Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 1 günlüğüne memlekete gitmiştim sabah çıkıp akşam geldim yani evide temizlemiştim . Bir geldim sanki hırsız girmiş çok uyuz oldum nasıl dağıttıysa toplattım geriye
Aileme canım cok sıkkındı zaten bide geldim evi görünce fıttırdım seccademi kaloriferin üstüne katlayıp koymuştum almış yere atmış onuda görünce iyice dellendim

değişmesin değişmesin Allah sorsun hepsine hesabını.
İnan hepsi aynı hak vermekte lazım akşama kadar yoruluyolar bizi görüyolar onlara göre evde biz hep dinleniyoruz :) evde çalıştığımız göze görünmüyor malesef napıyosun ki ? Oluyo . Ben artık hiç takmıyorum dediğini bazen kendin topla benim akrabalarım halimden anlar benide bilirker ama senin akrabaların aaa şunın karısı ne pis derler diyorum

Ahahahha yönteme bak Kız birini getirseydim eve gelirken derdi ki bu evin hali ne beni de bilen biliyo ama onun tarafı karısı toplamamış der kesin

Selamlar kızçeler.. Ahh ahh bir esmam soryordu arada oda sormaz oldu hiçkimse nerde bu kız bile demedi.. Naslsnz kızlar durmnz nasl
Selam canım hoşgeldin. Esma olmasa hepimiz unnutulmuştuk heral de Kusura bakma canımcjm. Bir daha unutmayız inş

Ay kiz agzindan ballar akıyor insAllah Rabim hepimize bi an once hayrlisindan nasip etsin
Amin canımcım inşallah
İyyim şükr kuzm sen bizde gece gece kıymalı börek açıyoruz Eki Görüntüle 2217370
Off kızzz neyli yapacaksınız, maşallah size. Ayy çok canım çekti. Hiç açamam börek ya un elime değince fena oluyorum. Aşmak da istiyorum bu durumu ama

Eşim benim titiz ama dağınık nasıl oluyosa artık o... bugun evimi tertemiz yaptım anneme gittim geldim heryeri dağıtmış sinirlendim kızdım bende
Canım toplatsaydın geri, ne kadar dağıtabilir ki canım o kadar sürede?

Eyvalla kuzmm bnm nerlerdesn nasl gidiyor çalşmalar inşallah untmazsnz

Valla canmm kıymalı açtık belim koptu resmen. Yakın olsydn yapardm sanaaa kuzmm bnmm :)

Hemen söyleyeyim mont oturma odasında koltuğun üstünde ayrıca oturma odasına yatak odasından battaniyeyi getirmiş minderler yerde halının şafti kaymış zaten dün gece kardeşim bende kalmıştı onun yataklarını dolaba koymuştum sen şarj aletini ara diye al bu yatakların hepsini yere dök daha da var mutfağı hiç demiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…