2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hayırlı olsun canım❤ neyin oldu peki cinsiyetler ne
Süt akşamına geldi benim çok azdı tabi ilk başta öyle olur. Bebekler yanindaysa bol bol emzir. Kuvizdeyse de muhakkak sağ. İlk dogum mu? Ağrı sızı olması normal. Karnını burmasi normal rahmin toparlanacak.

Hayırlı olsun ve de geçmiş olsun ağrı normal geçecek merak etme süt zaten 3. Gün gelir normale döner

Deneyimli anneler benim de doğumum yaklaştı.Bebişler için 1er tane 10lu, 1 er tane 5li hastane çıkışı aldım.Diğer kıyafetleri 1-2 ay, 1-3 ay,0-3 ay şeklinde aldım.toplamda 12 tane tulumları oldu.çok mu almışım? 2-4 ay da 2-3 tane var,Şu an 34+3 üm kiloları genelde dişük oluyor diye böyle aldım ama bi kaç tane de 3-6 ay aldım.sizler nası yaptınız.normal gebelikte 3-6 ay önermişler genelde.

5li ve 10 luya bosa para vermisim diyorum ben.Hastaneden zaten biribi cikardik biz.5li takimiyla.Sonra yerel bir magazada filede satili sapka ,alt ,ust takimi aldim 25 liramiydi neydi kendinden eldivenli.Okadar memnun kaldim ki gidip aynisinin 3 4 rek farklisini aldim.Daha gecen aya kadar onu giydiler.Bebeklerinin dogacagi kiloya bagli bu durum.Ben 36 da dogum yaptim ama gelisimleri 34.haftada kalmisti.2200 dogan oglum daha yeni 6 aylik kiyafetleri giyiyor.1800 dogan 2-4 ay,3 ayliga tam oluyor.Bence cok alma.Ben almadim.Aciyorum lcw nin hm'in online sitesini ya da instagramda okadar guzel ve uygun bebek kiyafeti sayfalari vsr begenip begenip aldim hep.3 ve 6 aylari.

Arkadaşlar çok hastayız kızım eşim ben hastalandik bebeklere buluşmasından korkuyoruz. Maske taktiramiyroum kızıma hapsirip duruyor.

Valla canim biz diger oglani o sekilde influenzadan kurtardik.Tabi simdilik..Kulucka donemindeyse bilemiyorum tabi ama simdilik yirtti bitanesi galiba.
Çok geçmiş olsun canım inşaallah bir daha tekrarlamaz

Bize de kalbinde ufurum var dediler. Var mı böyle olup da geçen

İ erkek bi kız küvöze girmediler emzirdim de ama gelmedi perşembe akşamı gelmeye başladı şimdi de benekler iyi çekemiyo sağıp vermeye çalışıyorum gittiği yere kdar artık mama da veriyorum haliyle. Bende şimdi idrara çıkarken ağrı kaldı hele sıkışınca yapmak bi olay enfeksiyon mu yoksa sonda takılmıştı o mu tahriş etti anlayamadım

Olabilir bende de enfeksiyon oldu
İlk başlarda ağrı oluuordu sonra geçti belki de sende hiç bir şey yoktur ameliyat ağrıları yeni yeni de geçiyor olabilir

Çok geçmiş olsun canım inşaallah bir daha tekrarlamaz

Bize de kalbinde ufurum var dediler. Var mı böyle olup da geçen

Insallah canimm.
Allah allah nerden cikti ki o.Dogumda ve yogun bakimda kontrolden gecmemis miydi ? Uzulme.Sonradan kapaniyormus o ama yanlis teshis te koymus olabilir.Oluyor oyle ya

Insallah canimm.
Allah allah nerden cikti ki o.Dogumda ve yogun bakimda kontrolden gecmemis miydi ? Uzulme.Sonradan kapaniyormus o ama yanlis teshis te koymus olabilir.Oluyor oyle ya
Kontrol edildi taburcu olduktan 4 5 gün sonra riskli Bebek Pol.de de Kontrol edildi. Sorun yoktu. İnşaallah yoktur varsa da kapanır

Gaz damlasını mama nin içine damlatsam da içirsem olur mu arkadaşlar? Bitkisel gaz damlası aldık 2.5 ml günde 5 defa veriliyormuş

Gaz damlasını mama nin içine damlatsam da içirsem olur mu arkadaşlar? Bitkisel gaz damlası aldık 2.5 ml günde 5 defa veriliyormuş

Tabi damlatabilirsin.Sorun olmaz.Bana d vitaminini mamaya koyabilirsin demisti doktor.Demir ilaciyla multivitaminini siringayla veriyorum.Iyice alistilar siringadan ilac icmeye.

Tabi damlatabilirsin.Sorun olmaz.Bana d vitaminini mamaya koyabilirsin demisti doktor.Demir ilaciyla multivitaminini siringayla veriyorum.Iyice alistilar siringadan ilac icmeye.
İyi bari çünkü günde 5 kez kim uğraşacak zaten vaktim yok ☺☺
Demir ilacını günde 1 kez 4 damla dedi doktor yeni başladık 2. Ayda. Kaşıkla veriyorum multivitaminin kendi siringasi var o da öyle idare ediyorum bu gaz damlasi mama içine olması çok iyi olacak benim açımdan

Son düzenleme:
Sayın ikiz bebek anneleri naçizane bir sorum olacak , 6. Haftada(6+0’da) bir kalp atışı net ikincisini şüpheli görüp ve yoğun kahverengi lekelenme yaşayıp ikiz gebeliği devam eden var mı aranızda ? Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…