- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.261
kalcanda var mi o agriGünaydın kızlarr. Gece ishal durumu yaşamıştım kısa süreli . Gece yattığımda da hani uyuma pozisyonu değiştirirken sağdan sola döner ya insan mesela Allahımmm sağ bacağımda değişik bir ağrı mı diiym sızı mı diyim çekilme mi bilmiyorum yani değişik bişey. Yürüyünce de oluyo ve hala var ağrı gibi şey. Sanki bıçak saplanması gibi. Sağ kasığımın altındaki taraftan diz üstüme kadar.
Var kuzum ama sadece sağ taraftakalcanda var mi o agri
yel gibi agriysa. butun gebeligimin baslarinda yasadim bu agrilariVar kuzum ama sadece sağ tarafta
Hııı bilmiyorsun sandm canm batı sorunca :) benm baya karısık ya. Son adet tarihim 14 ekim. 12 kasımda falan adet olmam lazım dı ama olmadım. 5 kasımda yumurtam çatlamstı bir tanede büyümeye devam eden yumurtam vardı artk hangisi ile hamile kaldm bilmiyırm ama byk ihtimalle 2. Yumurtadan hamile kaldm çnkü 27 kasımda hamile oldugumu öğrendm adetim 13- 15 gun geçiyordu
Böyle bıçak saplanması gibi oluyo basınca da canımcımm ve sağ kasığmda ağrıyoyel gibi agriysa. butun gebeligimin baslarinda yasadim bu agrilari
hadi bakalim hayirlisi olsun kuzu ya usuttun yada bebektendir cunku cok yasadimBöyle bıçak saplanması gibi oluyo basınca da canımcımm ve sağ kasığmda ağrıyo
İnşaAllah bitanem inşallahhadi bakalim hayirlisi olsun kuzu ya usuttun yada bebektendir cunku cok yasadim
Aaaa noldu ki ndn yedinGünaydın kızlar. Durduk yere ban yedim yaaaa.750 mesaj var. Neler konuştunuz bakiyim! Ne var ne yok
İnşallah bunlar hamilelik belirtisidir de alırız hayırlı haberiGünaydın kızlarr. Gece ishal durumu yaşamıştım kısa süreli . Gece yattığımda da hani uyuma pozisyonu değiştirirken sağdan sola döner ya insan mesela Allahımmm sağ bacağımda değişik bir ağrı mı diiym sızı mı diyim çekilme mi bilmiyorum yani değişik bişey. Yürüyünce de oluyo ve hala var ağrı gibi şey. Sanki bıçak saplanması gibi. Sağ kasığımın altındaki taraftan diz üstüme kadar.
Geçmiş olsun kizz noluyo sana aaaa bütün belirtiler geliyo yavaştan sana hayirlısı gülümyel gibi agriysa. butun gebeligimin baslarinda yasadim bu agrilari
Valla cnm bnde nefeksiyon var kayganlaştrcı hiö görmedim ama tetiklyor biraz yaGelmesin kayganlaştırıcı kullan sende canım. Kadınlarda haz biraz zor geliyor. Kayganlaştırıcıyla hamile kalabilirsin bir sakıncası yk canım
kalp icin cok erken kuzuKızlar sabah iğne yazdrmak için hastnye gttim.Normalde muayene olmycktım,hfttaya kendi doktoruma randevum var.Doktor bakalm diynce bşy diyemedim ,ultrasonla baktı kese göründü yolk sac da var ama kalp atışı yok,haftaya gel dedi.Sizce normal mi? Duyulması gerekmez mydi?İçime bir korku girdi.Bu arada 5+5günlük hamileyim.
kalp icin cok erken kuzu
Valla Allah razı olsun. Dikkate alan bi sen oldun. Kimse farketmemiş yokluğumu. Bi topic de bi şeyler yazdım . Bi baktım yemişim banı. Konu dışı yorum yapmışmışım. Bari hakkıyla yiyeydim banıAaaa noldu ki ndn yedinbalim
Ben gördüm ban yediğini soracaktım hatta geceydi mj yazarken uyuya kalmıştım bayağı bi karışıklık olmustu ama ben görmüştümValla Allah razı olsun. Dikkate alan bi sen oldun. Kimse farketmemiş yokluğumu. Bi topic de bi şeyler yazdım . Bi baktım yemişim banı. Konu dışı yorum yapmışmışım. Bari hakkıyla yiyeydim banı
Çalışmalara başlayınca öyle yapcam artıkYoo sen çişini tutar gbi tut spermleri bir 10 dakika yan yat sonra gidersin tuvalete zaten eşinde hemen çıkmasın senden. Ay çok mu açık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?