Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaabilmiyormm ki ya bu ay belirti de aramak istemiyorum aslında bata 8 gün kaldı heyecanlandm şimdi sen bat tarihlerinden ne kadar önce ishal olmuştun belki hatırlamazsın bendeki de soru canm
Valla net tarih veremicimm ama ishal belirti midir diye çok aratmistim zamanında google da

Selaammm kizlaarrr napiyonuz bakim ben bugun hsg çekildim şükürler olsun temiz çikti. Ama ağrim var geçmedi halaaa
Çok şükür canım çok geçmiş olsun
yumurtam çatladı kuzum galiba bilmiyorumki ağrıyo işte

kızlar benim yumurtlama günüm geçti bi kaç gündürde ovülasyon testi silik çıkıyodu az önce ovülasyon yaptım kırmızı çıktı neden acaba

Canım yumurtlama 2 kere olabilir eğer ilişkinin üzerinden 5-6 gün gibi bir süre geçmeden yeniden olduysa diğer yumurtanda olgunlaşıp çatlıyor demektir bu harika bence bugün yarın muhakkak değerlendirin Eğer diğer pikten sonra 1 hafta falan geçseydi yavaş yavaş koyulaşmaya başlasaydı hamilelik olabilir derdim bir de akıntı görmüşsün daha ne olsun
Simdi saat 12,yi gevti ya girilen ilişkileri persembye mi kaydedeyim cumaya mi
Canım perşembeye kaydetmelisin ben öyle yapıyorum
Hadi ya korunma mi o derece ben çok Nadir duruyordum genelde 5 10 sonra gidiyordum
Canım en az yarım saat ayağa kalkmayı önermiyorlar giden gider ama yolda olanları geri aşağıya itiyorsun duş almayı da sabah yapabilirsin ben artık öyle yapıyorum
Gögüs ağrısı olabilir canım bugünlerin önemli demek gün aşırı devam
Kızlaarrr ben geldiimmm ve bugun sizden yeni bişry daha ögrendim ben ilişkiden hemen sonra beklemeden tuvalete gidiyorummm
Tabi ki canım en az yarım saat sırt üstü yat yastıkta koyabilirsin kalça altına bir de duşunu zaman varsa sabah yap
Ayy keşke kuzum. Ama gebelikte kabızlık olur diye duymuştum ishal olur mu ki

Herkeste başka olabilir canım ishal de bir belirti regli gelmiyorsa

Son düzenleme:
Farkındayım canım,günlerimiz yakın geldi bir sorayım dedim.Bende hamileyim.Bu aralar benim de kasık ağrım arttı da aynı günlerde miyiz diye merak ettim.
Hııı bilmiyorsun sandm canm batı sorunca :) benm baya karısık ya. Son adet tarihim 14 ekim. 12 kasımda falan adet olmam lazım dı ama olmadım. 5 kasımda yumurtam çatlamstı bir tanede büyümeye devam eden yumurtam vardı artk hangisi ile hamile kaldm bilmiyırm ama byk ihtimalle 2. Yumurtadan hamile kaldm çnkü 27 kasımda hamile oldugumu öğrendm adetim 13- 15 gun geçiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…