- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.201
canım senin hamileliğini öğrenmeden alt karında ağrı oldumuCanım bir sıkıntı olmaz sadece yogun sperm gelmez o kadar ki farketmişsindirde. Ama yumurtlama gününde yapabilirsin 2 kere. Ne zamann tutucagı belli olmaz :) sonuçta nasip işi. Biz tedbir amaçlı 2 diyoruz . Benim arkadaşım yumurtalma zamanını hç bilmez mesela senelerdir korunuyor geçen ay sadece bir kere korunmadan yapmış ve şuan ikizlere hamile Rabbim isteyince herşey oluverir. Biz yapıcagımızı yapalım da takdir allahtan. :)
Oylr tabi nasipten ötesi Yok hayırlısı tsk ederim :)Canım bir sıkıntı olmaz sadece yogun sperm gelmez o kadar ki farketmişsindirde. Ama yumurtlama gününde yapabilirsin 2 kere. Ne zamann tutucagı belli olmaz :) sonuçta nasip işi. Biz tedbir amaçlı 2 diyoruz . Benim arkadaşım yumurtalma zamanını hç bilmez mesela senelerdir korunuyor geçen ay sadece bir kere korunmadan yapmış ve şuan ikizlere hamile Rabbim isteyince herşey oluverir. Biz yapıcagımızı yapalım da takdir allahtan. :)
Bi de onu indireyim bklm saol cnmBen pepapptan çok memnunum kuzum
Oldu cnm halada var şuancanım senin hamileliğini öğrenmeden alt karında ağrı oldumu
Rica ederim Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah hepimize :)Oylr tabi nasipten ötesi Yok hayırlısı tsk ederim :)
Dur bir gitsinler hemen ne gidiyorsun tuvaleteKızlaarrr ben geldiimmm ve bugun sizden yeni bişry daha ögrendim ben ilişkiden hemen sonra beklemeden tuvalete gidiyorummm
benim böyle adet vakti yanar ya sonra kanama olur öyle bi ağrı sanki adet oldum olacam seninde öylemiydiOldu cnm halada var şuan
Rica ederim canım benimBi de onu indireyim bklm saol cnm
kız bacaklarını kaldır havaya bi sebiler koşsunlar o ne aceleKızlaarrr ben geldiimmm ve bugun sizden yeni bişry daha ögrendim ben ilişkiden hemen sonra beklemeden tuvalete gidiyorummm
bide bayaa akıntı geliyo iç çamaşırım bile ıslandı hissediyorum yaniOldu cnm halada var şuan
Amin insAllahRica ederim Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah hepimize :)
Ne bileyim bide benim üstüne ısrarla sıkışıyorumkız bacaklarını kaldır havaya bi sebiler koşsunlar o ne acele
Ya olsun 10 dk bekleyeyim ama 1 saat en az diyolarDur bir gitsinler hemen ne gidiyorsun tuvalete
başlamadan git en iyisi buNe bileyim bide benim üstüne ısrarla sıkışıyorum
Canim buna geçmiş regl tarihlerini girilmiyor sanırım dimi sadece son adet tarihini sorduRica ederim canım benim
Gidiyorum zatenbaşlamadan git en iyisi bu
Sende bendensin yani :)Kızlaarrr ben geldiimmm ve bugun sizden yeni bişry daha ögrendim ben ilişkiden hemen sonra beklemeden tuvalete gidiyorummm
Rabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin inşallahArkadaşlar oncelikle merhaba, umarim hepiniz bebeklerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. Ben de 1.5 yasinda bir cocuk annesi olarak şu an ikinci cocugu deli gibi istiyorum sanki metabolik saatim gelmiş de beni uyariyor gibi. Fakat eşim ve ben şu siralar iş anlaminda yogun ve strssli bir donemden geciyoruz. Eşim sigara kullandigi icin 6 ay daha erteledim hamilelik fikrini. Umarım çok güzel hamilelikler gecirirsiniz çok tatli bebekleriniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?