- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.190
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.541
Sessizlesmis buralar nasılsınız arkadaşlar
Masaallah4. Aylik olduk dün.Huysuzluk fazlasiyla var.Meme reddi hatta biberon reddi bile basladietrafa iyice meraktan biberon alamiyorlar,cigniyorlar.Sen nasilsin? Goturdun mu bebisi kalbi icin ?
Masaallah4 . Ayları kutlu olsun
ben de meme reddinden korkuyorum sütüm 10 ml ancak çıkıyor ama olsun yine de şifadır
4 ya da 5. Ayda götürün demisti o doktor. Biz de bu ayın 7 sinde 3. Ayimizi dolduracagiz inşaallah. Siz ufurum olmadigi halde kardiyolog a gitmiş miydiniz?
Peki kaç ml mama veriyorsunuz 1 ay var aramizdaTesekkur ederiz❣❣ ben meme reddini birinde hep yasiyorum.Cok zor aliyor.Bende de tazyikli sut sorunu var.Digeri de basladi redde.Saga saga veriyorum ya da ayakta dik poziyonda emziriyorum.O sekilde alabiliyolar.Kardiyolaga hic gitmedik biz.Yonlendirilmedik yani.1800 dogan icin anne karninda durustan ayak icin ortopedi ve topuk kanindaki bir deger dusuk ciktigi icinde cocuk metabolizmasina yonlendirildik ve takibindeyiz sadece.
90-100-cok aclarsa 120Peki kaç ml mama veriyorsunuz 1 ay var aramizda
Benimde ikizlerim var 1 aylık olcaklar 2 gğn sonra meme almadılar hiç sezaryenden sınra sütğm yokken emiyolardı bibernla süt verince almaz oldular ne yapcam bilmşyorum sapıyorum ama zamn ayursmıyorum çoğu zamn90-100-cok aclarsa 120
Biz avent kullandik.Hala da kullaniyoruz.Memnunum.Anneler biberon olarak ne önerirsiniz prematüre olurlarsa hangisi daha iyi olur ?
Bildirim gelmedi cevabınızı şimdi gördüm90-100-cok aclarsa 120
Cok teşekkür ederim sağolunBiz avent kullandik.Hala da kullaniyoruz.Memnunum.
Bildirim gelmedi cevabınızı şimdi gördümçok soru sordum ama bir de kaç saat arayla besliyorsunuz
Avent yenidogan, ben de cok memnunumAnneler biberon olarak ne önerirsiniz prematüre olurlarsa hangisi daha iyi olur ?
Biz de aşıyoruz arada 3 saati. 5 saat olsa da dayanacaklar nerdeyse. Bunlar da ablasına çektiyse yandık.Bizimkilerin midede alarm kurulu kesin.3 saati gecirmezler.Daha dogrusu gecirmezlerdi su son zamanlarda etrafa karsi algilar acilinca memeyi de biberonu da alalari gelmiyor ama rutinimiz 3 saatte bir.3 saati astigimiz nadirdir.Gece bazen aciliyor o da en fazla 4 saat oluyor yada sutumu sagdigjmda önsüt falaysa erken acikiyolar.2bucuk saat olabiliyor.
Biz de aşıyoruz arada 3 saati. 5 saat olsa da dayanacaklar nerdeyse. Bunlar da ablasına çektiyse yandık.
Hayırlı olsun canım. Keşke mama değil de sadece süt verebilsek ama olmuyor işteSu siralar hic emme istegi mama istekleri yok 4.ayda.Zaten tazyik problemi var ben de sagip veriyorum.Insallah istahsiz olmazlar hicbiri.Uykusuzluk,yorgunluk bir de basladim ben artik işe derken tahammul seviyem iyice dusuyor.
İlerde her türlü uyanıyolar biz bir aylığız hala ayaktayız nasıl bebek bunlar anlamadımYa bizde aynı durumdayız 8 gunluguz 3 saatte bir besleniyoruz. Benim sıkıntım emzirme sonrası mama çıkmazı. Emzirdikten sonra aranıyorlar 30 lük mama veriyorum oğlan emiyor güzel biberon cok etkilemedi ama kız çok nazlı uyanmıyor uyanıksa da çok zor emiyor meme de bekliyor biberon kolayına geliyor. tecrübeli arkadaşlar ne yapmalı siz neler yaşadınız başlarda tavsiyelerinize ihtiyacım var
Süt geliyo yutkunuyo ama en faZla 10 dakika emiyo kıZ ve doyöuyo sonrasında sağıyorum baya süt çıkıyo çıkmazdayımEmdikten sonra yutkunuyor mu sütü yutuyormu dikkat edersen anlaşılır süt gelip gelmediği..
İnşallah ya sağılmaktan helak oldu göğüslerimAlışır canım benimkilerfe öyleydi mama verdim yandan siringayla ağzına bir iki damlattik alisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?