Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy evet doğru ondan olbilr ama ne bilym öyle bir agrı olyorki anlatamam eşimnde biraz geç olyor dahda betr olyorm bazıları diyor ard arda olyor soka giriyorum

Yaaa bırakkk esmaaa yaaa ceket desene şunaa yaa
Valla esma o senin dediğin ön girizgahı da ben sevmiyorım, direk sonuca odaklanıyorum, böyle daha çok hoşuma gidiyor

Canım valla yumurtlama akıntısı gelmeden önce hep gün aşırı, yum günlerinin de bir stabilliği yok ki kestireyim. Ben de sadece yum günlerinde arka arkaya yapıyorum.

o zamn senin kizi aliriz yandi kizin benm gibi bir kaynanaya dusuyor:)
Ne yanması, yaşadı yaşadı

Bende açım ama pek bişy yiyesim yok canım.İştah kalmadı bende pek.Ne yiyeceksin
Canım sen niye takvimi eklemiyorsun?

Kuzucum kayınvalidene söyle sana yarın yapsın

denerim mevzu çiş değil de diyorum ya akıyor gibi hissediyorum takıntı bi yerler batacak gibime geliyor illa gidiyorum
Canım o huylanma bende d eoluyor ama peçete koyuyorum çokça aksada birazı ona akıyor. Sonra peçeteyle banyoya gidiyorum

Ayy evet doğru ondan olbilr ama ne bilym öyle bir agrı olyorki anlatamam eşimnde biraz geç olyor dahda betr olyorm bazıları diyor ard arda olyor soka giriyorum
Canım aslında ilkinden sonra daha rahat oluyor. Sen sadece hassaslıktan mı böylesin yoksa vajinusmus olayını tecrübe ettin mi?

böyle uzun uzun yazmayı nerden öğrendin

Canım haftya kdr beklicem.İnşAllah bir kalp atışını duyayım ondan sonra.

kuzu ben kendim sararim ayiptr soylemesi bu konuda kendime lezzet konusunda guveniyorm :) ya seymos ne komik kadinsin valla

Yok beyaaa vermediler başka bi film başladı hemen hatta ona baktm biraz. Ama avlu çok heyecanlıydı
Aynen ben aşırı merakla izliyorum her bölümü azıcık daha hızlı olabilseler keşke orjinalinde kudret ölmüş olması gerekiyordu şimdiye gerçi tamamen orijinaline göre uyarlansa bizim ülkeye ağır gelir de

Aynen tam da öyle oldu

Kuzm bn vajinums ne bilmyorm ama girene kadr 15 20 dakka süryor bazen cok agrım olyor bazende öyle olyorki hemn olyor ıslanıyorm fazlasyla ama anlamdm hatta eşimde bu konuda artk bi doktora sor dedi çünkü norml değil

Netflixte orijinali var ama açıp bir kez bile bakmadım avlu var diye

Ayrıyeten öyle yanıyorki ve sanki içi paramparca olmş sanki öle agryor imkansz yani 2.5 yıldr evliyim 2 defa 1 elin patmgnı gecmemiştr hatta olmamştr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…