Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim yumurtlama günüm geçti bi kaç gündürde ovülasyon testi silik çıkıyodu az önce ovülasyon yaptım kırmızı çıktı neden acaba
canım bazen iki kez yumurtlama oluyor ya bence ondandır, çünkü ovulasyon testiyle hamilelik öğreniliyor ama biraz geç öğreniliyor.

Ya bu kadar değildi sanki ya pijamasını çıkardığını gibi bırakıyor be mübarek al şunu katla katlamazsanda sandalyeye koy bari ahhh ahhh
Sen ekstra gergindin ya bence ondan da sinirlendin, o da demek ki bir tık daha fazla dağıtmış. Kötü denk gelmiş

Allah kazanızı mübarek etsnn seymam inşaAllah emeğinz boşa gitmez kız valla bnm adet bitti dogru düzgn olmadı bileee bilmyormm :)

Ahh seymam olaydnda yapaydm kız
Aayy zehra aminnn, Allah hepimizin emeklerni boşa çıkarmasın. Böreği pişirdiniz yediniz mi yoksa buzluğa mı attınız?

biraz seymayi utandiriyim bari Kutsalsekerpare . kuzu bole bir .gorunup. bir kaybolmani anliyormmm:)
Ee tabi yoğun günler bugünler hamiş olunca dinleniriz kızlar uzun uzun

Simdi saat 12,yi gevti ya girilen ilişkileri persembye mi kaydedeyim cumaya mi
Valla çok düşündüm zamanında nası yapsam diye bi gün sonraya kaydedince kafam çok karıştı. Ben mesela ayın 1 ini 2 ye bağlayan gece olmuş ya onu 1 inde oldu diye kaydediyorum. Bakarken de hep 1i gecesi diye okuyorum.

galiba canım

Valla canmm 2 tepsi bir doktrmz var ona göndrcz yarn bir teosşde yarna yemek yaptk buzluğa açıp koymşsz böreklerş buda taze olsn istedik

Ben de hep öyle yapıyorum da su an takıldı kafama bu gece iki ilişki oldu biri 12 den önce biri sonra boleyim barj

valla ben onu bunu bilmem damat alacagiz senin oglusu:) yogun gecsinnn tabiiii ki

senin bata ne kadr kaldi
Bnm daha yeni regl bitti canmm 12 ocak reglim dua et inşaAllah olr ya kuzu bişy sorcam sz ilişkiyi ne denli yaşyorsnz yani nasl olyor ya bnm günde 1 kere tek olblyor agryor yaa ölüyorm valla hatta 1 gün bile araya girse ölüyorm nedn acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…