- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.121
masallah kocan bayram etmstr
Yaaa maşallah size, keşke anacum olsa da yapsa, o da güzel yapardıValla canmm 2 tepsi bir doktrmz var ona göndrcz yarn bir teosşde yarna yemek yaptk buzluğa açıp koymşsz böreklerş buda taze olsn istedik
İkisi de gece olmuş sayılır, 19una kaydet gitsinBen de hep öyle yapıyorum da su an takıldı kafama bu gece iki ilişki oldu biri 12 den önce biri sonra boleyim barj
Kız oğlan demesen mi yaa, kız desen olmaz mıııvalla ben onu bunu bilmem damat alacagiz senin oglusu:) yogun gecsinnn tabiiii ki
Bende dene şansını her ihtimale karşı cnm olur insgittim kocamı uyandırmaya öyle bi derin uyuyoki hayatta uyanmazyarın yapsam işe yararmı acaba
Timam 20ye kaydediom ozmn :)Yaaa maşallah size, keşke anacum olsa da yapsa, o da güzel yapardı
İkisi de gece olmuş sayılır, 19una kaydet gitsin
Kız oğlan demesen mi yaa, kız desen olmaz mııı
kuzu hasas yapin var ama iliski esnasinda ole skintin varsa yetribce on sevisme olmuyordur uzun etmek. en iyisi. agrimamasi icinBnm daha yeni regl bitti canmm 12 ocak reglim dua et inşaAllah olr ya kuzu bişy sorcam sz ilişkiyi ne denli yaşyorsnz yani nasl olyor ya bnm günde 1 kere tek olblyor agryor yaa ölüyorm valla hatta 1 gün bile araya girse ölüyorm nedn acaba
o zamn senin kizi aliriz yandi kizin benm gibi bir kaynanaya dusuyor:)Yaaa maşallah size, keşke anacum olsa da yapsa, o da güzel yapardı
kuzu banyoyu gex yap en az 1 saat gecsin. zamanin varsa adete 1 hafta kala devam et birde bakarsin tutarSimdi tahmini yum gününün öncesine fertil gün deniyor ya tutma ihtimali var o günleri gün aşırı mi değerlendiriyorsnz kizlar siz nasıl yapiosunz bu ay biraz sıkı çalışalım istiyorum belki Allah büyük tutar
cokkkk aciktim biraz seni aciktryim bari birazdan biseler yiyecem
Banyoyu öyle yapıyorum ama en fazla 5, 10 dk sonra tuvalete gidiyorum ben ya dayanamıyorum akıyor gibi hissediyorum o engel mi kikuzu banyoyu gex yap en az 1 saat gecsin. zamanin varsa adete 1 hafta kala devam et birde bakarsin tutar
tabiki engel kuzu. ne yaptin sen. cise iliskiden once. git bir 2 saat tut canmm .belki bu yuzden tutmuyorduBanyoyu öyle yapıyorum ama en fazla 5, 10 dk sonra tuvalete gidiyorum ben ya dayanamıyorum akıyor gibi hissediyorum o engel mi ki
tost yaparim kuzu en iyisi yada .koca somunu doldurum kasar domates beyaZ peynir biberle oda iyidir yemek yersem sabak kusuyorum. vallah canim cok fena yaprak sarmasi cekiyor aglayacam onu dusunmektenBende açım ama pek bişy yiyesim yok canım.İştah kalmadı bende pek.Ne yiyeceksin
İnşaAllah kuzucumm senin de öyleGüzel haberlerini alırım inşallah
tabiki engel kuzu. ne yaptin sen. cise iliskiden once. git bir 2 saat tut canmm .belki bu yuzden tutmuyordu
Banyoyu öyle yapıyorum ama en fazla 5, 10 dk sonra tuvalete gidiyorum ben ya dayanamıyorum akıyor gibi hissediyorum o engel mi ki
Kız dur benim bile canımı çektirdin vala diyetimi bozdrmatost yaparim kuzu en iyisi yada .koca somunu doldurum kasar domates beyaZ peynir biberle oda iyidir yemek yersem sabak kusuyorum. vallah canim cok fena yaprak sarmasi cekiyor aglayacam onu dusunmektenilj. hamile kalmadan once canm yaprak sarma. çekmişti
Saol kuzm bnmmmYaaa maşallah size, keşke anacum olsa da yapsa, o da güzel yapardı
Hadi ya korunma mi o derece ben çok Nadir duruyordum genelde 5 10 sonra gidiyordumİlişkiden sonra tuvalete gitmek korunma diye sayılıyor o derece canım İlişki öncesi tuvalete git,sonrasın da sabret biraz 1 saat sonra flan git.
tost yaparim kuzu en iyisi yada .koca somunu doldurum kasar domates beyaZ peynir biberle oda iyidir yemek yersem sabak kusuyorum. vallah canim cok fena yaprak sarmasi cekiyor aglayacam onu dusunmektenilj. hamile kalmadan once canm yaprak sarma. çekmişti
Hadi ya korunma mi o derece ben çok Nadir duruyordum genelde 5 10 sonra gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?