- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.101
hahahyyy kendileri cok biliyorlar daha kari dirdiri gormemis bu erkekler unutma kiz bizimde en buyuk silahimiz dirdirAhahahah oda bana diyoki işte makine sesi evde karı dırdırı
Cidden bu konuyu merak ediom biraz gereksiz amaCuma oldu 00.00 yeni gun
uyanmaz kızUyandir bir bahaneyle
kuzu sabah erkekler daha istekli oluyor:)yaptımda tek çizgi kuzumtest boşuna gitti
Yanlş oldu herhalde kuzmYap bakalim ama çok erkenn daha be zmn çatlamişti yumurtan
Ayy Allahım inşallah mucize verir çıkar
canım bazen iki kez yumurtlama oluyor ya bence ondandır, çünkü ovulasyon testiyle hamilelik öğreniliyor ama biraz geç öğreniliyor.kızlar benim yumurtlama günüm geçti bi kaç gündürde ovülasyon testi silik çıkıyodu az önce ovülasyon yaptım kırmızı çıktı neden acaba
Sen ekstra gergindin ya bence ondan da sinirlendin, o da demek ki bir tık daha fazla dağıtmış. Kötü denk gelmişYa bu kadar değildi sanki ya pijamasını çıkardığını gibi bırakıyor be mübarek al şunu katla katlamazsanda sandalyeye koy bari ahhh ahhh
Aayy zehra aminnn, Allah hepimizin emeklerni boşa çıkarmasın. Böreği pişirdiniz yediniz mi yoksa buzluğa mı attınız?Allah kazanızı mübarek etsnn seymaminşaAllah emeğinz boşa gitmez kız valla bnm adet bitti dogru düzgn olmadı bileee bilmyormm :)
Ahh seymam olaydnda yapaydm kız
Ee tabi yoğun günler bugünlerbiraz seymayi utandiriyim bariKutsalsekerpare . kuzu bole bir .gorunup. bir kaybolmani anliyormmm:)
Valla çok düşündüm zamanında nası yapsam diye bi gün sonraya kaydedince kafam çok karıştı. Ben mesela ayın 1 ini 2 ye bağlayan gece olmuş ya onu 1 inde oldu diye kaydediyorum. Bakarken de hep 1i gecesi diye okuyorum.Simdi saat 12,yi gevti ya girilen ilişkileri persembye mi kaydedeyim cumaya mi
Atsana testi kuzm belki sen görmyorsndr :)inşallah kuzum
Rabbım hayırlısını versin kiz insAllah ol derse olur neden olmasınüçüz filan gelir diye korkuyorumevet canım çok erken henüz çıkmayacağını biliyordum
senin bata ne kadr kaldiYanlş oldu herhalde kuzm
işe gidiyo hayatta yapamayızkuzu sabah erkekler daha istekli oluyor:)
galiba canımcanım bazen iki kez yumurtlama oluyor ya bence ondandır, çünkü ovulasyon testiyle hamilelik öğreniliyor ama biraz geç öğreniliyor.
Sen ekstra gergindin ya bence ondan da sinirlendin, o da demek ki bir tık daha fazla dağıtmış. Kötü denk gelmiş
Aayy zehra aminnn, Allah hepimizin emeklerni boşa çıkarmasın. Böreği pişirdiniz yediniz mi yoksa buzluğa mı attınız?
Ee tabi yoğun günler bugünlerhamiş olunca dinleniriz kızlar uzun uzun
Valla çok düşündüm zamanında nası yapsam diye bi gün sonraya kaydedince kafam çok karıştı. Ben mesela ayın 1 ini 2 ye bağlayan gece olmuş ya onu 1 inde oldu diye kaydediyorum. Bakarken de hep 1i gecesi diye okuyorum.
Valla canmm 2 tepsi bir doktrmz var ona göndrcz yarn bir teosşde yarna yemek yaptk buzluğa açıp koymşsz böreklerş buda taze olsn istedikcanım bazen iki kez yumurtlama oluyor ya bence ondandır, çünkü ovulasyon testiyle hamilelik öğreniliyor ama biraz geç öğreniliyor.
Sen ekstra gergindin ya bence ondan da sinirlendin, o da demek ki bir tık daha fazla dağıtmış. Kötü denk gelmiş
Aayy zehra aminnn, Allah hepimizin emeklerni boşa çıkarmasın. Böreği pişirdiniz yediniz mi yoksa buzluğa mı attınız?
Valla çok düşündüm zamanında nası yapsam diye bi gün sonraya kaydedince kafam çok karıştı. Ben mesela ayın 1 ini 2 ye bağlayan gece olmuş ya onu 1 inde oldu diye kaydediyorum. Bakarken de hep 1i gecesi diye okuyorum.
canım bazen iki kez yumurtlama oluyor ya bence ondandır, çünkü ovulasyon testiyle hamilelik öğreniliyor ama biraz geç öğreniliyor.
inşallah kuzum hep beraberRabbım hayırlısını versin kiz insAllah ol derse olur neden olmasın
valla ben onu bunu bilmem damat alacagiz senin oglusu:) yogun gecsinnn tabiiii kicanım bazen iki kez yumurtlama oluyor ya bence ondandır, çünkü ovulasyon testiyle hamilelik öğreniliyor ama biraz geç öğreniliyor.
masallah kocan bayram etmstrBen de hep öyle yapıyorum da su an takıldı kafama bu gece iki ilişki oldu biri 12 den önce biri sonra boleyim barj
Bnm daha yeni regl bitti canmm 12 ocak reglim dua et inşaAllah olr ya kuzu bişy sorcam sz ilişkiyi ne denli yaşyorsnz yani nasl olyor ya bnm günde 1 kere tek olblyor agryor yaa ölüyorm valla hatta 1 gün bile araya girse ölüyorm nedn acabasenin bata ne kadr kaldi
Ins cnminşallah kuzum hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?