- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.141
Ayy evet doğru ondan olbilr ama ne bilym öyle bir agrı olyorki anlatamam eşimnde biraz geç olyor dahda betr olyorm bazıları diyor ard arda olyor soka giriyorumkuzu hasas yapin var ama iliski esnasinda ole skintin varsa yetribce on sevisme olmuyordur uzun etmek. en iyisi. agrimamasi icinsize bir sir vereyim kocam pazara gidecek . iki gun falan hep yogun gecti isten dolayi dedim bu ay bosa gecti nie gecsin dedi sen .cocuklari .yukari birak dedi 10 dk falan surdu yada surmedi tutuysa kesin o zamn tutmustr hesab edince acele ise cocuk karisti zehros
Belki nasip tabi bundan sonra aklımda olsun bu ayı da böyle yaparak degerleindireyim inş canım saolasinBelki de o yüzden olmuyor gebelik canım.Bundan sonra dikkat edersen,hemencik hamile kalırsn İnşAllah.
Yatakta topik topik geziyorumNabıyonuz kızçelerrrr
Oyy ben de öyle avluyu izledim bitti çay içiyorum bi size bakayım didimYatakta topik topik geziyorum
sen napiosn
Fragman verdiler mi kız ben sonunu beklemedim uyuz uyuz bittgi halde kaç reklam veriyorlarOyy ben de öyle avluyu izledim bitti çay içiyorum bi size bakayım didim
Yaaa bırakkk esmaaa yaaa ceket desene şunaa yaakuzu hasas yapin var ama iliski esnasinda ole skintin varsa yetribce on sevisme olmuyordur uzun etmek. en iyisi. agrimamasi icinsize bir sir vereyim kocam pazara gidecek . iki gun falan hep yogun gecti isten dolayi dedim bu ay bosa gecti nie gecsin dedi sen .cocuklari .yukari birak dedi 10 dk falan surdu yada surmedi tutuysa kesin o zamn tutmustr hesab edince acele ise cocuk karisti zehros
Canım valla yumurtlama akıntısı gelmeden önce hep gün aşırı, yum günlerinin de bir stabilliği yok ki kestireyim. Ben de sadece yum günlerinde arka arkaya yapıyorum.Simdi tahmini yum gününün öncesine fertil gün deniyor ya tutma ihtimali var o günleri gün aşırı mi değerlendiriyorsnz kizlar siz nasıl yapiosunz bu ay biraz sıkı çalışalım istiyorum Allah büyük belki tutar
Ne yanması, yaşadı yaşadıo zamn senin kizi aliriz yandi kizin benm gibi bir kaynanaya dusuyor:)
Canım sen niye takvimi eklemiyorsun?Bende açım ama pek bişy yiyesim yok canım.İştah kalmadı bende pek.Ne yiyeceksin
Kuzucum kayınvalidene söyle sana yarın yapsıntost yaparim kuzu en iyisi yada .koca somunu doldurum kasar domates beyaZ peynir biberle oda iyidir yemek yersem sabak kusuyorum. vallah canim cok fena yaprak sarmasi cekiyor aglayacam onu dusunmektenilj. hamile kalmadan once canm yaprak sarma. çekmişti
Canım o huylanma bende d eoluyor ama peçete koyuyorum çokça aksada birazı ona akıyor. Sonra peçeteyle banyoya gidiyorumdenerim mevzu çiş değil de diyorum ya akıyor gibi hissediyorum takıntı bi yerler batacak gibime geliyor illa gidiyorum
Canım aslında ilkinden sonra daha rahat oluyor. Sen sadece hassaslıktan mı böylesin yoksa vajinusmus olayını tecrübe ettin mi?Ayy evet doğru ondan olbilr ama ne bilym öyle bir agrı olyorki anlatamam eşimnde biraz geç olyor dahda betr olyorm bazıları diyor ard arda olyor soka giriyorum
Yok beyaaa vermediler başka bi film başladı hemen hatta ona baktm biraz. Ama avlu çok heyecanlıydıFragman verdiler mi kız ben sonunu beklemedim uyuz uyuz bittgi halde kaç reklam veriyorlar
böyle uzun uzun yazmayı nerden öğrendinYaaa bırakkk esmaaa yaaa ceket desene şunaa yaa
Valla esma o senin dediğin ön girizgahı da ben sevmiyorım, direk sonuca odaklanıyorum, böyle daha çok hoşuma gidiyor
Canım valla yumurtlama akıntısı gelmeden önce hep gün aşırı, yum günlerinin de bir stabilliği yok ki kestireyim. Ben de sadece yum günlerinde arka arkaya yapıyorum.
Ne yanması, yaşadı yaşadı
Canım sen niye takvimi eklemiyorsun?
Kuzucum kayınvalidene söyle sana yarın yapsın
Canım o huylanma bende d eoluyor ama peçete koyuyorum çokça aksada birazı ona akıyor. Sonra peçeteyle banyoya gidiyorum
Canım aslında ilkinden sonra daha rahat oluyor. Sen sadece hassaslıktan mı böylesin yoksa vajinusmus olayını tecrübe ettin mi?
kız tiramisu ben yine yumurtladımYok beyaaa vermediler başka bi film başladı hemen hatta ona baktm biraz. Ama avlu çok heyecanlıydı
Yaaa bırakkk esmaaa yaaa ceket desene şunaa yaa
Valla esma o senin dediğin ön girizgahı da ben sevmiyorım, direk sonuca odaklanıyorum, böyle daha çok hoşuma gidiyor
Canım valla yumurtlama akıntısı gelmeden önce hep gün aşırı, yum günlerinin de bir stabilliği yok ki kestireyim. Ben de sadece yum günlerinde arka arkaya yapıyorum.
Canım o huylanma bende d eoluyor ama peçete koyuyorum çokça aksada birazı ona akıyor. Sonra peçeteyle banyoya gidiyorum
Canım aslında ilkinden sonra daha rahat oluyor. Sen sadece hassaslıktan mı böylesin yoksa vajinusmus olayını tecrübe ettin mi?
Kız panter aaaaa test mi yaptın kız tiramisu ben yine yumurtladım
kuzu ben kendim sararim ayiptr soylemesi bu konuda kendime lezzet konusunda guveniyorm :) ya seymos ne komik kadinsin vallaYaaa bırakkk esmaaa yaaa ceket desene şunaa yaa
Bende öyle yapayım artık bari ya vala bekleyim diyorum fazla sabredemiorumCanım o huylanma bende d eoluyor ama peçete koyuyorum çokça aksada birazı ona akıyor. Sonra peçeteyle banyoya gidiyorum
Aynen ben aşırı merakla izliyorum her bölümü azıcık daha hızlı olabilseler keşke orjinalinde kudret ölmüş olması gerekiyordu şimdiye gerçi tamamen orijinaline göre uyarlansa bizim ülkeye ağır gelir deYok beyaaa vermediler başka bi film başladı hemen hatta ona baktm biraz. Ama avlu çok heyecanlıydı
Adamı şimdiden bezdirdikhahahyyy kendileri cok biliyorlar daha kari dirdiri gormemis bu erkekler unutma kiz bizimde en buyuk silahimiz dirdir
Aynen tam da öyle olducanım bazen iki kez yumurtlama oluyor ya bence ondandır, çünkü ovulasyon testiyle hamilelik öğreniliyor ama biraz geç öğreniliyor.
Sen ekstra gergindin ya bence ondan da sinirlendin, o da demek ki bir tık daha fazla dağıtmış. Kötü denk gelmiş
Aayy zehra aminnn, Allah hepimizin emeklerni boşa çıkarmasın. Böreği pişirdiniz yediniz mi yoksa buzluğa mı attınız?
Ee tabi yoğun günler bugünlerhamiş olunca dinleniriz kızlar uzun uzun
Valla çok düşündüm zamanında nası yapsam diye bi gün sonraya kaydedince kafam çok karıştı. Ben mesela ayın 1 ini 2 ye bağlayan gece olmuş ya onu 1 inde oldu diye kaydediyorum. Bakarken de hep 1i gecesi diye okuyorum.
Kuzm bn vajinums ne bilmyorm ama girene kadr 15 20 dakka süryor bazen cok agrım olyor bazende öyle olyorki hemn olyor ıslanıyorm fazlasyla ama anlamdm hatta eşimde bu konuda artk bi doktora sor dedi çünkü norml değilYaaa bırakkk esmaaa yaaa ceket desene şunaa yaa
Netflixte orijinali var ama açıp bir kez bile bakmadım avlu var diyeAynen ben aşırı merakla izliyorum her bölümü azıcık daha hızlı olabilseler keşke orjinalinde kudret ölmüş olması gerekiyordu şimdiye gerçi tamamen orijinaline göre uyarlansa bizim ülkeye ağır gelir de
Ayrıyeten öyle yanıyorki ve sanki içi paramparca olmş sanki öle agryor imkansz yani 2.5 yıldr evliyim 2 defa 1 elin patmgnı gecmemiştr hatta olmamştr .Yaaa bırakkk esmaaa yaaa ceket desene şunaa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?