- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.081
Oh oh iyi ol canım olmuştur inaşallahh minik minik pit pit kalp atişini bile duyarsin belkii zor ama.ben bugun iyiyim baksana cin gibiyim sali doktora gidiyorum bakalim kese olmus mu olamis mi
yani bakarsin ikiz olmusss hahahyyy herhalde kese kagidiyla dolasirim:)Oh oh iyi ol canım olmuştur inaşallahh minik minik pit pit kalp atişini bile duyarsin belkii zor ama.
daha isememistr:) bileKutsal panter ne cikti
Hahahah olsun kız sağlikli olsunda bence hüniyle dolaşirsin ama büyüyüncede rahat edersin oh h misssyani bakarsin ikiz olmusss hahahyyy herhalde kese kagidiyla dolasirim:)
Ahahahah oda bana diyoki işte makine sesi evde karı dırdırıanam. bazen gurleuecn ben cok soylenince oda korkuyor dirdirimdan:)
yaptımda tek çizgi kuzumİyi geçeler kızlar sohbetiniz bol olsun konuşmaları okurken heyecanla @Kutsal panter in testini görmeyi bekledim ama hala yapmamış snrm /:)
benimde şuan yapmam lazım ama adam uyuduSimdi saat 12,yi gevti ya girilen ilişkileri persembye mi kaydedeyim cumaya mi
Cuma oldu 00.00 yeni gunSimdi saat 12,yi gevti ya girilen ilişkileri persembye mi kaydedeyim cumaya mi
anam bugun ozgurum yani gozde de aynisini dedi:)Hahahah olsun kız sağlikli olsunda bence hüniyle dolaşirsin ama büyüyüncede rahat edersin oh h misss
Ne guzel kız denemeye devam tutma şansı hala var tutmadysa :)kızlar galiba yine yumurtluyorum şimdi wc den çıktım yumurtlama akıntısıda vardı
Olsun kafana takılı kalacagina yaotin için rahatladı zaten çift çizgi biraz mucize olurdu bu kadar erken sanki bozma moraliniyaptımda tek çizgi kuzumtest boşuna gitti
Uyandir bir bahaneylebenimde şuan yapmam lazım ama adam uyudu
Ayy Allahım inşallah mucize verir çıkartamam canım birazdan deniycem ama çıkacağını sanmıyorum
Benim boşa bu ilişki yum değerlendirmeye başlamadık daha o özlem içinbenimde şuan yapmam lazım ama adam uyudu
üçüz filan gelir diye korkuyorumNe guzel kız denemeye devam tutma şansı hala var tutmadysa :)
Olsun kafana takılı kalacagina yaotin için rahatladı zaten çift çizgi biraz mucize olurdu bu kadar erken sanki bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?