2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Göğüs kalkanım var ilk doğumumdan ama benim sütüm azdı emzirdim ama hiç yeterli gelmedi bunlara hiç yetmez gibime geliyo o yüzden mamalar bu hafta alıcam inşallah

Seninkiler iyi doğmuş maşallah. Ben kendim de ufak tefeğim acaba ondan mı böyleler bilemedim. Yemememe de dikkat ettim aslında hep ama olmayınca opmuhp 2500 görselerdi iyiydi de olamasalar da sağlıkla gelmeleri temennim

Aslında 900 şükşerden alasım var ama tadını sevmemesinden de korkuyorum hipp ya da aptamil düşünüyorum da bakalım

Aslında 900 şükşerden alasım var ama tadını sevmemesinden de korkuyorum hipp ya da aptamil düşünüyorum da bakalım
Merhaba ben başlangıçta golden goat aldım piyasadaki en temiz içerikli mama diye baby goat da çok temizmiş ama bebekler kustu sevmedi almadım oğlum çok gazlı ve kabızdı o yüzden hipp organik aldım ona yaradı kızımda sorun olmadığı için golden goatla devam ediyorum
Eğer bebeğin severse baby goat yerli üretim ve hesaplı

Yok canım bende minyon bir insanım bence bu işin bi matematiği yok bende herkes ne yapıyorsa onu yaptım onu yedim artı birşey yapmadım olacağı varmış oldu

İlk oğluma evolvia önermişti hastane ama sonra bende golden goatı buldum en temiz şükür ki içti onla devam ettim ama itiraf etmeliyim tadı çok kötü bebeğim nasıl içti hayret etmiştim. Hastaneler genelde aptamil sma ya da işte evolviayı öneriyo bende anlamadım ama içerse şimdiki bebişlerin yine golden goat

Bana da Dr sma önerdi durmadan mama değiştirmeyin dedi ama oğlan kabızlık çekince hipp aldım mecburen kimseye de sormadım

,arkadaşlar kizlarimdan biri kolik sanırım yaklaşık 3 saattir ağlıyor huysuz uyumuyor. Gaz ilacı falan hak getire. Dün de uyutmadilar sizin bir yönteminin var mı ?

,arkadaşlar kizlarimdan biri kolik sanırım yaklaşık 3 saattir ağlıyor huysuz uyumuyor. Gaz ilacı falan hak getire. Dün de uyutmadilar sizin bir yönteminin var mı ?
Canım ben kızlardan biri çok gaz sancısı çekiyordu aci elma yağı kullandım iyi gelmişti şimdide niye bilmiyorum uyumuyorlar çok huzursuzlar gece 1 e dek salla salla ölüyorum daha napicam bilmiyorum

Canım ben kızlardan biri çok gaz sancısı çekiyordu aci elma yağı kullandım iyi gelmişti şimdide niye bilmiyorum uyumuyorlar çok huzursuzlar gece 1 e dek salla salla ölüyorum daha napicam bilmiyorum

Gecenperde aci elma yagiyla ilgili olumsuz bir yaziya denk geldim.Bulabilirsem paylasirim.

Masaj yapmayi denedin mi.Benim bir tanesi cok gazliydi.Inliyodu ikinirken,sicak kompres yapip ayaklarina,karnina koyuyordum ve masaj yapiyordum.Bir nebze iyi geliyordu ama gaz ilacinin iyi geldigine emin ol derim.Tecrubesixlikten cok gazli bebegime iyi gelmemrsine ragmen gozlemleyemedim 1 bucuk ay bir damla verdim.Sonra degistirdim de biraz rahatladi oglum.

Gecenperde aci elma yagiyla ilgili olumsuz bir yaziya denk geldim.Bulabilirsem paylasirim.
Dozunu ayarlamak gerekiyormus fazla doz Allah korusun zehirleyebilirmis bir damlacık sürüyordum topuga anında rahatliyordular korktuğum icin gün de bir damla kullanıyordum bnde

Bende bi yağ var ama aci elma yağı mi bilmiyorum ki kantoron var ama bir de.

Masaj yaptım azcik gaz çıktı ama yetmedi herhalde Ben de degistirecegim sanırım çünkü çok agliyorlar dün gece birini zor uyuttum 3 de. Sonra öteki kalkti 7 ye kadar da onu uyutmaya çalıştım

Arkadaşlar baby goat mama hakkında ne düşünüyorsunuz? Keçi sütünden yapılıyor sanırım çok faydalı diye tanıtımını görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…