- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.281
Ayyyy cahillik ya iste eşim bana boşuna deliha demiyoÇok şükür canım çok geçmiş olsun
Canım yumurtlama 2 kere olabilir eğer ilişkinin üzerinden 5-6 gün gibi bir süre geçmeden yeniden olduysa diğer yumurtanda olgunlaşıp çatlıyor demektir bu harika bence bugün yarın muhakkak değerlendirinEğer diğer pikten sonra 1 hafta falan geçseydi yavaş yavaş koyulaşmaya başlasaydı hamilelik olabilir derdim bir de akıntı görmüşsün daha ne olsun
Canım perşembeye kaydetmelisin ben öyle yapıyorum
Canım en az yarım saat ayağa kalkmayı önermiyorlar giden gider ama yolda olanları geri aşağıya itiyorsunduş almayı da sabah yapabilirsin ben artık öyle yapıyorum
Gögüs ağrısı olabilir canım bugünlerin önemli demek gün aşırı devam
Tabi ki canım en az yarım saat sırt üstü yat yastıkta koyabilirsin kalça altına bir de duşunu zaman varsa sabah yap
Herkeste başka olabilir canım ishal de bir belirti regli gelmiyorsa
Ahahahahhahahmübarek çeşme sanki
Ahahahah evettt biz ikimiz biraz geri kalmışızGidiyorum zaten
sendende canm Allah Allah ne alakaymiş konu dişi yaa biz burda herşeyi konuşuyoz bişey olmuyo biri sana gıcık olmuş şikayet etmiştir kuzum benceValla Allah razı olsun. Dikkate alan bi sen oldun. Kimse farketmemiş yokluğumu. Bi topic de bi şeyler yazdım . Bi baktım yemişim banı. Konu dışı yorum yapmışmışım. Bari hakkıyla yiyeydim banı
Saat 9 dan sonra sıvı tüketimine dikamt edinn hahahhah bari kizlarrrrAhahahahhahahya valla bilmiyorum ya neden acaba geliyo ki
Dün değil önceki gece 2 civarı alerji den uyuyamadım. Sizinle muhabbete geldim. Bi baktım ban yemişim. Bu sabah girebildim anca. Gelişmeler neler? Kan verdim mi canım.. Değerin sıfırlanmıştır inşallah.Ben gördüm ban yediğini soracaktım hatta geceydi mj yazarken uyuya kalmıştım bayağı bi karışıklık olmustu ama ben görmüştüm
Üstelik konuya yorum yapmadım. Bi mesaja al benden de o kadar dedim birine de gülme krizine giriyorum verdiğiniz ayarlarla dedim. Bu yüzden yemişim banı. Bunları yazdım diye de yemem heralde :)))sendende canm Allah Allah ne alakaymiş konu dişi yaa biz burda herşeyi konuşuyoz bişey olmuyo biri sana gıcık olmuş şikayet etmiştir kuzum bence
Yok yok dün değildi zaten kan vermedim daha uyuyakalmışım öğleden sonraya kaldı kan işiDün değil önceki gece 2 civarı alerji den uyuyamadım. Sizinle muhabbete geldim. Bi baktım ban yemişim. Bu sabah girebildim anca. Gelişmeler neler? Kan verdim mi canım.. Değerin sıfırlanmıştır inşallah.
Ne sıvısı canım? Ne için? Senin film dündü değil mi? Nedir durum?Saat 9 dan sonra sıvı tüketimine dikamt edinn hahahhah bari kizlarrrr
Bundan sonra etcem artık mecburen :)Saat 9 dan sonra sıvı tüketimine dikamt edinn hahahhah bari kizlarrrr
Hadi inşallah sıfırlanmış haberlerini verirsin canım. Sonra kalanlarla beraber çalışmalara devam ederiz.Yok yok dün değildi zaten kan vermedim daha uyuyakalmışım öğleden sonraya kaldı kan işi
Ayyy insallah ya da nedense heralde ben üşüttüm mü ne afedersin sabah idrarım nerdeyse kırmızı gibiydi böyle koyu turuncu bide sarı akıntım var bat günü de gectiHadi inşallah sıfırlanmış haberlerini verirsin canım. Sonra kalanlarla beraber çalışmalara devam ederiz.
Sivi diğer kizlara dedim kuzumNe sıvısı canım? Ne için? Senin film dündü değil mi? Nedir durum?
Böbreklerimi üşüttün naptin sancın varmi peki benim hep kum dökerken öyle oluyor idrarim dikkat et canım sıcak tut kendiniAyyy insallah ya da nedense heralde ben üşüttüm mü ne afedersin sabah idrarım nerdeyse kırmızı gibiydi böyle koyu turuncu bide sarı akıntım var bat günü de gecti
Canımcım geçmiş olsun, allah bi daha göstermesinGünaydın kızlar. Durduk yere ban yedim yaaaa.750 mesaj var. Neler konuştunuz bakiyim! Ne var ne yok
Canımcım bir sen cevap yazdın, var ol, sağ ol. Yoksa ilk bu siteye soru yazarkenki gibi olmuş olacaktım, dikkate alıp kimse cevaplamamıştı. Allah razı olsun cevap yazdığın için.Çok şükür canım çok geçmiş olsun
Canım yumurtlama 2 kere olabilir eğer ilişkinin üzerinden 5-6 gün gibi bir süre geçmeden yeniden olduysa diğer yumurtanda olgunlaşıp çatlıyor demektir bu harika bence bugün yarın muhakkak değerlendirinEğer diğer pikten sonra 1 hafta falan geçseydi yavaş yavaş koyulaşmaya başlasaydı hamilelik olabilir derdim bir de akıntı görmüşsün daha ne olsun
Canım perşembeye kaydetmelisin ben öyle yapıyorum
Canım en az yarım saat ayağa kalkmayı önermiyorlar giden gider ama yolda olanları geri aşağıya itiyorsunduş almayı da sabah yapabilirsin ben artık öyle yapıyorum
Gögüs ağrısı olabilir canım bugünlerin önemli demek gün aşırı devam
Tabi ki canım en az yarım saat sırt üstü yat yastıkta koyabilirsin kalça altına bir de duşunu zaman varsa sabah yap
Herkeste başka olabilir canım ishal de bir belirti regli gelmiyorsa
İnşallah bunlar hamilelik belirtisidt, yaklaşıyor yaklaşmakta olnaGünaydın kızlarr. Gece ishal durumu yaşamıştım kısa süreli . Gece yattığımda da hani uyuma pozisyonu değiştirirken sağdan sola döner ya insan mesela Allahımmm sağ bacağımda değişik bir ağrı mı diiym sızı mı diyim çekilme mi bilmiyorum yani değişik bişey. Yürüyünce de oluyo ve hala var ağrı gibi şey. Sanki bıçak saplanması gibi. Sağ kasığımın altındaki taraftan diz üstüme kadar.
Sancım yok canım yaBöbreklerimi üşüttün naptin sancın varmi peki benim hep kum dökerken öyle oluyor idrarim dikkat et canım sıcak tut kendini
Hamile olabilirmisin peki yaptınmı testSancım yok canım ya
Su bazlı olanlar var cnm ama sen bilirsin tabikideValla cnm bnde nefeksiyon var kayganlaştrcı hiö görmedim ama tetiklyor biraz ya
Bide canım idrarın ykken ilşkiye girin eşinde sende. Rabbim hyrlısını versin :)Çalışmalara başlayınca öyle yapcam artıkBirazcıkk acık oldu gibi
Öyle yapıyorum canım ama ilişkiden sonra hemen geliyo :))Bide canım idrarın ykken ilşkiye girin eşinde sende. Rabbim hyrlısını versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?