- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.161
Orjinalde baya cinsel içerikli canım sanırım ben bi kac bölümüne baktım netten hapishanedeki bi çoğu zaten lezbiyenmis azra deniz zerrinNetflixte orijinali var ama açıp bir kez bile bakmadım avlu var diye
Aaa bak bunu bilmiyordm tövbestfrllaOrjinalde baya cinsel içerikli canım sanırım ben bi kac bölümüne baktım netten hapishanedeki bi çoğu zaten lezbiyenmis azra deniz zerrin
Canım bende de oluyor bazen o his ama genelde sevişmeyi az tutup yeterince zevk alamadgmda fazla islanmadgm içinAyrıyeten öyle yanıyorki ve sanki içi paramparca olmş sanki öle agryor imkansz yani 2.5 yıldr evliyim 2 defa 1 elin patmgnı gecmemiştr hatta olmamştr .
Aynen ön sevişme olmyor bile bazenCanım bende de oluyor bazen o his ama genelde sevişmeyi az tutup yeterince zevk alamadgmda fazla islanmadgm için
He giz çok tuhafAaa bak bunu bilmiyordm tövbestfrlla
Ama bnm sürekli böyle yani bilmyorm ki canm İnşaAllahh geçerCanım bende de oluyor bazen o his ama genelde sevişmeyi az tutup yeterince zevk alamadgmda fazla islanmadgm için
anam ben onu izleyeli yilboldu artk turk usulune bakamiyorm konuyu saptriyorlar ileryen bolumlerde deniz olecek .sonra. biri. hamile kalacak ki bence dudu olabilirOrjinalde baya cinsel içerikli canım sanırım ben bi kac bölümüne baktım netten hapishanedeki bi çoğu zaten lezbiyenmis azra deniz zerrin
evet kız hatta bi ara kendimi hamile bile sandımKız panter aaaaa test mi yaptın 
Mümkün mertebe on sevişmeyi erken tutmaya çalışın bazen inan insan sırılsıklam oluyor girdiğini bile hissedemiyosun biz ayakta sevişmeyi oynasmasyi daha çok seviyoruz mesela daha çok tahrik oluyor istek artıyor iki taraf içindeAynen ön sevişme olmyor bile bazen
Ne kadarlık evlydn canım ne bilim bi doktora danış olmazsa geçer insAllah herşey duzelir Allah in izniyle :)Ama bnm sürekli böyle yani bilmyorm ki canm İnşaAllahh geçer
İyi işte kızz değerlendirseneeeeevet kız hatta bi ara kendimi hamile bile sandımyaa alt karın ağrısı beni mahfetti
Evet yeni gune girdiginiz icin cumayi isaretlersiniz benim esimde gece 1de geliyor isten bende mesela yapsam persembe diyemem cuma oldu cunkuCidden bu konuyu merak ediom biraz gereksiz amaşimdi ben cidden cumayi mi isaretleyim ki uygulamaya
Bir kaç kişide görmüştüm, enem sonra baktım tek tek acaip zor oluyor, yani zoru başarıyorsunuz kızlar. Ben de bu yola başvurdum canısıböyle uzun uzun yazmayı nerden öğrendin
O zaman Esma ile birlikte koyarsınızCanım haftya kdr beklicem.İnşAllah bir kalp atışını duyayım ondan sonra.
Kız sen zaten sararsın bilirim amaç sana hizmet edilmesi, sen yorulma yani onun için dedimkuzu ben kendim sararim ayiptr soylemesi bu konuda kendime lezzet konusunda guveniyorm :) ya seymos ne komik kadinsin valla
Yani canım ilişkiye girememe rahatsızlığı, korku acıma vs? Ama bence de kesinlikle bir doktora görünmelisin, belki de bir pskiloğa canım.Kuzm bn vajinums ne bilmyorm ama girene kadr 15 20 dakka süryor bazen cok agrım olyor bazende öyle olyorki hemn olyor ıslanıyorm fazlasyla ama anlamdm hatta eşimde bu konuda artk bi doktora sor dedi çünkü norml değil
Oyy kuzum kıyamam yaAyrıyeten öyle yanıyorki ve sanki içi paramparca olmş sanki öle agryor imkansz yani 2.5 yıldr evliyim 2 defa 1 elin patmgnı gecmemiştr hatta olmamştr .
Kız daha kudret olmefi denizin ölmesine daha çok var o zmn :) Orjinalde dediğim gibi değil mi izlemisdin bak sen sanki geneli lez dimianam ben onu izleyeli yilboldu artk turk usulune bakamiyorm konuyu saptriyorlar ileryen bolumlerde deniz olecek .sonra. biri. hamile kalacak ki bence dudu olabilir
haha iyi yapıyosun kuzuBir kaç kişide görmüştüm, enem sonra baktım tek tek acaip zor oluyor, yani zoru başarıyorsunuz kızlar. Ben de bu yola başvurdum canısı
O zaman Esma ile birlikte koyarsınız
Kız sen zaten sararsın bilirim amaç sana hizmet edilmesi, sen yorulma yani onun için dedim
Yani canım ilişkiye girememe rahatsızlığı, korku acıma vs? Ama bence de kesinlikle bir doktora görünmelisin, belki de bir pskiloğa canım.
Oyy kuzum kıyamam ya
Bir kaç kişide görmüştüm, enem sonra baktım tek tek acaip zor oluyor, yani zoru başarıyorsunuz kızlar. Ben de bu yola başvurdum canısı
O zaman Esma ile birlikte koyarsınız
Kız sen zaten sararsın bilirim amaç sana hizmet edilmesi, sen yorulma yani onun için dedim
Yani canım ilişkiye girememe rahatsızlığı, korku acıma vs? Ama bence de kesinlikle bir doktora görünmelisin, belki de bir pskiloğa canım.
Oyy kuzum kıyamam ya
Ben baktım ilgimi çekmedi biseyAzcık bdv ye girip bakıp sinirimi bozayım
aynen hepsi lez ordusu bir dudu karekteri lez degil oda hamis oluyor valla. orjinalinde denizi zerrin olduruyor kudret olayida gerceklesebilir cunku alpin olumunden sonra oluyor canm bakalim neler olcak. suan birebir gidiyorKız daha kudret olmefi denizin ölmesine daha çok var o zmn :) Orjinalde dediğim gibi değil mi izlemisdin bak sen sanki geneli lez dimi
2.5 yıllıkNe kadarlık evlydn canım ne bilim bi doktora danış olmazsa geçer insAllah herşey duzelir Allah in izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?