Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarr. Gece ishal durumu yaşamıştım kısa süreli . Gece yattığımda da hani uyuma pozisyonu değiştirirken sağdan sola döner ya insan mesela Allahımmm sağ bacağımda değişik bir ağrı mı diiym sızı mı diyim çekilme mi bilmiyorum yani değişik bişey. Yürüyünce de oluyo ve hala var ağrı gibi şey. Sanki bıçak saplanması gibi. Sağ kasığımın altındaki taraftan diz üstüme kadar.

kalcanda var mi o agri

Ben adetime göre 5+5im canım.Kalp atışını duydun mu bebişin?

İnşallah bunlar hamilelik belirtisidir de alırız hayırlı haberi

Kızlar sabah iğne yazdrmak için hastnye gttim.Normalde muayene olmycktım,hfttaya kendi doktoruma randevum var.Doktor bakalm diynce bşy diyemedim ,ultrasonla baktı kese göründü yolk sac da var ama kalp atışı yok,haftaya gel dedi.Sizce normal mi? Duyulması gerekmez mydi?İçime bir korku girdi.Bu arada 5+5günlük hamileyim.

kalp icin cok erken kuzu

Valla Allah razı olsun. Dikkate alan bi sen oldun. Kimse farketmemiş yokluğumu. Bi topic de bi şeyler yazdım . Bi baktım yemişim banı. Konu dışı yorum yapmışmışım. Bari hakkıyla yiyeydim banı
Ben gördüm ban yediğini soracaktım hatta geceydi mj yazarken uyuya kalmıştım bayağı bi karışıklık olmustu ama ben görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…