- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.001
yumurtam çatladı kuzum galibaKız kutsalim panterim bu ara uzak kaldim buralardan çatladimi yumurtan naptin bu ağri neyin nesi ki acaba
İnşalahh dikkat et kendine ağir işler yapma ani hareketler yapma inşalalh tutmuşturyumurtam çatladı kuzum galibabilmiyorumki ağrıyo işte
İnsallah bebiştendir oyumurtam çatladı kuzum galibabilmiyorumki ağrıyo işte
İnşalahh dikkat et kendine ağir işler yapma ani hareketler yapma inşalalh tutmuştur
inşallah kuzumlarım hepimizin olur inşallahİnsallah bebiştendir o
Bu ay bende olmaz bi dahakş aya kaldi filmden . Sonra 1 hafta ilişki yok dedi aşilamaya kaldi benimkiinşallah kuzumlarım hepimizin olur inşallah
hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah olurBu ay bende olmaz bi dahakş aya kaldi filmden . Sonra 1 hafta ilişki yok dedi aşilamaya kaldi benimki
inşalllah kuzum bakalım bu ay nolacakAma sizin güzel haberlrrinizi bekliyorum heyecanla inşalalhhh kuzularrrr
İnsallah bebeğimmmminşallah kuzumlarım hepimizin olur inşallah
bitanem inan ben girmek istiyorm ama firsat bulamiyorm canm benmSelamlar kızçeler.. Ahh ahh bir esmam soryordu arada oda sormaz oldu hiçkimse nerde bu kız bile demedi.. Naslsnz kızlar durmnz nasl
Ayy Zehram ne bileyim yumurtladım yumurtlamadım mı onu bile bilmiyorum, tabi ben yine de değerlendiriyorum bazen gün aşırı bazen arka arkaya. Çok farklı bir metot bu ay kiEyvalla kuzmm bnm nerlerdesn nasl gidiyor çalşmalarinşallah untmazsnz
Oyyy anammm oyyy afiyet olsun, ne güzel yaa keşke el açması börek yapan olsa da getirse de yesemmmmmValla canmm kıymalı açtık belim koptu resmen. Yakın olsydn yapardm sanaaa kuzmm bnmm :)
Canım normal hali bu mu, yani buysa çok şaşırmamış olman gerekir tabi yine kızarsın daHemen söyleyeyim mont oturma odasında koltuğun üstünde ayrıca oturma odasına yatak odasından battaniyeyi getirmiş minderler yerde halının şafti kaymış zaten dün gece kardeşim bende kalmıştı onun yataklarını dolaba koymuştum sen şarj aletini ara diye al bu yatakların hepsini yere dök daha da var mutfağı hiç demiyorum bile
hamilelikle alakası olabilirmi kızlarkızlar benim yumurtlama günüm geçti bi kaç gündürde ovülasyon testi silik çıkıyodu az önce ovülasyon yaptım kırmızı çıktı neden acaba
Kız ne o öyle tazmanya canavarı gibi evi birbirine katmıs brnim eşimde dağınıktır ama o dışardan gelen montu koltuğun üstüne koyduğu an boğazını sıkmıştım valla bildiği için yapmıyo ben temizlik hastasıyım yaHemen söyleyeyim mont oturma odasında koltuğun üstünde ayrıca oturma odasına yatak odasından battaniyeyi getirmiş minderler yerde halının şafti kaymış zaten dün gece kardeşim bende kalmıştı onun yataklarını dolaba koymuştum sen şarj aletini ara diye al bu yatakların hepsini yere dök daha da var mutfağı hiç demiyorum bile
Ayy ne güzel dişide çıkmış off tam sevilme zamanları suanof kucuk kizim hala uymadi bugun disi cikti kuzumun
Bata kaç gün varhamilelikle alakası olabilirmi kızlar
ne demezsin:) huysusz aksi atarliAyy ne güzel dişide çıkmış off tam sevilme zamanları suan
12Bata kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?