- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.421
Hayırlı olsun canım❤ neyin oldu peki cinsiyetler neKızlar pazartesi sabahı sezaryenle soğumum gerçekleşti ağrılarım var güçlükle yürüyorum ağrı kesiciyi de gramla veriyo hastane dayanmaya çalışıyorum sütüm gelmedi hala acı çektiğimden dolayı mıdır gelmeyişi? Sizinki ne zaman gelmişti
Süpermiş yavruların yedi mi tadını beğendi miUzerinde palm yagi icermez yaziyor.Netten de baktim evet icermiyormus.
Hayırlı olsun ve de geçmiş olsun ağrı normal geçecek merak etme süt zaten 3. Gün gelir normale dönerKızlar pazartesi sabahı sezaryenle soğumum gerçekleşti ağrılarım var güçlükle yürüyorum ağrı kesiciyi de gramla veriyo hastane dayanmaya çalışıyorum sütüm gelmedi hala acı çektiğimden dolayı mıdır gelmeyişi? Sizinki ne zaman gelmişti
2 ayı aşkın zamandan beri iciyolar smilac i.Seviyolar yani.Süpermiş yavruların yedi mi tadını beğendi mi
Deneyimli anneler benim de doğumum yaklaştı.Bebişler için 1er tane 10lu, 1 er tane 5li hastane çıkışı aldım.Diğer kıyafetleri 1-2 ay, 1-3 ay,0-3 ay şeklinde aldım.toplamda 12 tane tulumları oldu.çok mu almışım? 2-4 ay da 2-3 tane var,Şu an 34+3 üm kiloları genelde dişük oluyor diye böyle aldım ama bi kaç tane de 3-6 ay aldım.sizler nası yaptınız.normal gebelikte 3-6 ay önermişler genelde.
Arkadaşlar çok hastayız kızım eşim ben hastalandik bebeklere buluşmasından korkuyoruz.Maske taktiramiyroum kızıma hapsirip duruyor.
Evet zor ama yapmamız lazımKizini esine ver.o ilgilensin.Sen bebeklerle baska odada ol.Anca boyle
Evet zor ama yapmamız lazım
Çok geçmiş olsun canım inşaallah bir daha tekrarlamazValla canim biz diger oglani o sekilde influenzadan kurtardik.Tabi simdilik..Kulucka donemindeyse bilemiyorum tabi ama simdilik yirtti bitanesi galiba.
İ erkek bi kız küvöze girmediler emzirdim de ama gelmedi perşembe akşamı gelmeye başladı şimdi de benekler iyi çekemiyo sağıp vermeye çalışıyorum gittiği yere kdar artık mama da veriyorum haliyle. Bende şimdi idrara çıkarken ağrı kaldı hele sıkışınca yapmak bi olay enfeksiyon mu yoksa sonda takılmıştı o mu tahriş etti anlayamadımHayırlı olsun canım❤ neyin oldu peki cinsiyetler ne
Süt akşamına geldi benim çok azdı tabi ilk başta öyle olur. Bebekler yanindaysa bol bol emzir. Kuvizdeyse de muhakkak sağ. İlk dogum mu? Ağrı sızı olması normal. Karnını burmasi normal rahmin toparlanacak.
ldi çok şükür de şimdi de bebekler emmiyolar. Napıcağımı şaşırdımHayırlı olsun ve de geçmiş olsun ağrı normal geçecek merak etme süt zaten 3. Gün gelir normale döner
Olabilir bende de enfeksiyon olduİ erkek bi kız küvöze girmediler emzirdim de ama gelmedi perşembe akşamı gelmeye başladı şimdi de benekler iyi çekemiyo sağıp vermeye çalışıyorum gittiği yere kdar artık mama da veriyorum haliyle. Bende şimdi idrara çıkarken ağrı kaldı hele sıkışınca yapmak bi olay enfeksiyon mu yoksa sonda takılmıştı o mu tahriş etti anlayamadım
Çok geçmiş olsun canım inşaallah bir daha tekrarlamaz
Bize de kalbinde ufurum var dediler. Var mı böyle olup da geçen
Kontrol edildi taburcu olduktan 4 5 gün sonra riskli Bebek Pol.de de Kontrol edildi. Sorun yoktu. İnşaallah yoktur varsa da kapanırInsallah canimm.
Allah allah nerden cikti ki o.Dogumda ve yogun bakimda kontrolden gecmemis miydi ? Uzulme.Sonradan kapaniyormus o ama yanlis teshis te koymus olabilir.Oluyor oyle ya
Gaz damlasını mama nin içine damlatsam da içirsem olur mu arkadaşlar? Bitkisel gaz damlası aldık 2.5 ml günde 5 defa veriliyormuş
İyi bari çünkü günde 5 kez kim uğraşacak zaten vaktim yok ☺☺Tabi damlatabilirsin.Sorun olmaz.Bana d vitaminini mamaya koyabilirsin demisti doktor.Demir ilaciyla multivitaminini siringayla veriyorum.Iyice alistilar siringadan ilac icmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?