- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.241
Valla net tarih veremicimm ama ishal belirti midir diye çok aratmistim zamanında google daAaaaabilmiyormm ki ya bu ay belirti de aramak istemiyorum aslında bata 8 gün kaldı heyecanlandm şimdi sen bat tarihlerinden ne kadar önce ishal olmuştun belki hatırlamazsın bendeki de soru canm
peki veronica nefes aldığımız sürece umut hep vardırBende veronica olayım bare3lü kadro olsun Ayy keşke balm ya ne bilim
Şimdi ben yapıyorum işte onu :) ve yanaklarım kıpkırmızı yüzüm yanıyor ateştenValla net tarih veremicimm ama ishal belirti midir diye çok aratmistim zamanında google da
Sabah ateşini ölç bakalım kaç çıkacakŞimdi ben yapıyorum işte onu :) ve yanaklarım kıpkırmızı yüzüm yanıyor ateşten
Evde ateş ölçer var ama eski usül kullanmayı bilmiyorum yani mesela koltuk altıma koyuyorum ama anlamıyorum kaç yarın kurcalıyım bakmSabah ateşini ölç bakalım kaç çıkacak
İyi geceler canımm benim bende yatıyorum tatlı rüyalarHerkese iyi geceler,iyi çalışmalar(gerçi baya geç oldu ama olsundu)
Ben hep yapıyorum bebeğimkızlar bence hemen başlamalıyız
Canım üstüste aynı günlerde olduysa tek yumurtlamadır sadece sıvı haline dönebiliyorPeki ben sence 2 kere mi yumurtladım
Ya da ikinci miydi yumurtlamam
Doktorun önerdiyse aynen canımSaol kuzum oylr tabi cnm kullanmam gerekiyorsa kullancm ins
Çok şükür canım çok geçmiş olsunSelaammm kizlaarrr napiyonuz bakim ben bugun hsg çekildim şükürler olsun temiz çikti. Ama ağrim var geçmedi halaaa
yumurtam çatladı kuzum galibabilmiyorumki ağrıyo işte
kızlar benim yumurtlama günüm geçti bi kaç gündürde ovülasyon testi silik çıkıyodu az önce ovülasyon yaptım kırmızı çıktı neden acaba
Canım yumurtlama 2 kere olabilir eğer ilişkinin üzerinden 5-6 gün gibi bir süre geçmeden yeniden olduysa diğer yumurtanda olgunlaşıp çatlıyor demektir bu harika bence bugün yarın muhakkak değerlendirinbak canım
Canım perşembeye kaydetmelisin ben öyle yapıyorumSimdi saat 12,yi gevti ya girilen ilişkileri persembye mi kaydedeyim cumaya mi
Canım en az yarım saat ayağa kalkmayı önermiyorlar giden gider ama yolda olanları geri aşağıya itiyorsunHadi ya korunma mi o derece ben çok Nadir duruyordum genelde 5 10 sonra gidiyordum
Gögüs ağrısı olabilir canım bugünlerin önemli demek gün aşırı devamKızlar bişey soracağım, daha yumurtlama olmadı 2 gündür göğsüm ağrıyor. Yumurtlama zamanı hafif adet belirtileri gibi şeyler yaşanıyor bunu biliyorum ama 2 gün de sürer mi yani göğüs ağrısı. Sanırım bir kaç güne de yumurtlayacağım
Tabi ki canım en az yarım saat sırt üstü yat yastıkta koyabilirsin kalça altına bir de duşunu zaman varsa sabah yapKızlaarrr ben geldiimmm ve bugun sizden yeni bişry daha ögrendim ben ilişkiden hemen sonra beklemeden tuvalete gidiyorummm
Ayy keşke kuzum. Ama gebelikte kabızlık olur diye duymuştum ishal olur mu ki
Oldum olucam gbi oluyor bakıyorsun olmuyorsun canımbenim böyle adet vakti yanar ya sonra kanama olur öyle bi ağrı sanki adet oldum olacam seninde öylemiydi
He ona bşey diyemem çünkü benim hala akıntım gelmiyor oyle. Bende kuruluk vardıbide bayaa akıntı geliyo iç çamaşırım bile ıslandı hissediyorum yani
Yoo sen çişini tutar gbi tut spermleri bir 10 dakika yan yat sonra gidersin tuvalete zaten eşinde hemen çıkmasın senden. Ay çok mu açık oldumYa olsun 10 dk bekleyeyim ama 1 saat en az diyolar
Hııı bilmiyorsun sandm canm batı sorunca :) benm baya karısık ya. Son adet tarihim 14 ekim. 12 kasımda falan adet olmam lazım dı ama olmadım. 5 kasımda yumurtam çatlamstı bir tanede büyümeye devam eden yumurtam vardı artk hangisi ile hamile kaldm bilmiyırm ama byk ihtimalle 2. Yumurtadan hamile kaldm çnkü 27 kasımda hamile oldugumu öğrendm adetim 13- 15 gun geçiyorduFarkındayım canım,günlerimiz yakın geldi bir sorayım dedim.Bende hamileyim.Bu aralar benim de kasık ağrım arttı da aynı günlerde miyiz diye merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?