- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.021
Bu kadar erken hamilelik olmaz büyük ihtimal tekrar yumurtluyosun değerlendirmeye bak
kız yumurtlama bitti eminimBu kadar erken hamilelik olmaz büyük ihtimal tekrar yumurtluyosun değerlendirmeye bak
Acaba kime çektine demezsin:) huysusz aksi atarli
Kaç günde bir adet oluyosun düzenlimi bide testi atsana merak ettimkız yumurtlama bitti eminim
Ya bu kadar değildi sanki ya pijamasını çıkardığını gibi bırakıyor be mübarek al şunu katla katlamazsanda sandalyeye koy bari ahhh ahhhAyy Zehram ne bileyim yumurtladım yumurtlamadım mı onu bile bilmiyorum, tabi ben yine de değerlendiriyorum bazen gün aşırı bazen arka arkaya. Çok farklı bir metot bu ay ki
Oyyy anammm oyyy afiyet olsun, ne güzel yaa keşke el açması börek yapan olsa da getirse de yesemmmmm
Canım normal hali bu mu, yani buysa çok şaşırmamış olman gerekir tabi yine kızarsın da
İyi yapmışsın valla bende titizimdir görünce hepsini adeta fıttırdıımmmmKız ne o öyle tazmanya canavarı gibi evi birbirine katmıs brnim eşimde dağınıktır ama o dışardan gelen montu koltuğun üstüne koyduğu an boğazını sıkmıştım valla bildiği için yapmıyo ben temizlik hastasıyım ya
kuzum normalde 35 günde bir filan ama bu ay ilaç kullandığım için ayın 2 sinde olmam gerekiyoKaç günde bir adet oluyosun düzenlimi bide testi atsana merak ettim
İlk başlarda bu yüzden hep tartışıyoduk eğittim bildiğin şimdi alıştı kendiliğinden yapıyo ama baya uğraştırdı beniİyi yapmışsın valla bende titizimdir görünce hepsini adeta fıttırdıımmmm
kesin bana cektiAcaba kime çekti
Kız bu bildiğin pik olmuş yaa 12 güne hamilelik olmaz kesin yumurtlama kesinnnbak canım
Senin huyunda cok tatlıya kız kendinde öylesindir kesin görmedim ama öyle hissettiriyorsunkesin bana cektiyuz guzellikleri babalari huylar bana
kuzu benim 1 hafta önce testim kaç gün boyunca pik oldu sonra silikleşti dün bile hiç çizgi yok denecek kadar siliktiKız bu bildiğin pik olmuş yaa 12 güne hamilelik olmaz kesin yumurtlama kesinnn
benm kocamda cok duznlidir ama cani isterseİyi yapmışsın valla bende titizimdir görünce hepsini adeta fıttırdıımmmm
bi erken gebelik testi yapsammıKız bu bildiğin pik olmuş yaa 12 güne hamilelik olmaz kesin yumurtlama kesinnn
kesin yumurtlama kuzukuzu benim 1 hafta önce testim kaç gün boyunca pik oldu sonra silikleşti dün bile hiç çizgi yok denecek kadar silikti
Anladm zaten kuzu sen hamişsn :))bitanem inan ben girmek istiyorm ama firsat bulamiyorm canm benm
ama abla yumurtlama bitti eminimkesin yumurtlama kuzu
Valla bilemedim o zaman ama 2 kez yumurtlama oluyor yani yarın bi gebelik testide yap bakalım ama ovu testini takip et yinedekuzu benim 1 hafta önce testim kaç gün boyunca pik oldu sonra silikleşti dün bile hiç çizgi yok denecek kadar silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?