Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canmm 2 tepsi bir doktrmz var ona göndrcz yarn bir teosşde yarna yemek yaptk buzluğa açıp koymşsz böreklerş buda taze olsn istedik
Yaaa maşallah size, keşke anacum olsa da yapsa, o da güzel yapardı
Ben de hep öyle yapıyorum da su an takıldı kafama bu gece iki ilişki oldu biri 12 den önce biri sonra boleyim barj
İkisi de gece olmuş sayılır, 19una kaydet gitsin

valla ben onu bunu bilmem damat alacagiz senin oglusu:) yogun gecsinnn tabiiii ki
Kız oğlan demesen mi yaa, kız desen olmaz mııı

kuzu hasas yapin var ama iliski esnasinda ole skintin varsa yetribce on sevisme olmuyordur uzun etmek. en iyisi. agrimamasi icin size bir sir vereyim kocam pazara gidecek . iki gun falan hep yogun gecti isten dolayi dedim bu ay bosa gecti nie gecsin dedi sen .cocuklari .yukari birak dedi 10 dk falan surdu yada surmedi tutuysa kesin o zamn tutmustr hesab edince acele ise cocuk karisti zehros

Simdi tahmini yum gününün öncesine fertil gün deniyor ya tutma ihtimali var o günleri gün aşırı mi değerlendiriyorsnz kizlar siz nasıl yapiosunz bu ay biraz sıkı çalışalım istiyorum Allah büyük belki tutar

Yaaa maşallah size, keşke anacum olsa da yapsa, o da güzel yapardı

İkisi de gece olmuş sayılır, 19una kaydet gitsin

Kız oğlan demesen mi yaa, kız desen olmaz mııı
o zamn senin kizi aliriz yandi kizin benm gibi bir kaynanaya dusuyor:)

kuzu banyoyu gex yap en az 1 saat gecsin. zamanin varsa adete 1 hafta kala devam et birde bakarsin tutar

Bende açım ama pek bişy yiyesim yok canım.İştah kalmadı bende pek.Ne yiyeceksin
tost yaparim kuzu en iyisi yada .koca somunu doldurum kasar domates beyaZ peynir biberle oda iyidir yemek yersem sabak kusuyorum. vallah canim cok fena yaprak sarmasi cekiyor aglayacam onu dusunmekten ilj. hamile kalmadan once canm yaprak sarma. çekmişti

Banyoyu öyle yapıyorum ama en fazla 5, 10 dk sonra tuvalete gidiyorum ben ya dayanamıyorum akıyor gibi hissediyorum o engel mi ki

İlişkiden sonra tuvalete gitmek korunma diye sayılıyor o derece canım İlişki öncesi tuvalete git,sonrasın da sabret biraz 1 saat sonra flan git.

Kız dur benim bile canımı çektirdin vala diyetimi bozdrma

Benim de açken değilde bşyler yedikten sonra midem bulanıyor,öğürüyprum ama şimdiye kdr hiç kusmadım şükür.Benim canım hiç bişy çekmiyor malesef ya. Ne kdrlık hamilesin sen canım? Günlerimiz yakın mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…