Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy cahillik ya iste eşim bana boşuna deliha demiyo

Valla Allah razı olsun. Dikkate alan bi sen oldun. Kimse farketmemiş yokluğumu. Bi topic de bi şeyler yazdım . Bi baktım yemişim banı. Konu dışı yorum yapmışmışım. Bari hakkıyla yiyeydim banı
sendende canm Allah Allah ne alakaymiş konu dişi yaa biz burda herşeyi konuşuyoz bişey olmuyo biri sana gıcık olmuş şikayet etmiştir kuzum bence

Ben gördüm ban yediğini soracaktım hatta geceydi mj yazarken uyuya kalmıştım bayağı bi karışıklık olmustu ama ben görmüştüm
Dün değil önceki gece 2 civarı alerji den uyuyamadım. Sizinle muhabbete geldim. Bi baktım ban yemişim. Bu sabah girebildim anca. Gelişmeler neler? Kan verdim mi canım.. Değerin sıfırlanmıştır inşallah.

sendende canm Allah Allah ne alakaymiş konu dişi yaa biz burda herşeyi konuşuyoz bişey olmuyo biri sana gıcık olmuş şikayet etmiştir kuzum bence
Üstelik konuya yorum yapmadım. Bi mesaja al benden de o kadar dedim birine de gülme krizine giriyorum verdiğiniz ayarlarla dedim. Bu yüzden yemişim banı. Bunları yazdım diye de yemem heralde :)))

Dün değil önceki gece 2 civarı alerji den uyuyamadım. Sizinle muhabbete geldim. Bi baktım ban yemişim. Bu sabah girebildim anca. Gelişmeler neler? Kan verdim mi canım.. Değerin sıfırlanmıştır inşallah.
Yok yok dün değildi zaten kan vermedim daha uyuyakalmışım öğleden sonraya kaldı kan işi

Hadi inşallah sıfırlanmış haberlerini verirsin canım. Sonra kalanlarla beraber çalışmalara devam ederiz.
Ayyy insallah ya da nedense heralde ben üşüttüm mü ne afedersin sabah idrarım nerdeyse kırmızı gibiydi böyle koyu turuncu bide sarı akıntım var bat günü de gecti

Günaydın kızlar. Durduk yere ban yedim yaaaa. 750 mesaj var. Neler konuştunuz bakiyim! Ne var ne yok
Canımcım geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin

Canımcım bir sen cevap yazdın, var ol, sağ ol. Yoksa ilk bu siteye soru yazarkenki gibi olmuş olacaktım, dikkate alıp kimse cevaplamamıştı. Allah razı olsun cevap yazdığın için.
İnşallah bunlar hamilelik belirtisidt, yaklaşıyor yaklaşmakta olna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…