- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.441
Sakın pes etme az çok emsinler benimkiler de almadılar neler ettim iki aylıklar şimdi yeni yeni emiyorlar emmezlrrse sağ sağ ver ağız sütün boşa gitmesinGe
ldi çok şükür de şimdi de bebekler emmiyolar. Napıcağımı şaşırdım
Sağ ver sütün kesilmesin ben de hem mama veriyorum hem emziriyorum baktım olmuyor sağıp veriyorum az çok maksat şifa olsunKızlar merhaba hem mama verip hem emziren var mı benim bebekler biberona Alıştıkça memeyi almak istemiyorlar sadece emzirmeyle de doymuyorlar ne yapıcam bilmiyorum
Canım benim 34+2de kızım 1790 oğlum 2100 doğdu 20 gün kuvezde kaldı bence iyi seninlilwr 2000 kilonun üstü kuveze al8nmiyor nefes sıkıntısı yoksaKızlar merhaba ben 36 haftalık ikizlere gebeyim 37 + 2 de alınacak nasipse bebeklerim. Ama 2200 anva var kiloları. Sizinkiler nasıldı yani bı kiloyla evde büyütebilir miyim bebeklermi endişeliyim
Canım bebelac nasıl memnun musun biz aptamil kullanıyoruz ama maddi açıdan zorluyor bebelac denemeyi düşünüyorumBiz de hipp almıştık ama pahalı Bebelac a göre o yüzden mecbur Bebelac a döndük.
Ben sürekli sagarak veriyorum eş kaza emerlerse emziriyom emdikce artıyor ama.emmedo benim bebeklerimde hep şahsım elektrikli göğüs pompası aldım doğumdan beri hergun 3 saatte bir saharak verdim bir sagimda birine bir sagimda ötekine çok çıKarsa ikisine boldum 30 ml 'lik biberona paylastriymSağ ver sütün kesilmesin ben de hem mama veriyorum hem emziriyorum baktım olmuyor sağıp veriyorum az çok maksat şifa olsun
Biz de hipp almıştık zorlandık bebelac aldık fena değil ama smilac a döneceğiz. 1 paket denedim hoşuma gitti. Şimdi 2 paket Bebelac var elimde.Canım bebelac nasıl memnun musun biz aptamil kullanıyoruz ama maddi açıdan zorluyor bebelac denemeyi düşünüyorum
Mama denemeye korkuyorum valla gazdan dolayı iyice kolik oldularBiz de hipp almıştık zorlandık bebelac aldık fena değil ama smilac a döneceğiz. 1 paket denedim hoşuma gitti. Şimdi 2 paket Bebelac var elimde.
Hem mama hem meme vereceksin almıyorsa sagip ver maksat anne sutu alsınKızlar merhaba hem mama verip hem emziren var mı benim bebekler biberona Alıştıkça memeyi almak istemiyorlar sadece emzirmeyle de doymuyorlar ne yapıcam bilmiyorum
Bizimkiler de öyle sorma öğlenden beri huzursuzlar. Ama smilac da karar kılacak gibiyim. Yine sipariş ettik ama evdeki Bebelac lari mecbur kulkanacagizMama denemeye korkuyorum valla gazdan dolayı iyice kolik oldular
Seninkiler kaç aylıktı canmMama denemeye korkuyorum valla gazdan dolayı iyice kolik oldular
İyice keserlerse oyle yapıcam şimdilik cok dolarsa göğsüm sağıyorum arada emiyorlar benim korkum tamamen bırakmaları.Sağ ver sütün kesilmesin ben de hem mama veriyorum hem emziriyorum baktım olmuyor sağıp veriyorum az çok maksat şifa olsun
Bebelac iiyise neden similac tercih ettinizBizimkiler de öyle sorma öğlenden beri huzursuzlar. Ama smilac da karar kılacak gibiyim. Yine sipariş ettik ama evdeki Bebelac lari mecbur kulkanacagiz
2 aylık oldularSeninkiler kaç aylıktı canm
Öyle yapma her emzirmrden sonra sağ hem sütun artar hem çıkan sutu verirsin anmadan tasarruf edersinİyice keserlerse oyle yapıcam şimdilik cok dolarsa göğsüm sağıyorum arada emiyorlar benim korkum tamamen bırakmaları.
Similac
Bebelac iiyise neden similac tercih ettiniz
Biz de 2 ayı yeni geçtik2 aylık oldular
Palm yagi ne ki ilk defa duydum kötü bitseymiBiz de 2 ayı yeni geçtik
Bebelacta palm yağı yazıyor içeriğinde ama smilac da yok bunu gördükten sonra smilac a geçmeyi tercih ettik. Chelzy sağ olsun önermişti.
Ha smilac ne kadar güvenilir bilemem ama şimdilik en uygunu o gibi görünüyor.
2 buçuk kilolar ana iyi çekemiyolar bende sağıp veriyorum tabi mama da. Eriyorum sütüm birine anca yeter çünküSakın pes etme az çok emsinler benimkiler de almadılar neler ettim iki aylıklar şimdi yeni yeni emiyorlar emmezlrrse sağ sağ ver ağız sütün boşa gitmesin
Bizi yanılttılar 2500 kilo doğdular çok şükü bi sıkıntışarı da yoktu verdiler yanıma şimdi Rabbim uğraşma ikisine yetişme kuvveti versinCanım benim 34+2de kızım 1790 oğlum 2100 doğdu 20 gün kuvezde kaldı bence iyi seninlilwr 2000 kilonun üstü kuveze al8nmiyor nefes sıkıntısı yoksa
Yani iyi bir şey değil diye biliyorum. kanola yağı palm yağı var. İnternetten de arastirmaya korkuyorum en ufak şeyi büyütüyorlar ama palm kaliteli değil onu biliyorum sadecePalm yagi ne ki ilk defa duydum kötü bitseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?