- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.981
Aileme canım cok sıkkındı zaten bide geldim evi görünce fıttırdım seccademi kaloriferin üstüne katlayıp koymuştum almış yere atmış onuda görünce iyice dellendimGeçen ay 1 günlüğüne memlekete gitmiştim sabah çıkıp akşam geldim yani evide temizlemiştim . Bir geldim sanki hırsız girmiş çok uyuz oldum nasıl dağıttıysa toplattım geriye
Ne bileyim canım ben bu dünyaya sadece imtihan için gelmişim sankiBişey olmaz kuzm canın saolsn bunlar hallolr
Bende sürekli öle düşnyorm ama Tabki biz iman eden kullara bir imtihanla gönderyor Rabbim Allahım aşılmayacak dert vermsnNe bileyim canım ben bu dünyaya sadece imtihan için gelmişim sanki
550 canımHmm ne kadara çekildin cnm
Aminnn canım insallahBende sürekli öle düşnyorm ama Tabki biz iman eden kullara bir imtihanla gönderyor Rabbim Allahım aşılmayacak dert vermsn
Güzel haberlerini alırım inşallahHoşgeldin kuzucumm benim bata 9 gün var :)
Bayağı da pahalıymış canım550 canım
Bnm bat geçti çoktan canm :) 1 bçk aylık hamileyim
Malesef canım pahali napalim mecbur kalincaBayağı da pahalıymış canım
İyiyşm bende hamd olsunSaol kuzm bnm siz naslsnz
Tabiki canım mecburenMalesef canım pahali napalim mecbur kalinca
Yıpratma kendini kuzum ah bu erkeklr hepsi ayni tüketme kendini canım değişmiyorlar hiçCıldırdım ya valla offf
Yıpratma kendini kuzum ah bu erkeklr hepsi ayni tüketme kendini canım değişmiyorlar hiç
İnan hepsi aynı hak vermekte lazım akşama kadar yoruluyolar bizi görüyolar onlara göre evde biz hep dinleniyoruz :) evde çalıştığımız göze görünmüyor malesef napıyosun ki ? Oluyo . Ben artık hiç takmıyorum dediğini bazen kendin topla benim akrabalarım halimden anlar benide bilirker ama senin akrabaların aaa şunın karısı ne pis derler diyorumdeğişmesin değişmesin Allah sorsun hepsine hesabını.
Ahahahha yönteme bakİnan hepsi aynı hak vermekte lazım akşama kadar yoruluyolar bizi görüyolar onlara göre evde biz hep dinleniyoruz :) evde çalıştığımız göze görünmüyor malesef napıyosun ki ? Oluyo . Ben artık hiç takmıyorum dediğini bazen kendin topla benim akrabalarım halimden anlar benide bilirker ama senin akrabaların aaa şunın karısı ne pis derler diyorum
Selam canım hoşgeldin. Esma olmasa hepimiz unnutulmuştuk heral deSelamlar kızçeler.. Ahh ahh bir esmam soryordu arada oda sormaz oldu hiçkimse nerde bu kız bile demedi.. Naslsnz kızlar durmnz nasl
Amin canımcım inşallahAy kiz agzindan ballar akıyor insAllah Rabim hepimize bi an once hayrlisindan nasip etsin
Off kızzz neyli yapacaksınız, maşallah size. Ayy çok canım çekti. Hiç açamam börek ya un elime değince fena oluyorum. Aşmak da istiyorum bu durumu amaİyyim şükr kuzm sen bizde gece gece kıymalı börek açıyoruz Eki Görüntüle 2217370
Canım toplatsaydın geri, ne kadar dağıtabilir ki canım o kadar sürede?Eşim benim titiz ama dağınık nasıl oluyosa artık o... bugun evimi tertemiz yaptım anneme gittim geldim heryeri dağıtmış sinirlendim kızdım bende
Eyvalla kuzmm bnm nerlerdesn nasl gidiyor çalşmalarSelam canım hoşgeldin. Esma olmasa hepimiz unnutulmuştuk heral deKusura bakma canımcjm. Bir daha unutmayız inş
Amin canımcım inşallah
Off kızzz neyli yapacaksınız, maşallah size. Ayy çok canım çekti. Hiç açamam börek ya un elime değince fena oluyorum. Aşmak da istiyorum bu durumu ama
Canım toplatsaydın geri, ne kadar dağıtabilir ki canım o kadar sürede?
Valla canmm kıymalı açtık belim koptu resmen. Yakın olsydn yapardm sanaaa kuzmm bnmm :)Selam canım hoşgeldin. Esma olmasa hepimiz unnutulmuştuk heral deKusura bakma canımcjm. Bir daha unutmayız inş
Amin canımcım inşallah
Off kızzz neyli yapacaksınız, maşallah size. Ayy çok canım çekti. Hiç açamam börek ya un elime değince fena oluyorum. Aşmak da istiyorum bu durumu ama
Hemen söyleyeyim mont oturma odasında koltuğun üstünde ayrıca oturma odasına yatak odasından battaniyeyi getirmiş minderler yerde halının şafti kaymış zaten dün gece kardeşim bende kalmıştı onun yataklarını dolaba koymuştum sen şarj aletini ara diye al bu yatakların hepsini yere dök daha da var mutfağı hiç demiyorum bileSelam canım hoşgeldin. Esma olmasa hepimiz unnutulmuştuk heral deKusura bakma canımcjm. Bir daha unutmayız inş
Amin canımcım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?