesinlikle.. o yuzden hayirlisini diliyorum cunku ikizin cokkkk zor bir hamilelik sureci oldugunu biliyorum. bide zaten kilolu basladim 84 kiloyum. ikizlrle 100 kilo olrm herhalde o da korkutuyo bni

evet kesinlikle.. o yuzden hayirlisini diliyorum cunku ikizin cokkkk zor bir hamilelik sureci oldugunu biliyorum. bide zaten kilolu basladim 84 kiloyum. ikizlrle 100 kilo olrm herhalde o da korkutuyo bni
Evet kilo gebelik için her türlü sıkıntı çoğul olunca sıkıntı büyüyor. Dikkatli besleneceksin. Şeker tansiyon bu ikisi için sürekli takip gerekir

Merhabalar bir yaşın da oğlum var 9 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim bugün ikiz olduğunu öğrendim yani şok üstüne şok yaşadım. Ailemde akrabalarım da da hiç Yok ikiz gebelik

Merhabalar bir yaşın da oğlum var 9 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim bugün ikiz olduğunu öğrendim yani şok üstüne şok yaşadım. Ailemde akrabalarım da da hiç Yok ikiz gebelik
Kardeş kardeş gelmek istemişler birlikte annesi maşallah. Benim tüp Bebek.

Maşallah canım benim profilim de bu da benim umut hikayem var neler neler yaşadım daha önce tüp bebekler vs vs şimdi rabbim ikiz verdi
Vakti zamanıni bekliyor işte. Benimde 9 yılda dünyaya gelmiş olacaklar inşallah. Bundan sonra her şey daha güzel özel olur inşallah.

Yeni gelen ikiz hamileler.hoşgeldiniz.İnşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız.bu arada doktoru serklaj öneren.ya da sizden teklif eden bu konuyu konuşan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…