- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.221
iyi bebek senden naberKızceler ne haber ❤
Valla nolsun kardeş kardeş yatiyoruz kocamla.Tövbe estf.iyi bebek senden naber
haha atla kız üstüneValla nolsun kardeş kardeş yatiyoruz kocamla.Tövbe estf.
Kız gebelikti,düşüktü,kanamaydi derken şaka maka takvime baktım ayın 5inde kavusmusuz adamla.Garibim ya..Bu durumda uçkur mu düşünüyorsun demiyim diye seside çıkmıyor.Üzüldüm valllahaha atla kız üstüne
sesini ederse parçalarsın mazallahKız gebelikti,düşüktü,kanamaydi derken şaka maka takvime baktım ayın 5inde kavusmusuz adamla.Garibim ya..Bu durumda uçkur mu düşünüyorsun demiyim diye seside çıkmıyor.Üzüldüm vallla
Ah vera!Anlamıyorsun..Fırat suyu kan akıyor,baksana..sesini ederse parçalarsın mazallahbence yarın geceliğini giyip güzel bi gece yaşatmalısın
Kız hamile misin?Kızlar üstünüze afiyet şu an kısa zamanlı ani bir ishal durumu yaşadımve sağ kasığımda deprem oluyor
Ayy keşke kuzum. Ama gebelikte kabızlık olur diye duymuştum ishal olur mu kiKız hamile misin?
Hoş geldin aramıza canım,inşallah sende diledigin zaman yavruna kavusursun ❤Arkadaşlar oncelikle merhaba, umarim hepiniz bebeklerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. Ben de 1.5 yasinda bir cocuk annesi olarak şu an ikinci cocugu deli gibi istiyorum sanki metabolik saatim gelmiş de beni uyariyor gibi. Fakat eşim ve ben şu siralar iş anlaminda yogun ve strssli bir donemden geciyoruz. Eşim sigara kullandigi icin 6 ay daha erteledim hamilelik fikrini. Umarım çok güzel hamilelikler gecirirsiniz çok tatli bebekleriniz olur.
Ben ishal olurum.3 kez hamile kaldım,hep ishal oldumAyy keşke kuzum. Ama gebelikte kabızlık olur diye duymuştum ishal olur mu ki
Hiç kabızlık çekmedimBen ishal olurum.3 kez hamile kaldım,hep ishal oldum
Merhaba canım Allah bağışlasın yavrunu. AminnnArkadaşlar oncelikle merhaba, umarim hepiniz bebeklerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. Ben de 1.5 yasinda bir cocuk annesi olarak şu an ikinci cocugu deli gibi istiyorum sanki metabolik saatim gelmiş de beni uyariyor gibi. Fakat eşim ve ben şu siralar iş anlaminda yogun ve strssli bir donemden geciyoruz. Eşim sigara kullandigi icin 6 ay daha erteledim hamilelik fikrini. Umarım çok güzel hamilelikler gecirirsiniz çok tatli bebekleriniz olur.
offf ozaman lanet olsun jesicaAh vera!Anlamıyorsun..Fırat suyu kan akıyor,baksana..
AaaaaBen ishal olurum.3 kez hamile kaldım,hep ishal oldum
Kız ishal oldum burdaa hiç görmüyonofff ozaman lanet olsun jesica
kusura bakma kuzum yeni gördüm :/ hamilesindir belki jesica hıı ne dersin ?Kız ishal oldum burdaa hiç görmüyon
Bende veronica olayım barekusura bakma kuzum yeni gördüm :/ hamilesindir belki jesica hıı ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?