2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kızlar merhaba hem mama verip hem emziren var mı benim bebekler biberona Alıştıkça memeyi almak istemiyorlar sadece emzirmeyle de doymuyorlar ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar merhaba hem mama verip hem emziren var mı benim bebekler biberona Alıştıkça memeyi almak istemiyorlar sadece emzirmeyle de doymuyorlar ne yapıcam bilmiyorum
Sağ ver sütün kesilmesin ben de hem mama veriyorum hem emziriyorum baktım olmuyor sağıp veriyorum az çok maksat şifa olsun

Kızlar merhaba ben 36 haftalık ikizlere gebeyim 37 + 2 de alınacak nasipse bebeklerim. Ama 2200 anva var kiloları. Sizinkiler nasıldı yani bı kiloyla evde büyütebilir miyim bebeklermi endişeliyim
Canım benim 34+2de kızım 1790 oğlum 2100 doğdu 20 gün kuvezde kaldı bence iyi seninlilwr 2000 kilonun üstü kuveze al8nmiyor nefes sıkıntısı yoksa

Sağ ver sütün kesilmesin ben de hem mama veriyorum hem emziriyorum baktım olmuyor sağıp veriyorum az çok maksat şifa olsun
Ben sürekli sagarak veriyorum eş kaza emerlerse emziriyom emdikce artıyor ama.emmedo benim bebeklerimde hep şahsım elektrikli göğüs pompası aldım doğumdan beri hergun 3 saatte bir saharak verdim bir sagimda birine bir sagimda ötekine çok çıKarsa ikisine boldum 30 ml 'lik biberona paylastriym

Palm yagi ne ki ilk defa duydum kötü bitseymi

Sakın pes etme az çok emsinler benimkiler de almadılar neler ettim iki aylıklar şimdi yeni yeni emiyorlar emmezlrrse sağ sağ ver ağız sütün boşa gitmesin
2 buçuk kilolar ana iyi çekemiyolar bende sağıp veriyorum tabi mama da. Eriyorum sütüm birine anca yeter çünkü

Canım benim 34+2de kızım 1790 oğlum 2100 doğdu 20 gün kuvezde kaldı bence iyi seninlilwr 2000 kilonun üstü kuveze al8nmiyor nefes sıkıntısı yoksa
Bizi yanılttılar 2500 kilo doğdular çok şükü bi sıkıntışarı da yoktu verdiler yanıma şimdi Rabbim uğraşma ikisine yetişme kuvveti versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…