Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıyeten öyle yanıyorki ve sanki içi paramparca olmş sanki öle agryor imkansz yani 2.5 yıldr evliyim 2 defa 1 elin patmgnı gecmemiştr hatta olmamştr .
Canım bende de oluyor bazen o his ama genelde sevişmeyi az tutup yeterince zevk alamadgmda fazla islanmadgm için

Orjinalde baya cinsel içerikli canım sanırım ben bi kac bölümüne baktım netten hapishanedeki bi çoğu zaten lezbiyenmis azra deniz zerrin
anam ben onu izleyeli yilboldu artk turk usulune bakamiyorm konuyu saptriyorlar ileryen bolumlerde deniz olecek .sonra. biri. hamile kalacak ki bence dudu olabilir

Aynen ön sevişme olmyor bile bazen
Mümkün mertebe on sevişmeyi erken tutmaya çalışın bazen inan insan sırılsıklam oluyor girdiğini bile hissedemiyosun biz ayakta sevişmeyi oynasmasyi daha çok seviyoruz mesela daha çok tahrik oluyor istek artıyor iki taraf içinde

böyle uzun uzun yazmayı nerden öğrendin
Bir kaç kişide görmüştüm, enem sonra baktım tek tek acaip zor oluyor, yani zoru başarıyorsunuz kızlar. Ben de bu yola başvurdum canısı

Canım haftya kdr beklicem.İnşAllah bir kalp atışını duyayım ondan sonra.
O zaman Esma ile birlikte koyarsınız

kuzu ben kendim sararim ayiptr soylemesi bu konuda kendime lezzet konusunda guveniyorm :) ya seymos ne komik kadinsin valla
Kız sen zaten sararsın bilirim amaç sana hizmet edilmesi, sen yorulma yani onun için dedim

Kuzm bn vajinums ne bilmyorm ama girene kadr 15 20 dakka süryor bazen cok agrım olyor bazende öyle olyorki hemn olyor ıslanıyorm fazlasyla ama anlamdm hatta eşimde bu konuda artk bi doktora sor dedi çünkü norml değil
Yani canım ilişkiye girememe rahatsızlığı, korku acıma vs? Ama bence de kesinlikle bir doktora görünmelisin, belki de bir pskiloğa canım.

Ayrıyeten öyle yanıyorki ve sanki içi paramparca olmş sanki öle agryor imkansz yani 2.5 yıldr evliyim 2 defa 1 elin patmgnı gecmemiştr hatta olmamştr .
Oyy kuzum kıyamam ya

anam ben onu izleyeli yilboldu artk turk usulune bakamiyorm konuyu saptriyorlar ileryen bolumlerde deniz olecek .sonra. biri. hamile kalacak ki bence dudu olabilir
Kız daha kudret olmefi denizin ölmesine daha çok var o zmn :) Orjinalde dediğim gibi değil mi izlemisdin bak sen sanki geneli lez dimi

haha iyi yapıyosun kuzu

İnşAllah canım

Kız daha kudret olmefi denizin ölmesine daha çok var o zmn :) Orjinalde dediğim gibi değil mi izlemisdin bak sen sanki geneli lez dimi
aynen hepsi lez ordusu bir dudu karekteri lez degil oda hamis oluyor valla. orjinalinde denizi zerrin olduruyor kudret olayida gerceklesebilir cunku alpin olumunden sonra oluyor canm bakalim neler olcak. suan birebir gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…