- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.041
tatliyim tabi kuzuSenin huyunda cok tatlıya kız kendinde öylesindir kesin görmedim ama öyle hissettiriyorsun
Allah kazanızı mübarek etsnn seymamAyy Zehram ne bileyim yumurtladım yumurtlamadım mı onu bile bilmiyorum, tabi ben yine de değerlendiriyorum bazen gün aşırı bazen arka arkaya. Çok farklı bir metot bu ay ki
Oyyy anammm oyyy afiyet olsun, ne güzel yaa keşke el açması börek yapan olsa da getirse de yesemmmmm
Canım normal hali bu mu, yani buysa çok şaşırmamış olman gerekir tabi yine kızarsın da
Erken gebelik yap kuzu kesin olsnkızlar erken gebelik testimi yapsam yoksa normalmi
canım ama doktor 3 gün yap sonra yapmasanda olur dedi. açıkçası kasık ve akıntıdan olmasa şühpehelenmezdimKutsal panter baya baya pik klomenden olabilir belkide bi kaç yumurtan birden buyüdü sen yinede değerlendir
Öylesin sen kesin eminim yanii ay bende bugun hiç canlı değilim yaa diyodum bursa aklıma sen geldin isimler yer etti hafızamdatatliyim tabi kuzuvalla burda nasilsam reeldedr oyleyimdir dermisim. sag ol cherym anam kizima ingilizce meyveleri ogretiyorm. cherry deyince hep aklima sen geliyorsun
tamam canım birazdan deniycem ama çıkacağını sanmıyorumErken gebelik yap kuzu kesin olsn
Pik bu gėceyi degerlendiiriñyaa benim bildiğiniz adet gibi akıntım geliyo şuanda hissediyorum yani
Yap bakalim ama çok erkenn daha be zmn çatlamişti yumurtanErken gebelik yap kuzu kesin olsn
kızlar erken gebelik testimi yapsam yoksa normalmi
canım biliyorumda benim yumurtlamam bitti ama sonra silikleşti hattaPik bu gėceyi degerlendiiriñ
Ahhhh benimkide bi korksa KESK’e amabenm kocamda cok duznlidir ama cani istersegecen mutfagi dagitmisti kizdim bu yonden bende .cok korkuyor sigara falan icerken odu. kopuyo
birde senin adetler duzensiZ ya bakarsin olurtamam canım birazdan deniycem ama çıkacağını sanmıyorum
Anasina çekmiş akilli maşalla sen nasil oldun iyimisinbu hamilelik .ustleri oluyoyor ya swett. ondan giydim kizim demez mi anne eve bir kardes mi geliyornasl anliyor akilli bidik
Gebelik olmaz hemen canım döllenmeden 4 5 gün sonra rahme yerleşiyo ondan sonra beta hcg yükselmeye başlıyor diye biliyorm.
en son pik geçtiğimiz cuma gördümYap bakalim ama çok erkenn daha be zmn çatlamişti yumurtan
Galiba bnde bayağı ugrasıcamİlk başlarda bu yüzden hep tartışıyoduk eğittim bildiğin şimdi alıştı kendiliğinden yapıyo ama baya uğraştırdı beni
anam. bazen gurleuecn ben cok soylenince oda korkuyor dirdirimdan:)Ahhhh benimkide bi korksa KESK’e ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?