- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.061
ayy inşallah bi erken gebelik testiyle deniyeyimbirde senin adetler duzensiZ ya bakarsin olur
canım ama doktor 3 gün yap sonra yapmasanda olur dedi. açıkçası kasık ve akıntıdan olmasa şühpehelenmezdim
benimde bayaa ağrılı geçti bu ay canım baktım yumurtlama akıntısı değil beyaz sümüksü bi akıntıKasık ağrısı ve akıntı yumurtlama döneminde de çok oluyor canım.Hele benim yumurtlama dönemim çok ağrılı geçmişti.
1 hafta olmuşşşş himmm sen yarin bir test yap canim olurmu oluren son pik geçtiğimiz cuma gördüm
en son pik geçtiğimiz cuma gördüm
ben bugun iyiyim baksana cin gibiyim sali doktora gidiyorum bakalim kese olmus mu olamis miAnasina çekmiş akilli maşalla sen nasil oldun iyimisin
İnşalalh elinde varmiilişkiden 5 gün sonrası diyo bu test inşallah çıkar
benimde bayaa ağrılı geçti bu ay canım baktım yumurtlama akıntısı değil beyaz sümüksü bi akıntı
cikmasada uzulmuyorsunilişkiden 5 gün sonrası diyo bu test inşallah çıkar
amannn. zaten erken:)kızlar şimdi gidip test yapıyorum kocaman bi tek çizgi görüp geliyorum
tabi abla daha 12 gün var sadece içimdeki kurttan kurtulayımcikmasada uzulmuyorsun
evet canım gittim zaten 4 yumurtam vardıAğrılı geçtiyse sağlam yumurtlamşsndır canım.Senin de bu ay hamile kalma ihtimalin yüksek İnşAllah.
kızlar şimdi gidip test yapıyorum kocaman bi tek çizgi görüp geliyorum
aynen kız ablaamannn. zaten erken:)
Üzülmek yok çok erken dahaaa tammi kuzumkızlar şimdi gidip test yapıyorum kocaman bi tek çizgi görüp geliyorum
o kurt yerinde durmuyor nedense. kuzumtabi abla daha 12 gün var sadece içimdeki kurttan kurtulayım
evet canım gittim zaten 4 yumurtam vardı
evet canım hayırlısı artıkVarsa bile çıkmama ihtimali yüksek canım.Kafanı takip üzülme.
tabi abla daha 12 gün var sadece içimdeki kurttan kurtulayım
evet canım gittim zaten 4 yumurtam vardı
cokkkk aciktim biraz seni aciktryim bari birazdan biseler yiyecemVarsa bile çıkmama ihtimali yüksek canım.Kafanı takip üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?