- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.301
Yok ya değilimdir ne hamilesi ya değilimdir değilimdirHamile olabilirmisin peki yaptınmı test
Yani herkesin geliyor muhtemelen benimde geliyorÖyle yapıyorum canım ama ilişkiden sonra hemen geliyo :))
Bundan sonra tutmalıyımYani herkesin geliyor muhtemelen benimde geliyor
Gebeliği engeller diye korkyorm yoksa kullanır kuzm cok tesekkür edrmSu bazlı olanlar var cnm ama sen bilirsin tabikide
Şükür canım sen nasılsınNaslssnz kuzular..
Aminnn kuzum inşallahİnşallah bunlar hamilelik belirtisidir de alırız hayırlı haberi
Sağol canım ya inşallah öyledirGeçmiş olsun kizz noluyo sana aaaa bütün belirtiler geliyo yavaştan sana hayirlısı gülüm@Kutsal Tiramisu
İnşaAllah şeymoşum öyledir inşallahCanımcım geçmiş olsun, allah bi daha göstermesin
Canımcım bir sen cevap yazdın, var ol, sağ ol. Yoksa ilk bu siteye soru yazarkenki gibi olmuş olacaktım, dikkate alıp kimse cevaplamamıştı. Allah razı olsun cevap yazdığın için.
İnşallah bunlar hamilelik belirtisidt, yaklaşıyor yaklaşmakta olna
Ben oyle kaldım canım hamile her ay kullanmıyordum bşey olur diye sonra hamile kalıcagım ay aman dedim kullandım hamile kaldım sen yine araştir canımGebeliği engeller diye korkyorm yoksa kullanır kuzm cok tesekkür edrm
Bencede ama zaten sen hamile kalabiliyorsun çok stres yapma kendine takma ozaman inanki olıyor :)Bundan sonra tutmalıyım
İyim şükr kuzm bol misafrli birgün :))Şükür canım sen nasılsın
Hangi marka kuzm ve nasl kullanılıyor cnmmBen oyle kaldım canım hamile her ay kullanmıyordum bşey olur diye sonra hamile kalıcagım ay aman dedim kullandım hamile kaldım sen yine araştir canım
Ok markasının sen kullanmıyorsun eşin kullanıyor canım.Hangi marka kuzm ve nasl kullanılıyor cnmm
Nasl olyorOk markasının sen kullanmıyorsun eşin kullanıyor canım.
Allha şükür kalıyoz da bizimkide sıkıntılı oluyo bakalım insallah sağlıklı bi şekilde hamile kalabilirimBencede ama zaten sen hamile kalabiliyorsun çok stres yapma kendine takma ozaman inanki olıyor :)
Ooo kimler varİyim şükr kuzm bol misafrli birgün :))
Uff biraz yaşş gurubu büyük tipler hiiç bana göre yoklar :)Ooo kimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?