- Konu Sahibi perikanadi
-
Bebekler üç ay bünyeden beslenir su hariç su içeceksin. Çok yatma bel ağrısı kesinlikle yapar yattikca bulantı artıyor onu anladım.Kızlar sürekli yatıyorum nerdeyse.günde 1 saat anca ayaktayım.o da yemek wc biraz evin içinde yürüyüş.belim ağrıyo arada acaba yatmaktan mı.birde midem çok kötü.eşim şimdi yeşil fasulye pişirşyor.ama nasıl koktu.adam şimdi yaptın neden yemiyorsun diyecek.çok kötüyüm.acaba bebeklerin besleniyor mı
Canım ya Allahın izniyle burda doğuma kalan sürelerimizi de yazacskmoyoz acaba .ayyy sanki çok uzun süre varBebekler üç ay bünyeden beslenir su hariç su içeceksin. Çok yatma bel ağrısı kesinlikle yapar yattikca bulantı artıyor onu anladım.
Yazarız inşallah evvel Allah'ın izniyle. Stresten uzak durmalı.Canım ya Allahın izniyle burda doğuma kalan sürelerimizi de yazacskmoyoz acaba .ayyy sanki çok uzun süre var
5+9 nasıl oluyor.kizlar bende Allah izin verirse 2019da ikiz annesi olucam. ama bnim daha biri 6+1 digeri 5+9. 5 haftlk olan kendini yok edebilirmis doktor dedi. Iyi gormuyorum digeri iyi dedi masallah. Haftya belli olucak yasayp yasamicgi ddi. bnim midem cok fena kusamiyorumda asiri bulaniyo hayatimi etkiliyo hicbiseyde yiyemiyorum. sizde nasil durumlar ? bi de benim 2 3 gun arayla kanamam oluyo pembe renk.szde ykmu
Günaydın tatlım , benim de birisi biraz küçüktü ama diğerine yetişmiş.. bide çift kese diye çift yumurta olmaz, 9. Ve 14. HaftLarda belli olur tek yumurta veya çift yumurta ikizi olduğu..plesanta ortak mı değil mi diye sadece o zaman belli olurmuş.. ben ,tüp bebekle iki embriyo transfer edildiği için hep çift yumurta diye düşünmüştüm ama embriyolardan birisi tutmamış, diğeri bölünmeye devam etmiş ve tek yumurta ikizlerine hamileyim. :)5+6 pardon.cok saol Allah sanada saglik sihhat verir insallah.keseler arasinda fark var ama biri kucuk biri daha buyuk. boyle olup da kucuk keseli bebegi devam eden var mi acaba ? sizlerin kese boyutlari ikisi aynimiydi cift yumurta bnm
Aaaa ben bunu bilmiyordum..8 hafta 5 gunluktum dün.perinotologa gittim.hiç öyle birşey denedi.iki ayrı kese vardı.demek onların beraber olduğu ayrı bir kesemi oluyor canım.ben sana dünkü utrason fotosu atsam anlayabilir misinGünaydın tatlım , benim de birisi biraz küçüktü ama diğerine yetişmiş.. bide çift kese diye çift yumurta olmaz, 9. Ve 14. HaftLarda belli olur tek yumurta veya çift yumurta ikizi olduğu..plesanta ortak mı değil mi diye sadece o zaman belli olurmuş.. ben ,tüp bebekle iki embriyo transfer edildiği için hep çift yumurta diye düşünmüştüm ama embriyolardan birisi tutmamış, diğeri bölünmeye devam etmiş ve tek yumurta ikizlerine hamileyim. :)
Çok büyük fark yokmus aslında içini ferah tut inşallah sağlıkla gelirler, stres bebekler için iyi değil.5+6 pardon.cok saol Allah sanada saglik sihhat verir insallah.keseler arasinda fark var ama biri kucuk biri daha buyuk. boyle olup da kucuk keseli bebegi devam eden var mi acaba ? sizlerin kese boyutlari ikisi aynimiydi cift yumurta bnm
Aaa ben şok :) çok araştırmadim bende ama ilk kez duydum. Benim de tüp Bebek iki transfer yapıldı beşinci gün genetik inceleme pgt yapıldı embriyolardan biri neredeyse iki katına çıkmıştı boyutu ve ortasından ikiye ayrılacak gibi daralmış durumdaydı. Transfer de dr üçüz bile olabilir dedi ama sonra hiç konuşmadık bu konuda 11. Hafta içerisindeyim çok detaylı bir inceleme yapılmadi daha hala acaba üçüz olabilir mi diye düşünüyorum. Hiç tek çift diyen olmadı kaç transfer yapılmıştı diyen oldu iki dedik. Sürpriz olur diye tirsiyorum. Maşallah sizin bebeklere.Günaydın tatlım , benim de birisi biraz küçüktü ama diğerine yetişmiş.. bide çift kese diye çift yumurta olmaz, 9. Ve 14. HaftLarda belli olur tek yumurta veya çift yumurta ikizi olduğu..plesanta ortak mı değil mi diye sadece o zaman belli olurmuş.. ben ,tüp bebekle iki embriyo transfer edildiği için hep çift yumurta diye düşünmüştüm ama embriyolardan birisi tutmamış, diğeri bölünmeye devam etmiş ve tek yumurta ikizlerine hamileyim. :)
Ortada ki beslendikleri plesanta duvarının ortak olup olmadığına baktı dün doktor , 5-6 güne tam belli olur demişti.. bende anlamıyorum ki tam tatlım, netten bi araştırmak gerek :) benim diğeri de tutsaydı 3 üz olacakmış demekAaaa ben bunu bilmiyordum..8 hafta 5 gunluktum dün.perinotologa gittim.hiç öyle birşey denedi.iki ayrı kese vardı.demek onların beraber olduğu ayrı bir kesemi oluyor canım.ben sana dünkü utrason fotosu atsam anlayabilir misin
Benim de diğeri de tutsaydı , buda bölünmüş olurdu bana üçüz :)) bi gittiğinde sor bakim doktoruna, benimde bu hafta sonunda belli olacak kesin, 9. Hahta dolmuş olacak.. bakalım inşallah sağlıkla..Çok büyük fark yokmus aslında içini ferah tut inşallah sağlıkla gelirler, stres bebekler için iyi değil.
Aaa ben şok :) çok araştırmadim bende ama ilk kez duydum. Benim de tüp Bebek iki transfer yapıldı beşinci gün genetik inceleme pgt yapıldı embriyolardan biri neredeyse iki katına çıkmıştı boyutu ve ortasından ikiye ayrılacak gibi daralmış durumdaydı. Transfer de dr üçüz bile olabilir dedi ama sonra hiç konuşmadık bu konuda 11. Hafta içerisindeyim çok detaylı bir inceleme yapılmadi daha hala acaba üçüz olabilir mi diye düşünüyorum. Hiç tek çift diyen olmadı kaç transfer yapılmıştı diyen oldu iki dedik. Sürpriz olur diye tirsiyorum. Maşallah sizin bebeklere.
Çok büyük fark yokmus aslında içini ferah tut inşallah sağlıkla gelirler, stres bebekler için iyi değil.
Aaa ben şok :) çok araştırmadim bende ama ilk kez duydum. Benim de tüp Bebek iki transfer yapıldı beşinci gün genetik inceleme pgt yapıldı embriyolardan biri neredeyse iki katına çıkmıştı boyutu ve ortasından ikiye ayrılacak gibi daralmış durumdaydı. Transfer de dr üçüz bile olabilir dedi ama sonra hiç konuşmadık bu konuda 11. Hafta içerisindeyim çok detaylı bir inceleme yapılmadi daha hala acaba üçüz olabilir mi diye düşünüyorum. Hiç tek çift diyen olmadı kaç transfer yapılmıştı diyen oldu iki dedik. Sürpriz olur diye tirsiyorum. Maşallah sizin bebeklere.
Canım o zaman benim dün belli olurdu.doktorda abartısız 15 dakika baktı ultrasonda 3 boyutlu renkli felan.öyle birşey olsa söylerdi değil mi.Ortada ki beslendikleri plesanta duvarının ortak olup olmadığına baktı dün doktor , 5-6 güne tam belli olur demişti.. bende anlamıyorum ki tam tatlım, netten bi araştırmak gerek :) benim diğeri de tutsaydı 3 üz olacakmış demek
Benim de diğeri de tutsaydı , buda bölünmüş olurdu bana üçüz :)) bi gittiğinde sor bakim doktoruna, benimde bu hafta sonunda belli olacak kesin, 9. Hahta dolmuş olacak.. bakalım inşallah sağlıkla..
O kadar baktiysa tabi belli olurdu aklına takıldiysa sor bir dahaki sefereCanım o zaman benim dün belli olurdu.doktorda abartısız 15 dakika baktı ultrasonda 3 boyutlu renkli felan.öyle birşey olsa söylerdi değil mi.
Sorarım inşallah canım.unutmazsam:)Sorarım unutmazsam inşallah, nedense bebeklerin iyi olduğunu öğrenince her şeyi unutuyorum
O kadar baktiysa tabi belli olurdu aklına takıldiysa sor bir dahaki sefere
Sonuçta bu olanları artık doktorların biliyor önlem alacaklardır içini ferah tut.Kızlar lütfen burdan birbirimize destek olalım.ben kendimi çok yalniz hissediyorum.daha önce de anlatmışımdır belki.25 haftalık erken doğum yaptim.bebeğim öldü.kızım 20 haftaya kadar kanama oldu ara ara.20.haft da acil serklaja alındım.hamilelik şekeri felan.hep yattım.sonra boş gebelik kürtaj.sonra Rabbimin mucizesi ikizlerim.sanırım böyle bir öyküm olduğu için serklaj yapılacak bana da.hayırlısı olsun artık.tek korkum bana birşey olursa kızım ne yapar bir de eşim bebek istemiyordu .afedersiniz benim zorunla oldu hep. O yüzden kafama birşey takılıyor mesela ilaçlarla ilgili ağrılarla ilgili.ama hiç cevap vermez.söylediği şey hiç birşey olmaz.artık onlads birşey paylaşmak istemiyorum.öyle işte
İnşallah canım inşallah.sen çalışıyor musun.hangi memlekettesin.sanırım ilk bebeklerinSonuçta bu olanları artık doktorların biliyor önlem alacaklardır içini ferah tut.
Çalışıyorum, raporluyum bu hafta da. Ankara'da yaşıyoruz. İki yıl önce 12 haftalık düşüğüm var kalbi durdu genetik incelemede down sendromlu olduğu ortaya çıktı. Bu ikinci gebeliğim ama çocuğum yok canım.İnşallah canım inşallah.sen çalışıyor musun.hangi memlekettesin.sanırım ilk bebeklerin
Rabbim inşallah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip eder canım.bende heyet aldım 30 günlük .Çalışıyorum, raporluyum bu hafta da. Ankara'da yaşıyoruz. İki yıl önce 12 haftalık düşüğüm var kalbi durdu genetik incelemede down sendromlu olduğu ortaya çıktı. Bu ikinci gebeliğim ama çocuğum yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?