- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.401
Ötekinin ismini biliyor musunuz bir de similac gaz yaptı mı sizdeTadiini begenmiyorlarmis.Biz similac kullaniyoruz.Palm yagi olmayan 2 mamadan biriydi.
Ötekinin ismini biliyor musunuz bir de similac gaz yaptı mı sizde
Amin teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin ins :)İkiz annesi olacaklar yalnız bırakmayın demiş başlık geldim.Çocuğum yok ama bir hal hatır edeyim dedim:)Allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin hepinizin bebişleri<<<<<<<<<<(Bu simi onlara ninni söylüyor)
Similac sipariş ettik. Bebelac baya gaz yaptı bizde sanırım. Bu gece de diğer kızım çığlık çığlığa ağladı. Hipp kullandim o da güzeldi belki similac da iyi gelirInan unuttum.E bebekteki gorevli kiz bizim tavsiye vermemiz yasak ama similac bir de hipp demis olabilir.Yalan soylemiyim ama tam emin degilim.Similactan memnunum.Benimkiler zaten gaz bombasi.Aptamilden gectik biz ama memnunum.Hippe mi gecelim dedim.Esim duzenlerini bozma dedi
Konusu tadı kötü ama benim oğlum içmişti şimdi ikiLerime de denitcem bakalım içecekler miArkadaşlar baby goat mama hakkında ne düşünüyorsunuz? Keçi sütünden yapılıyor sanırım çok faydalı diye tanıtımını görmüştüm.
Aynen 60 cc ye 1 olcek.Deneyin bakalim.umarim memnun kalirsinChelzy merhaba. Similac geldi az önce. Üzerinde 60 ml e 1 ölçek yazıyor Bebelac hipp de 30 ml e 1 olcekti. Acaba yanlış mı okudum dedim de öyle yazıyor siz de 1 ölçek 60 ml su mu koyuyorsunuz?
İnşaallah yoksa bu gaz ve kabızlik bizi mahvedecek. Bir de erimiyor calkaliyorum bir kısmı kalıyorAynen 60 cc ye 1 olcek.Deneyin bakalim.umarim memnun kalirsin
Ben kullanıyorum ama oğluma iyi gelmedi çok gaz yaptı hip organik aldım ama kızıma devam ettim bi sıkıntı yokEvet kotu koktuğu yazıyor biraz da. Almayacağız demekki
Similacda palm yağı yok muTadiini begenmiyorlarmis.Biz similac kullaniyoruz.Palm yagi olmayan 2 mamadan biriydi.
Ay canım kolay gelsin ben ebebekten kiraz çekirdekli kemer aldım zeytinyağı ile masaj yapıp ısıtıp kemeri takıyorum rahatlatıyor sancısını gideriyor damla da veriyorum nurse Harvey bazen de acı elma yağı sürüyorum oğlum rahatlayanaa kadar herşeyi yapıyorum sende dene hepsiniMasaj yaptım azcik gaz çıktı ama yetmedi herhalde Ben de degistirecegim sanırım çünkü çok agliyorlar dün gece birini zor uyuttum 3 de. Sonra öteki kalkti 7 ye kadar da onu uyutmaya çalıştım
Uzerinde palm yagi icermez yaziyor.Netten de baktim evet icermiyormus.Similacda palm yağı yok mu
Chelzy geçmiş olsun Ekim grubunda okudum sabah. Bebeklerden biri hasta olmuş galiba. Şimdi nasıl iyi mi?Uzerinde palm yagi icermez yaziyor.Netten de baktim evet icermiyormus.
Chelzy geçmiş olsun Ekim grubunda okudum sabah. Bebeklerden biri hasta olmuş galiba. Şimdi nasıl iyi mi?
Çok geçmiş olsun tekrar. Gerçekten nereden gireceği belli olmuyor bu gribin ki domuz gribi çok daha zor olmalı. Hastanede yatış vermemiş inşaallah en kısa zamanda kurtulursunuzCok sukur atesi dustu.Cumadan beri bi huysuzlugu vardi ama genel olarak gazdan dolayi huysuzdur.Yine koynumda uyudu.Bende hafiften nezleydim.Pzar sabahi 38.9la uyandi.Hemen goturduk doktora.Burundan sürüntü alindi.Influenza bir de A + cikti yani direncli olaniymis.Domuz gribi yani.2 gun ates bir cikti bir indi.Bugun iyi cok sukur normale dondu.Muhtemelen benden gecti ama ben hngi ara kaptim.1 ayda 2 defa sadece okula goturmek icin rapor almaya gittim.Cok dikkatli olun.Digerini resmen kucuk odaya tiktik cikarmiyoruz,doktor ona da gecer dedi.Simdilik bisey yok onda.Maskeylr yanina giriyorum.Gogusletrimi yikayip sagip veriyorum.
Evet bir bakayım da deneyeyim. Teşekkürler canımAy canım kolay gelsin ben ebebekten kiraz çekirdekli kemer aldım zeytinyağı ile masaj yapıp ısıtıp kemeri takıyorum rahatlatıyor sancısını gideriyor damla da veriyorum nurse Harvey bazen de acı elma yağı sürüyorum oğlum rahatlayanaa kadar herşeyi yapıyorum sende dene hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?