- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.561
3 ay oldu ben hala sagiyrium emiyolar ama sutum azalmasin diye sagimda yapıyorum arkadanİnşallah ya sağılmaktan helak oldu göğüslerim
Emzirmek azaltmaz deniliyo sağmak azaltabilirmiş dediler bana da moralim bozuldu ben emzireniyorum çünkü emmiyolar3 ay oldu ben hala sagiyrium emiyolar ama sutum azalmasin diye sagimda yapıyorum arkadan
Benim ilk zamanlar iki göğüs 125 ccdi şu an 50 75 falan sanırım doğru ama.emzirme sonrasi sagim sutumu artirdiEmzirmek azaltmaz deniliyo sağmak azaltabilirmiş dediler bana da moralim bozuldu ben emzireniyorum çünkü emmiyolar
Merhabalar.
Allah nasip ederse ben 2019 ikiz annesi olacağım.
Varsa benim gibi 2019 da ikizlerini dünyaya getirecek olan annelerle beraber olmak istiyorum burada.
Hayatımda ilk defa olduğu için bir çok yaşanmışlığa ortak hayata ihtiyacım var.
Biz ikiz olduğunu 7. haftada öğrendik.
Bugün kontrolden geldik.
İkisi de 9+4 olmuşlar aynı gidiyorlar ve çift yumurta ikizlerim..
Sizlerle de her günü her şikayeti her duyguyu paylaşmak istiyorum anneler..
Eki Görüntüle 2175570 Eki Görüntüle 2175571
Merhabw ben de ikiz bekliorum hayırlı uğurlu olsun herkese ve tebrik ediyorum ama zor bir süreç sanırım nefes zor alıyorum anki geceleriMerhabalar.
Allah nasip ederse ben 2019 ikiz annesi olacağım.
Varsa benim gibi 2019 da ikizlerini dünyaya getirecek olan annelerle beraber olmak istiyorum burada.
Hayatımda ilk defa olduğu için bir çok yaşanmışlığa ortak hayata ihtiyacım var.
Biz ikiz olduğunu 7. haftada öğrendik.
Bugün kontrolden geldik.
İkisi de 9+4 olmuşlar aynı gidiyorlar ve çift yumurta ikizlerim..
Sizlerle de her günü her şikayeti her duyguyu paylaşmak istiyorum anneler..
Eki Görüntüle 2175570 Eki Görüntüle 2175571
Ben kullanıyorum. Gerçekten harika bişey. Gümüş alerjiniz yoksa tabi. Bu arada orjinal olanını kullanıyorum.Gümüş göğüs kalkanı kullanan var mı aranızda sağ aktan yara oldu bi göğsümün ucu sağarken kan geliyo bu kalkanı buldum netten işe yarıyor mu ki
Orhinal olanı hangisi ben aldım trendyoldan silvermom adlı markanınkini hiç de araştırmadım açıkçası sahtesi var mı yok mu diye gümüşçüye götürsem anlar mı ki boşuna kullanmayayımBen kullanıyorum. Gerçekten harika bişey. Gümüş alerjiniz yoksa tabi. Bu arada orjinal olanını kullanıyorum.
Ben emziremiyorum ne yazıkki sağıyorum ilk zamana göre sütüm arttı fakat gece kalkıp sağmak zor geliyo gece bebekleri 2 kez uyandırıyorum 2 ve 6 da 2 kez sağaniliyorum yaniBenim ilk zamanlar iki göğüs 125 ccdi şu an 50 75 falan sanırım doğru ama.emzirme sonrasi sagim sutumu artirdi
Gece mama ver en son 12 de sagiyorum ben gece mama veriyorm sabah 8 de başlıyorum sagmaya hem.gece sutunde birikir sabah ilk sagimda 2 katı süt alırsın kaç cc çıkıyor seninBen emziremiyorum ne yazıkki sağıyorum ilk zamana göre sütüm arttı fakat gece kalkıp sağmak zor geliyo gece bebekleri 2 kez uyandırıyorum 2 ve 6 da 2 kez sağaniliyorum yani
Ben silverettetürkiye olanını kullandım. Silvermom da gümüş diye biliyorum.Orhinal olanı hangisi ben aldım trendyoldan silvermom adlı markanınkini hiç de araştırmadım açıkçası sahtesi var mı yok mu diye gümüşçüye götürsem anlar mı ki boşuna kullanmayayım
Oo erken başlamışsıniz dua edin de mide bulantin olmasinMerhabw ben de ikiz bekliorum hayırlı uğurlu olsun herkese ve tebrik ediyorum ama zor bir süreç sanırım nefes zor alıyorum anki geceleri(8 haftalıklardaha
Dere otu dene canım ben çok faydasını gördüm 3 4 defa bir avuç kadar cigneyerek ye arkadan bolca şu icMerhaba tekrardanben Bebelac a geri döndüm. Similac yeşil yaptı kakalarini. Ama sma aldım o da güzel. Benim sütüm hala yok kizlar yardım edin ya nasıl gelecek bu süt. Bu memeler nasıl dolacak
Kızlar merhaba. İkizlerimden biri gazlı biraz ve kalasını da zor yapıyor haliyle. Uykusunda sürekli zorluyomuş gibi sesler çıkarıyor ıkınma bağırma gibi şeyler yapıyo doktorumuz olabilir dedi ama ne bilim böyle bağırması normal olabilir mi sizin başınıza geldi mi böyle bi dırum ya da suydunuz mu giç
Atnen ya geceleri yapıyo özellikle ayılamıuoda uykusunda ıkınıyo. Bizim 5 e daha çok var yaBenim bir tanesi hep inliyodu gaz sancisindan sanki ikinir gibi.Gazdan da uyuyamiyordu.Sicak press,masaj hep bunlari yapiyordum.Simdi biraz azaldi ama hala bitmis degil malesef 5.ayimiza giricez nerdeyse.Ozellikle geceleri.
Atnen ya geceleri yapıyo özellikle ayılamıuoda uykusunda ıkınıyo. Bizim 5 e daha çok var ya
Nurse harveys bio gaia kullanıyorum bizimki kalayı birikitirip birden yapıyo gırtlağına kadar gündüzleri ıkınma pek yok da geve uyurken çok oluyo işte böyle böyle geçecek inşallah bakalımDamla kullaniyormusun? Biz 2 tane kullanarak fayda gorduk az cok.Ama benim oglumun gaz durumu cok fazlaydi.Soyle diyeyim.Gazli olan babasiyla koltukta ben diger koltuktaydim.Ard arda 3 4 tanr gaz sesi geldi.Ben esime cok ayip oluyor dedim.Megerse oglum yapiyormusKoca insan gibi cikariyor gazi kulaklarima inanamadim.Cok sukur cikarabiliyor.Ilk 3 ay cikaramaz gunde 8 9 defa kaka yapardi ikinmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?