- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.961
Yok panik yaptim diye canimHmm agrın cok olduğu için mi yaptılar
Benimde kananmam olmuştu canım bir güne geçerEvet anesteziliydi ama ağriyla uyandim ilaç aldim bakalim kanamamda var kanamasi olan oldmu aranizda Kizlar
Valla düşndim bn hep etiketlyom soruyorm siziYok kız öyle düşünmee
geçmiş olsun anlatmışsın gözün aydın :)Valla 2 de girdim 15 dakika hazirlik falan sürdü 3 de uyanmiştim ama kafam güzeldi halaaa
Anladım canım hsg yi özelde mi çekildinYok panik yaptim diye canim
İyyim şükr kuzm sen bizde gece gece kıymalı börek açıyoruz Eki Görüntüle 2217370
Aaaaa afiyet olsun hamarat gelin seniİyyim şükr kuzm sen bizde gece gece kıymalı börek açıyoruz Eki Görüntüle 2217370
Ya benim canım sıkkın bugun biraz k.bakma bitanem yaValla düşndim bn hep etiketlyom soruyorm sizi
Evt cnm devlet 2 ay gün verdi bekleyemzdimAnladım canım hsg yi özelde mi çekildin
Hmm ne kadara çekildin cnmEvt cnm devlet 2 ay gün verdi bekleyemzdim
Saol kuzm bnm siz naslsnzAaaaa afiyet olsun hamarat gelin seni
Önmli değil kuzm nedn canın sıkknYa benim canım sıkkın bugun biraz k.bakma bitanem ya
Öyle canım aileme sinirlendim biraz birazda eşimeÖnmli değil kuzm nedn canın sıkkn
Özel değilse dinlerm kuzm bnim iyi ol üzme kendini kimse içinÖyle canım aileme sinirlendim biraz birazda eşime
Eşim benim titiz ama dağınık nasıl oluyosa artık o... bugun evimi tertemiz yaptım anneme gittim geldim heryeri dağıtmış sinirlendim kızdım bendeÖzel değilse dinlerm kuzm bnim iyi ol üzme kendini kimse için
İnsan deli olyor bn o durmu çok yaşarmEşim benim titiz ama dağınık nasıl oluyosa artık o... bugun evimi tertemiz yaptım anneme gittim geldim heryeri dağıtmış sinirlendim kızdım bende
Cıldırdım ya valla offfİnsan deli olyor bn o durmu çok yaşarm
Bnm bat geçti çoktan canm :) 1 bçk aylık hamileyimSenin bat ne zamandı canım?Benim de iki gündür biraz arttı gibi kasık ağrım.Bende baya tedirginim.
Bişey olmaz kuzm canın saolsn bunlar hallolrCıldırdım ya valla offf
Geçen ay 1 günlüğüne memlekete gitmiştim sabah çıkıp akşam geldim yani evide temizlemiştim . Bir geldim sanki hırsız girmiş çok uyuz oldum nasıl dağıttıysa toplattım geriyeCıldırdım ya valla offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?