- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.581
Ya zor valla, bende 2 tane yatili yardimci var :)Benim kizimda biriktiriyo ve baya cok yapiyo yaptigi zaman. 3 gune 1 yapiyo doktora soyledim ama normal dedi. Kizlar ikizlere tek basiniza mi bakiyosunuz yardimciniz varmi biz 2 aylik olduk hep yanimda birileri vardi. Simdi onlarda evlerine gitcek. Ben tek basima ustesinden gelebilirmiyim acaba sizde durumlar nasil
Canım mutlaka her mamadan sonra beslenmeden sonra gazını çıkarmasına yardımcı birşeyler yap günde 2 defa bir çay kaşığı mamasina zeytinyağı koy karnına sıcak havlu utuyle isit koy ben 3 aydır gaz sancisiyla ugrasiyrm doktor bunları tavsiye etti günde 2 3 defa kaka yaparsa rahat ediyor yoksa yirtiniyorKızlar merhaba. İkizlerimden biri gazlı biraz ve kalasını da zor yapıyor haliyle. Uykusunda sürekli zorluyomuş gibi sesler çıkarıyor ıkınma bağırma gibi şeyler yapıyo doktorumuz olabilir dedi ama ne bilim böyle bağırması normal olabilir mi sizin başınıza geldi mi böyle bi dırum ya da suydunuz mu giç
Ben denedim ve olmadı canım bebeğimin biri gazli ve kolik biri sakın onunla uğraşırken diğeriyle ilgilenemiyorsun çok zor coook mutlaka en azından biri olsun mesela şöyle örnek vereyim birini ayağımda birini dandisinde sallıyorum birşey lazım oluyor getirecek insan yok kötü yanı yanına yardımcı alma durumun varsa alBenim kizimda biriktiriyo ve baya cok yapiyo yaptigi zaman. 3 gune 1 yapiyo doktora soyledim ama normal dedi. Kizlar ikizlere tek basiniza mi bakiyosunuz yardimciniz varmi biz 2 aylik olduk hep yanimda birileri vardi. Simdi onlarda evlerine gitcek. Ben tek basima ustesinden gelebilirmiyim acaba sizde durumlar nasil
Bizim akşam 7 gece 1 arası cildiriyodu şimdi sabaha karşı 5 öğlen 1 2 arası yapıyorAtnen ya geceleri yapıyo özellikle ayılamıuoda uykusunda ıkınıyo. Bizim 5 e daha çok var ya
Bebeklerinin beslenmesinde süt+mama devam eden arkadaşlar kaç gunluksunuz ve ne kadar mama veriyorsunuz. biz 52 günlük olduk emdikten sonra 60 mama veriyorum. gece bir öğün sagilmis anne sütü bir öğün mama veriyorum oda 90 cc lik. en son doktorum 60 geçme bir öğün anne sütü bir öğün mama ver dedi ama bebekler durmuyor aranıyorlardı arttırdım bende ve her emdiklerinde mama verdim. sizleri merak ettim fazla mi veriyorum acaba diye.
2200 ve 2700 doğdular şu an ikiside 4500 civarı hızlı kilo aldılar gibi geldi. iştahı kilosu değiştiriyor her bebekte ve sütüm de normal geliyor besleyiciligi de etkiliyordur tabi. bilemedim fazla mi veriyorum diye dr geçme dedi 60 cc de kiloya bakinca az geldi öyle verdiğimde uyumuyorlar agliyorlar huzursuzlardi. ne güzel bizde sizin aylarınıza bir ulaşsak Maşallah kuzucuklarinizaBence bu bebekten bebege degisiyor.Biz 90 cc ye cok sonra gectik mesela.52 gunlukler ama kac kilolar ? Bugun 5 aylik olduk biz.1800 dogan 6150 civari yeni oldu.Digeri heralde 6300 olmustur..Su anda sagip veriyorum bir de mama tabi.Yeni 140 cc icebiliyolar 3 saatte bir.
2200 ve 2700 doğdular şu an ikiside 4500 civarı hızlı kilo aldılar gibi geldi. iştahı kilosu değiştiriyor her bebekte ve sütüm de normal geliyor besleyiciligi de etkiliyordur tabi. bilemedim fazla mi veriyorum diye dr geçme dedi 60 cc de kiloya bakinca az geldi öyle verdiğimde uyumuyorlar agliyorlar huzursuzlardi. ne güzel bizde sizin aylarınıza bir ulaşsak Maşallah kuzucuklariniza
Benim bizdiklar meme istiyor ama gram süt yok biberon almıyorlar bu ay kilo almadılar fazla bence ne yapacağım bilmiyorum.7 sinde 4 aylık olacaklar.
Kilo almaları lazım ufurumun geçmesi icin
Sagmiyorum canim çünkü yok bomboş. İlk kızımda dolu olurdu şimdi tık yok. Hamileyken elimi degemiyordum böyle mi olacaktıSağıyor musun canim ? Olmasa bile tut memede.Almislardir kilo sen farkinda degilsindir.Biberon neden almiyolar ?
Canım doktor öyle diyor ama bebeler istiyor 2 ci 3cu ayda niğde kapasiteleri 125 150 olabiliyor ben bir öğün mama bir öğün süt yapamıyorum sutum az genelde mama veriyorum günlük 150 200 cc anca sutum oluyor benim bebeler 2ci aydan beri 60 la 90 arası iciyir çok değil bence zaten istemeyince diliyle itiyorBebeklerinin beslenmesinde süt+mama devam eden arkadaşlar kaç gunluksunuz ve ne kadar mama veriyorsunuz. biz 52 günlük olduk emdikten sonra 60 mama veriyorum. gece bir öğün sagilmis anne sütü bir öğün mama veriyorum oda 90 cc lik. en son doktorum 60 geçme bir öğün anne sütü bir öğün mama ver dedi ama bebekler durmuyor aranıyorlardı arttırdım bende ve her emdiklerinde mama verdim. sizleri merak ettim fazla mi veriyorum acaba diye.
Süt olmasada sağ 3 saatte bir göğsüne uyarı ver birde dere otu cigne doğuşun anne cayi var sallama deme mutlaka gelir allah'ın izniyle canım bis olsa bile emsinlerSagmiyorum canim çünkü yok bomboş. İlk kızımda dolu olurdu şimdi tık yok. Hamileyken elimi degemiyordum böyle mi olacaktıboş olsa da sağsam mi ? Onu mu istiyor acaba.
Biberon u neden almıyorlar hiç anlamadım. Böyle değillerdi. Kimisi meme almaz biberon ister benimkiler meme ister biberon istemez. Hastanede biberon verme meme istemezler diyorlardı
Bende yapamadım sütüm var normal düzeyde ama en başından beri illa mama istiyorlar üstüne. emdikleri için ne kadar süt alıyorlar kestiremiyorum, göğsün durumuna iyi emip emmedigine bakıp üstüne 45lik 60lik felan veriyorum fazla mi üstüne diye kafamı karıştıran bu. aç bırakmayacağım derken çok mu yediriyorum kız itiyor da oğlan ne versen ne kadar versen hupurdetiyor birdeCanım doktor öyle diyor ama bebeler istiyor 2 ci 3cu ayda niğde kapasiteleri 125 150 olabiliyor ben bir öğün mama bir öğün süt yapamıyorum sutum az genelde mama veriyorum günlük 150 200 cc anca sutum oluyor benim bebeler 2ci aydan beri 60 la 90 arası iciyir çok değil bence zaten istemeyince diliyle itiyor
Belli bir zaman böyle çok mama yiyolar sonra düşüyor merak etme sorun olmaz fazla gelse huzursuz olur kusar bacaklarını çeker karnına ikinir falan ben istedikçe yapıyorum ne kadar süt aldıklarını görmek içinde sagiyorum aradaBende yapamadım sütüm var normal düzeyde ama en başından beri illa mama istiyorlar üstüne. emdikleri için ne kadar süt alıyorlar kestiremiyorum, göğsün durumuna iyi emip emmedigine bakıp üstüne 45lik 60lik felan veriyorum fazla mi üstüne diye kafamı karıştıran bu. aç bırakmayacağım derken çok mu yediriyorum kız itiyor da oğlan ne versen ne kadar versen hupurdetiyor birde
Tmm canın deneyeceğim. Çaya da bakayım bi❤Süt olmasada sağ 3 saatte bir göğsüne uyarı ver birde dere otu cigne doğuşun anne cayi var sallama deme mutlaka gelir allah'ın izniyle canım bis olsa bile emsinler
Birde tavuk balık et diyorlar haftada 2 gün ama ise yararmi bilmemTmm canın deneyeceğim. Çaya da bakayım bi❤
Yiyorum ama 1 defa. Şu çaya bakayımBirde tavuk balık et diyorlar haftada 2 gün ama ise yararmi bilmem
Ben yeni okudum mesajınıZı ben de 50 gün yalnız baktım ama hastalanmak üzereydim şimdi bi yardımcı buldum ev işlerini yapıyo bebekler durmayınca da biriyle ilgileniyo rahatladım çok şükür bebekler sakinse tek başına bakılabilir ama benimkilerin devamlı / saat uykusu yok uykuya geçerken de ağlamaktan helak oluyolarBenim kizimda biriktiriyo ve baya cok yapiyo yaptigi zaman. 3 gune 1 yapiyo doktora soyledim ama normal dedi. Kizlar ikizlere tek basiniza mi bakiyosunuz yardimciniz varmi biz 2 aylik olduk hep yanimda birileri vardi. Simdi onlarda evlerine gitcek. Ben tek basima ustesinden gelebilirmiyim acaba sizde durumlar nasil
İki tane kimler acaba merak ettim valla şanslısınYa zor valla, bende 2 tane yatili yardimci var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?