Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana özelden yaz kız bu taktiğnzi bnada az öğret valla kalasım bn

Valla bilmyorm artk ne yapacagmı ama bu ay bol sevişmeli olsn baklm o haz bana gelck mi ahh ahh

Ayy hadi bakalım çok heyecanlı bekliyorum merskla deniz ölünce dizi devam ediyor mu ben ama karakter sanıyordum onu
aynen hepsi lez ordusu bir dudu karekteri lez degil oda hamis oluyor valla. orjinalinde denizi zerrin olduruyor kudret olayida gerceklesebilir cunku alpin olumunden sonra oluyor canm bakalim neler olcak. suan birebir gidiyor

Bir gunde iki defa yapmayin spermin hem kalitesi hem ilerlemesiji azaltir birgun dolu bir gun bos yapin
Yk canım oyle olmuyor dogru kaliteli bir sperm 3 gün hatta 4 gün yaşayabiliyor. Ama yumurtlama günü üst üste yapılabiliyor.yani erkek spermini boşaltın yeni kaliteli sperm geliyor. Taze canlı yani. Çok gelmiyor ama oluşuyor. Birde sperm erkegin vucudunda durdukça spermin kalitesi düşüyor ve spermin çogu ölüyor. Çok araştırmıltım da bir aralar ordan biliyorum canım

Kızlar bişey soracağım, daha yumurtlama olmadı 2 gündür göğsüm ağrıyor. Yumurtlama zamanı hafif adet belirtileri gibi şeyler yaşanıyor bunu biliyorum ama 2 gün de sürer mi yani göğüs ağrısı. Sanırım bir kaç güne de yumurtlayacağım

Benim su an yumurtlama günü değil cnm şimdi iyi mi üst üste kötü mu kafam karıştı

Benim su an yumurtlama günü değil cnm şimdi iyi mi üst üste kötü mu kafam karıştı
Canım bir sıkıntı olmaz sadece yogun sperm gelmez o kadar ki farketmişsindirde. Ama yumurtlama gününde yapabilirsin 2 kere. Ne zamann tutucagı belli olmaz :) sonuçta nasip işi. Biz tedbir amaçlı 2 diyoruz . Benim arkadaşım yumurtalma zamanını hç bilmez mesela senelerdir korunuyor geçen ay sadece bir kere korunmadan yapmış ve şuan ikizlere hamile Rabbim isteyince herşey oluverir. Biz yapıcagımızı yapalım da takdir allahtan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…