- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.941
Soğol bitanem şükürler olsunAralık sonu ocak başı uygun mudur canım sana
Vaaavvv canikom bayrak den de hadi bakalım
Canım çok iyi haber bu, herhangi bir sıkıntın yok şükürler olsun
Kanama oluyormus canım ne kadar sürede uyandın merak ediyorum belki bende çektirebilirim deEvet anesteziliydi ama ağriyla uyandim ilaç aldim bakalim kanamamda var kanamasi olan oldmu aranizda Kizlar
Ya anestezi olmasaydı iyiki anestezi yaptırmışsın canımEvet anesteziliydi ama ağriyla uyandim ilaç aldim bakalim kanamamda var kanamasi olan oldmu aranizda Kizlar
Valla 2 de girdim 15 dakika hazirlik falan sürdü 3 de uyanmiştim ama kafam güzeldi halaaaKanama oluyormus canım ne kadar sürede uyandın merak ediyorum belki bende çektirebilirim de
Ayy sorma kesinlikle dayanamazmişim benYa anestezi olmasaydı iyiki anestezi yaptırmışsın canım
Şükür canım temiz çıkmış ya cok sevindimAyy sorma kesinlikle dayanamazmişim ben
Sağol bitanemŞükür canım temiz çıkmış ya cok sevindim
Sen nasil oldun. Canım iyimisinSağol bitanem
Sen nasilsin nasil oldun canımŞükür canım temiz çıkmış ya cok sevindim
Kendini etiketleyip bana sormak istedin sanırsam canım:)Sen nasil oldun. Canım iyimisin
Ay evt bunlar hep narkozdanKendini etiketleyip bana sormak istedin sanırsam canım:)
Ay kiz agzindan ballar akıyor insAllah Rabim hepimize bi an once hayrlisindan nasip etsinAralık sonu ocak başı uygun mudur canım sana
Vaaavvv canikom bayrak den de hadi bakalım
Canım çok iyi haber bu, herhangi bir sıkıntın yok şükürler olsun
hem ağrı hem guruldama var özelliklede adet olacakmışım gibiİyiyim kuzucumm şükürnasıl kasıklarında var mı ağrı
Hoşgeldin cnım napalim ayni buralar sen naptin nasilsinSelamlar kızçeler.. Ahh ahh bir esmam soryordu arada oda sormaz oldu hiçkimse nerde bu kız bile demedi.. Naslsnz kızlar durmnz nasl
Kız kutsalim panterim bu ara uzak kaldim buralardan çatladimi yumurtan naptin bu ağri neyin nesi ki acabahem ağrı hem guruldama var özelliklede adet olacakmışım gibi
Ahahah kafana nasıl kız iyi miAy evt bunlar hep narkozdan
Yok kız öyle düşünmeeSelamlar kızçeler.. Ahh ahh bir esmam soryordu arada oda sormaz oldu hiçkimse nerde bu kız bile demedi.. Naslsnz kızlar durmnz nasl
Ohoo çok iyi hemde sakinleştirici yaptilar bana birazda ondan sanirimAhahah kafana nasıl kız iyi mi
Hmm agrın cok olduğu için mi yaptılarOhoo çok iyi hemde sakinleştirici yaptilar bana birazda ondan sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?